Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Tiešraide: Skonto - Ventspils 0:1

Andrejs Siliņš

Šovakar LMT Virslīgā futbolā "Ventspils" futbolisti izbraukumā pieveica "Skonto" komandu ar rezultātu 1:0 (1:0), kļūstot par 2007. gada Latvijas čempionvienību futbolā.

Spēles gaita.
1. minūte. Spēle sākusies. Tribīnes tukšas...
2. minūte. Zangerejevs saņem piespēli labajā laukumā malā, piespēlē uz priekšu, taču tur neviena nav.
4. minūte. Nedaudz vairāk bumbu kontrolē Skonto, taču, objektīvi skatoties, nevienai komandai pārsvars nepieder.
5. minūte. Kalniņš saņem bumbu viens pret vārtsargu, no labās malas piespēlē uz otru malu, taču ventspilnieku aizsargi raida bumbu aiz vārtiem.
6. minūte. Pēc stūra sitiena Gamezardašvili ar galvu raida bumbu nedaudz gar vārtu stabu.
9. minūte. Višņakovs pa kreiso malu apspēlē aizsargus uz izdara tālu sitienu, taču tieši virsū vārtsargam.
12. min. Bumbu vairāk kontrolē "Skonto" futbolisti.
14. min. Cauņa uzbrukumā atspēlē bumbu Morozam. Viktors sit no aptuveni 20 metriem. Nedaudz garām vārtiem.
16. min. Zangarejevs izdara sitienu no aptuveni 20 metriem. Doroševs labi spēlē vārtos. "Skonto" vārtsargs bumbu tver.
17.min. Par pārkāpumu pret Butriku laukuma centrā dzelteno kartīti "Skonto" komandā saņem Astafjevs.
20. min. Ļoti tālu un precīzu raidījumu (no aptuveni 35 metriem) izdara "Skonto" komandas aizsargs Golubevs. Vaņins bumbu tver.
21. min. Vēl viena bīstama epizode pie "Ventspils" komandas vārtiem. Cauņas piespēli gar vārtiem neviens neuztver. Seko stūra sitiens.
25. min. "Ventspils" komanda uzbrukumā. Rimkus atspēlē Zangarjevam, kurš sit no aptuveni 20 metriem. Viņa sitienu bloķē Pjačeks.
28. min. Vārti!!! Sļesarčuks no metriem 17 precīzi vārtu stūrī raida bumbu, izvirzot viesus vadībā ar 1:0.
31. min. Perepļotkins izdara labu centrējumu no labās malas "Ventspils" soda laukumā. Vaņins lecienā bumbu tver.
35. min. Pēc Zangarejeva centrējuma no soda sitiena "Skonto" soda laukumā kāds no "Ventspils" futbolistiem pārkāpj noteikumus pret Doroševu - bumba "Skonto" komandai.
38. min. Mentešašvili izdara labu centrējumu gar "Skonto" vārtiem. Doroševs ar dūrēm atvaira bumbu.
40. min. Sļesarčuks izdara labu piespēli "Skonto" soda laukumā. Butriks apsteidz Doroševu, atmt bumbu atpakaļ, pirmie pie tās ir "Skonto" futbolisti.
44. min. Pēc Ziziļevs centrējuma no labās malas soda laukumā labi ar galvu spēlē Gamezardašvili, kurš raida bumbu ārpus savas komandas soda laukuma.
45. min. Labs uzbrukums "Skonto" komandai. Cauņas sitienu no aptuveni 16 metriem atvaira Vaņins.
45+1. min. Stūra sitiens pie "Skonto" vārtiem. Astafjeva pirmais pie bumbas un raida to ārpus "Skonto" soda laukuma.
45+3. min. Soda sitiens uz "Ventspils" vārtiem no aptuveni 25 metriem. Cauņa izdara ļoti labu sitienu - bumba lido nedaudz garām vārtu kreisajam "devītniekam".
Puslaiks noslēdzies.

47.min. "Skonto" futbolisti sāk aktīvi. Vairāk kontrolē bumbu.
48. min. Bīstams soda sitiens uz "Ventspils" vārtiem no aptuveni 20 metriem. "Skonto" viltīgi izspēlē bumbu, tā pēc Moroza sitiena trāpa "sieniņā".
50. min. "Ventspils" komanda uzbrukumā. Aizsardzībā pa reizi labi nospēlē Golubevs un Gaiļus.
51. min. Pēc centrējuma "Ventspils" soda laukumā Ndeki apsteidz Kalniņu.
54. min. Soda sitiens uz "Ventspils" vārtiem no aptuveni 30 metriem. Višņakovs sit, Ndeki bumbu soda laukumā atsit.
56. min. Laba piespēle "Ventspils" soda laukumā. Cilinšeks nedaudz apsteidz Perepļotkinu.
57. min. Spēlētāju maiņa "Ventspils" komandā. Butrika vietā laukumā dodas Koļesničenko.
60. min. Soda sitiens uz "Skonto" vārtiem no aptuveni 40 metriem. Pēc centrējuma soda laukumā labi spēlē Pjačeks, kurš ar galvu raida bumbu tālāk no savas komandas vārtiem.
64. min. Soda sitiens uz "Skonto" vārtiem no kreisās laukuma malas. Pēc centrējuma soda laukumā Doroševs bumbu tver.
65. min. Samērā bīstams "Ventspils" komandas uzbrukums. Golubevs izklupienā atņem bumbu Rimkum, neļaujot tam iziet "viens pret viens" ar Doroševu.
66. min. Stūra sitiens uz "Skonto" vārtiem Bumba tiek izsista ārpus "Skonto" soda laukuma.
68. min. Spēlētāju maiņa "Skonto" komandas sastāvā. Perepļotkina vietā laukumā dodas Blanks.
73. min. Kalniņš cīņā ar aizsargu izdara centrējumu gar "Ventspils" vārtiem. Vaņins bumbu tver.
74. min. Labs centrējums gar "Ventspils" vārtiem. Zangarejevs raida bumbu ārpus laukuma.
76. min. Dzelteno kartīti "Skonto" komandā saņem Kalniņš
76. min. Spēlētāju maiņa "Skonto" komandā. Gaiļus vietā laukumā dodas Laizāns. "Skonto" komanda spēlēs pēc taktiskās shēmas 3-5-2.
78. min. Koļesničenko bīstams raidījums no aptuveni 18 metriem. Garām vārtiem.
80. min. Arī otrajā puslaikā bumbu vairāk kontrolē "Skonto" komanda.
82. min. Vaņins labi spēlē izgājienā pēc centrējuma "Ventspils" soda laukumā.
84. min. Dzelteno kartīti "Ventspils" komandā saņem Koļesničenko.
85. min. Pēc laba Moroza sitiena no aptuveni 25 metriem bumbu tver Vaņins.
86. min. Vēl viena spēlētāju maiņa "Ventspils" komandā. Sļesarčuka vietā laukumā dodas Grebis.
88. min. Stūra sitiens pie "Skonto" vārtiem. Pēc tā ļoti bīstams moments. Pēc Ziziļeva raidījuma no 12 metriem Doroševs glābj "Skonto" komandu no vārtu zaudējuma.
90. min. Dzelteno kartīti "Ventspils" komandā saņem Ziziļevs.
90+1. min. Bīstams uzbrukums "Skonto" komandai. Kalniņš sit ar galvu. Garām vārtiem.



LMT Virslīga.
FC Skonto – FK Ventspils 0:1 (0:1)

Vārti: Sļesarčuks 28'
Brīdinājumi: Astafjevs 17', Kalniņš 76' - Koļesničenko 84', Ziziļevs 90'
Skonto: Doroševs, Golubevs, Pjačeks, Gamezardašvili, Gaiļus (Laizāns 76'), Cauņa, Astafjevs, Morozs, Perepļotkins (Blanks 68'), Višņakovs, Kalniņš.
Ventspils: Vaņins, Dubenskis, Zangarejevs, Kačanovs, Rimkus, Mentešašvili, Sļesarčuks (Grebis 86'), Ziziļevs, Ndeki, Butriks (Koļesničenko 57'), Cilinšeks.


Pirms spēles.
"Skonto" un "Ventspils" komandām spēle 31. oktobrī būs jau piektā savstarpējā spēle šajā sezonā. Trīs reizes komandas ir tikušās LMT Virslīgā, bet vienu reizi Latvijas kausa izcīņas ietvaros. Iepriekšējos mačos trīs uzvaras ir izcīnījuši "Ventspils" futbolisti, bet viena spēle noslēdzās neizšķirti.

LMT Virslīgas pirmā riņķa spēle risinājās Ventspilī. Mača pirmais puslaiks noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu, bet otrā puslaika sākumdaļā (55. min.) "Skonto" komanda palika mazākumā. Savu iespēju "Ventspils" komanda uzreiz arī izmantoja - 57. minūtē laukuma saimniekus vadībā izvirzīja Žans-Pols Ndeki, bet 59. minūtē Mihails Ziziļevs panāca jau divu vārtu pārsvaru "Ventspils" komandai. Atlikušajā spēles laikā rezultāts vairāk nemainījās, līdz ar to "Ventspils" izcīnīja uzvaru ar rezultātu 2:0.

