Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Gamula: "Ešvortam vairs jautājumu nebūs"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Gamula: "Ešvortam vairs jautājumu nebūs"
Igors Gamula
Foto: www.fcdaugava.lv

"Domāju, ka tagad Ešvortam vairs jautājumu nebūs," pēc izcīnītās uzvaras LMT Virslīgas 26. kārtas spēlē pret "Skonto" (2:1) paziņojis "Daugavas" galvenais treneris Igors Gamula.

Atgādināsim, ka vakar tika aizvadīta 26. kārtas spēle, kurā "Daugavas" futbolisti savā laukumā ar 2:1 pieveica "Skonto" futbolistus. Uzvarētājiem vārtus guva Artjoms Rudņevs un Vjačeslavs Daņiļins, bet zaudētājiem ar precīzu sitienu izcēlās Oļegs Laizāns. "Skonto" galvenais treneris Pols Ešvorts atzina, ka viņa vadītā komanda izskatījās vājāk par pretinieku:

"Apsveicu "Daugavu" ar skaistu spēli. Šodien viņi bija labāki! Treneris prata noskaņot savu komandu, bet mums bija psiholoģiski grūti spēlēt pēc zaudējuma kausa finālā. Pirmo puslaiku aizvadījām slikti, otro labāk, bet pietrūka meistarības, tādēļ neuzvarējām."

Ļoti priecīgs par izcīnīto uzvaru bija "Daugavas" galvenais treneris Igors Gamula, kurš arī nebaidījās kārtējo reizi pieminēt Ešvorta izteicienus, kuros Pols nomelnoja "Daugavas" un "Dinaburg" futbolistus:

"Visās komandās, kurās esmu strādājis, noskaņoju futbolistus uz katru spēli kā uz pēdējo. Šodien labi spēlējām – iesitām, varējām iesist vēl, bet mūsu spēlētāja kļūda padarīja mača galotni nervozāku. Varējām arī ielaist. Pret spēlētājiem pretenziju nav, jo tika izpildīti visi uzdevumi. Tagad, domāju, ka Ešvortam vairs nekādu jautājumu nebūs – mēs uzvarējām pelnīti!

Komandai bija uzdevums pakāpties no sestās vietas uz piekto, to jau tagad esam izpildījuši. Mums vēl jāaizvada divas spēles, tādēļ centīsimies noturēt piekto vietu.

Izmantotie resursi:
fcdaugava.lv

  -3 [+] [-]

, 2008-10-30 19:13, pirms 16 gadiem
vaaiii nu bll varonis baigais
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2008-10-30 19:20, pirms 16 gadiem
Ešvort, Ešvort, kas Tev uz tās muguras rakstīts?

  +1 [+] [-]

, 2008-10-30 19:25, pirms 16 gadiem
bunkurs rakstīja: varonis lox
tu arii varonis

  -3 [+] [-]

, 2008-10-30 19:37, pirms 16 gadiem
Ešvortam po... ko tāds Gamulā mūld,būtu labāk pats Gamula paskaitijis,cik reizes viņus Skonto ir samizojuši!!!

  +6 [+] [-]

, 2008-10-30 19:42, pirms 16 gadiem
Piekrītu Gamulam un apsveicu ar uzvaru! Prieks par to! Brīnums, kā šoreiz Skonto attaisnojumos nav sliktais trenera garstāvoklis, nepilnvērtīgas brokastis vai visvienkāršāk - veiksmes iztrūkums.

     [+] [-]

, 2008-10-30 19:43, pirms 16 gadiem
na@@j taadu kaa Ešvortu Latvijai vajag,uzskatu ka tolks nekaads,tas ka vinjsh ir anglis tas nenoziimee ka vinjs ir kaads futbola experts,nesaprotu vai skonto vadiiba neredz ka Esvorts Skonto augstaak pa 2. ja paveiksies vietu LMT neuzvilks,un eirokausos pat velsas amatieus nevar vinneet,dusmas naak!!!!

     [+] [-]

, 2008-10-30 19:49, pirms 16 gadiem
GSH rakstīja: Piekrītu Gamulam un apsveicu ar uzvaru! Prieks par to! Brīnums, kā šoreiz Skonto attaisnojumos nav sliktais trenera garstāvoklis, nepilnvērtīgas brokastis vai visvienkāršāk - veiksmes iztrūkums.
Tas bija veiksmes iztruukums!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2008-10-30 21:00, pirms 16 gadiem
januks117 rakstīja: aj... man vienalga ko muld Gamula un it iipashi ko muld tas Eshvords...
bet skonto janotur 2. vieta, negribu lai LM ienetu skonto sogad paredzeeto vietu...
tas butu bik negodiigi peec taa, kad sezonas saakumaa LM nonaaca pamatiigaa kriizee un skonto aizvadija praktiski visu sezonu stabiliun te pekshnji skaties un LM jau 2. vietaa...

P.S. man pats galv. ka FK Ventspils ir jau 3kartejais latvijas chempions
ne*irs metalurgs ienjems 2vietu un Abramciks nakamgad trenes LM un vinnes visur kur vajag

  +1 [+] [-]

, 2008-10-30 21:59, pirms 16 gadiem
Vēl nav beigusies šī sezona,bet tie nepacietīgākie LM fani jau sāk bazūnēt
ka nākošsezon LM noteikti būs čempioni.Un tas būs jāklausās visu ziemu.
Tā ir pirmā sērija.Tad pēc dažām zaudētām spēlēm sezonas sākumā sāks
uzbraukt saviem treneriem ,tiesnešiem,citām komandām utt.Tā ir otrā sērija.Vismaz tā ir noticis pēdējās divas sezonas.Un kāpēc nākošā lai būtu savādāka?

     [+] [-]

, 2008-10-30 22:39, pirms 16 gadiem
domāju ka nostrādāja totalizators - kā jau Latvijas futbolā, kas ir korupcijas kalngals
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja