Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2455, Did:0, useCase: 3

Liepājā noslēdzies pirmais galda hokeja turnīrs

Jānis Celmiņš

Otrdien, 2. novembrī, Liepājas Olimpiskajā centrā noslēdzās pirmais galda hokeja turnīrs, kas kopumā pulcēja septiņus dalībniekus. Par pirmā posma uzvarētāju kļuva Mārtiņš Kalnītis, kurš sešās aizvadītajās spēlēs izcīnīja piecas uzvaras un vienu reizi spēlēja neizšķirti.

Pirmais posms bija samērā maz apmeklēts, taču domājams, ka turpmāk dalībnieku skaits būtiski palielināsies. Jau minējām, ka par pirmā posma uzvarētāju kļuva Mārtiņš Kalnītis, savukārt, otrajā vietā ierindojās Uldis Dobelis (četras uzvaras un divi neizšķirti), bet trešajā pozīcijā palika Aigars Kalnītis.

Ceturtajā pozīcijā ierindojās Arturs Niedols, bet piektais palika Denijs Brūveris. Pirmajā posmā startēja arī viena daiļā dzimuma pārstāve Agneta Buldere, kura ierindojās 6. vietā, bet septītā pozīcija tika Artūram Jēkabsonam.

Otrais šā gada galda hokeja posms norisināsies jau pēc nedēļas, 9. novembrī. Norises vieta paliek nemainīga - Liepājas Olimpiskā centra garderobe. Reģistrēšanās no pulksten 17:30 un sākums pulksten 18:00. Dalības maksa - 50 santīmi.

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Kozlovskis
LOC sporta projektu vadītājs