Otrā riņķa spēle notika Rīgā, "Skonto" stadionā. Abām komandām šajā mačā vārtus neizdevās gūt - tas noslēdzās bez vārtu guvuma 0:0. Trešā riņķa spēle atkal risinājās Ventspilī, turklāt arī šoreiz uzvaru izcīnīja laukuma saimnieki. 14. minūtē Sergejs Serņekis vadībā izvirzīja "Ventpils" komandu, bet pēc neilga brīža (17. min.) Marians Sluka rezultātu izlīdzināja. Uzvaras vārtus "Ventspils" futbolisti guva mača noslēgumā - 82. minūtē precīzs bija Mihails Ziziļevs, bet 86. minūtē ar vārtu guvumu atzīmējās Zurabs Mentešašvili.

Ceturtā savstarpējā spēlē šajā sezonā abām komandām bija Latvijas kausa izcīņas pusfināla spēle septembra sākumā "Skonto" stadionā. Mača pamatlaikā un pagarinājumā nevienai no komandām vārtus neizdevās gūt, savukārt pēcspēles 11 metru sitienu sērijā paveicās "Ventspils" futbolistiem, kuri izcīnīja uzvaru ar rezultātu 4:3.

"Ventspils" komanda šīs sezonas LMT Virslīgā, tad 2006. gada čempioni sezonu uzsāka samērā smagnēji. Pirmajā riņķī septiņās spēlēs tika izcīnīti tikai 10 punkti, bet otrajā riņķī kopējam punktu krājumam tika pievienoti vēl 12 punkti. Kopumā pēc diviem riņķiem čempionu krājumā bija 22 punkti no 42 iespējamiem.

Trešajā čempionāta riņķī "Ventspils" komanda uzsāka savu lielisko uzvaru sēriju LMT Virslīgas ietvaros, kura nav pārtraukta līdz pat šīsdienas spēlei. Fakts - kopš 12. jūlija "Ventspils" futbolisti LMT Virslīgā nav zaudējuši nevienu spēli. 10 spēlēs pēc kārtas ir izcīnītas uzvaras, turklāt pretinieku vārsargi šajos mačos ir pārspēti 37 reizes, bet savos vārtos ir ielaistas tikai 2 bumbas. Šāds sniegums "Ventspils" komandai ir ļāvis pacelties līdz pirmajai vietai LMT Virslīgas čempionāta turnīra tabulā. Labu panākumu sēriju ir sasniegusi arī "Skonto" komanda. LMT Virslīgā nav zaudēts neviens mačs kopš 28. jūlija, turklāt pretinieku vārtsargi šajā laika posmā 10 spēlēs ir pārspēti 22 reizes, bet savos vārtos ir ielaistas tikai 4 bumbas.

"Ventspils" un "Skonto" komandas pagaidām ir ne tikai rezultatīvākās komandas šīs sezonas LMT Virslīgā, bet arī vienīgās, kuras čempionāta cerurtā riņķa ietvaros nav zaudējušas nevienu spēli. Ja "Ventspils" futbolisti 31. oktobra spēlē izcīnīs uzvaru, tad kārtu pirms LMT Virslīgas noslēguma būs kļuvuši par 2007. gada Latvijas čempioniem. "Skonto" komandai tikai uzvara der mačā ar "Ventspili", lai turpinātu cīnīties par čempionu titulu.

Mačā pret "Ventspils" komandu "Skonto" rindās laukumā nevarēs doties Marians Sluka un Sergejs Kožans, kuriem mačs ir jāizlaiž saņemto dzelteno kartīšu dēļ.

TURNĪRA TABULA

Izmantotie resursi:
www.skontofc.lv
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

1 2 44 komentāri

  +3 [+] [-]

, 2007-10-31 19:37, pirms 17 gadiem
nu ko, drīz azzies

  -2 [+] [-]

, 2007-10-31 19:39, pirms 17 gadiem
skonto jaavinnee

  +2 [+] [-]

, 2007-10-31 19:40, pirms 17 gadiem
LM pagaajushajaa gadaa nedabuuja chempiona titulu, jo nospeeleeja neizshkjirti ar dizvanagiem. shoreiz pat negribas ziteikties

  -2 [+] [-]

, 2007-10-31 19:40, pirms 17 gadiem
Davai Skonto!!!!!

  -2 [+] [-]

, 2007-10-31 19:41, pirms 17 gadiem
GO SKONTO!! GO GO GO!!!

  +3 [+] [-]

, 2007-10-31 19:41, pirms 17 gadiem
So speli var nosaukt par Zeltu!
Skonto-viss,vai nekas!!!!
FK Ventspils-Cempions,vai loti loti gruta spele Daugavpili,kura noteikti jauzvar!
Cerams,ka redzesim,divu milzu cinju,ar vairakam gusanas momentiem!
Cinju par katru laukuma centimetru!Un skatamo futbolu,kas bus no pirmas,lidz pedejaj sekundei!!!

  +2 [+] [-]

, 2007-10-31 19:43, pirms 17 gadiem
Šitas gan interesanti - spēlē Skonto ar Venstpili, bet rezultāts ir par Skonto -LM spēli. Turklāt, viss ventiņu sastāvs laikam ir pārgājis liepājnieku pusē

  +1 [+] [-]

, 2007-10-31 19:43, pirms 17 gadiem
Autoram alu kasti!!

     [+] [-]

, 2007-10-31 19:49, pirms 17 gadiem
wau, autors visus manus komentus izdzēsis, laikam kauns palika, labi, labi, kam negadās, nekļūdās tikai tas, kas neko nedara

  +2 [+] [-]

, 2007-10-31 19:50, pirms 17 gadiem
nu tuksas jav nu galiigi nav...!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-10-31 19:53, pirms 17 gadiem
wau, cik maz cilvēku, pat neticās

  -1 [+] [-]

, 2007-10-31 20:04, pirms 17 gadiem
Skonto! Viennoziimiigi!!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-10-31 20:10, pirms 17 gadiem
Skonto - teritoriālais pārsvars viennozīmīgi

  +3 [+] [-]

, 2007-10-31 20:11, pirms 17 gadiem
1. minūte. Spēle sākusies. Tribīnes tukšas....!!!!!!Sis labs

  +2 [+] [-]

, 2007-10-31 20:13, pirms 17 gadiem
Pēc šodienas tribīnēm spriežot, Latvijā sporta veids Nr.1 ir BASKETBOLS - bez variantiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-10-31 20:17, pirms 17 gadiem
Jsssii - tev taisnība
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2007-10-31 20:24, pirms 17 gadiem
0-1,tas jau ir hujova...skatītāji gan daudz!he he he

  +2 [+] [-]

, 2007-10-31 20:25, pirms 17 gadiem
supeeer, tikai skatiitaaji vareet buut vairaak

  +2 [+] [-]

, 2007-10-31 20:25, pirms 17 gadiem
Jsssii tā ir- neiesiti tu, iesitiis tev

  +4 [+] [-]

, 2007-10-31 20:33, pirms 17 gadiem
Kreipāns:" un andris piedels"

     [+] [-]

, 2007-10-31 20:41, pirms 17 gadiem
Davai Skonto.

     [+] [-]

, 2007-10-31 20:43, pirms 17 gadiem
nu cerams Skonto sanjemsies otrajaa un izvilks speeli!!!!!!

  +4 [+] [-]

, 2007-10-31 20:45, pirms 17 gadiem
Muļķu zemē kā teica slavenais basketbolists Krištopāns pēc skatītāju apmeklējuma 1.vietā basketboliņš.

  +3 [+] [-]

, 2007-10-31 20:47, pirms 17 gadiem
kAS KREIPAAnam noticis ANDRIS PIEDELS ventspils aizsargi atnem bumbu butrikam un vel citas taadas lietas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2007-10-31 21:05, pirms 17 gadiem
ceru ka Ventspils noturees paarsvaru un ieguus čempiona titulu

  +1 [+] [-]

, 2007-10-31 21:18, pirms 17 gadiem
ventspils uzvarees!

  +2 [+] [-]

, 2007-10-31 21:18, pirms 17 gadiem
Toļiks atkal ierāvis

  +1 [+] [-]

, 2007-10-31 21:28, pirms 17 gadiem
Ventspils!!!UZVARA!!!!

  +1 [+] [-]

, 2007-10-31 21:44, pirms 17 gadiem
respektiivi... Olimps speelees eirokausos?

  +1 [+] [-]

, 2007-10-31 21:44, pirms 17 gadiem
NAfig pec speles intervē kaut kāds ĀPSIS kas pats nesaprot ko runā?
1 2 44 komentāri