Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Žigajevs, Dubra un Kurakins pagarina līgumu ar "Ventspili"

Agris Suveizda

Žigajevs, Dubra un Kurakins pagarina līgumu ar "Ventspili"
Jurija Žigajeva līdzšinējais līgums bija spēkā līdz sezonas beigām
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

SMScredit.lv Virslīgas līdere "Ventspils" divas kārtas pirms sezonas beigām ir nolēmusi pagarināt sadarbību ar trim pamatsastāva futbolistiem - Juriju Žigajevu, Kasparu Dubru un Antonu Kurakinu. Pagarināto līgumu termiņi netiek atklāti.

"Acīmredzami, ka šobrīd visas mūsu domas ir saistītas ar kārtējo spēli un Latvijas čempionāta finišu kopumā. "Ventspils" ir vadībā, cīnās par zelta medaļām, un visi esam koncentrējušies veiksmīgam sezonas noslēgumam, kurā, starp citu, jau izcīnījām Latvijas kausu," kluba mājaslapā citēts "Ventspils" sporta direktors Andrejs Butriks.

"Tomēr nedrīkst aizmirst arī par kluba nākotni. Esmu ļoti priecīgs, ka trīs "Ventspils" vadošie futbolisti pagarināja līgumus ar mūsu klubu. Esmu pateicīgs Jurijam Žigajevam, Kasparam Dubram un Antonam Kurakinam, kuri aizvada lielisku sezonu, par uzticību klubam, un ļoti ceru, ka viņi "Ventspilij" palīdzēs arī nākotnē. Esmu pateicīgs kluba vadībai, kas dara visu iespējamo, lai veiksmīgi risinātu visus jautājumus, kas nāk par labu "Ventspilij". Līgumu pagarināšana ar vadošajiem spēlētājiem - tā ir FK "Ventspils" stabilitātes pazīme un apstiprinājums tam, ka arī 2014.gadā klubu interesēs tikai paši augstākie mērķi," Butriks turpināja.

Kreisās malas pussargs Žigajevs, kuram 14.novembrī apritēs 28 gadi, "Ventspilī" atgriezās 2012.gada vasarā. Pirms tam viņš pārstāvēja brāļu Eduarda un Alekseja Višņakovu pašreizējo klubu Lodzas "Widzew", taču nopietna savainojuma dēļ aizvadīja ļoti maz spēļu. Šosezon Latvijas izlases futbolista kontā 22 spēles un deviņi gūti vārti.

Tajā pašā vasarā "Ventspilij" pievienojās arī centra aizsargs Dubra, kuram 20.decembrī paliks 23 gadi. Dubra pirms tam pārstāvēja Polijas pēc spēka 2.līgas komandu "Polonia Bytom", bet šosezon Kaspara kontā 25 mači un četri precīzi sitieni. 23 gadus vecais kreisās malas aizsargs Kurakins no trijotnes "Ventspilī" ir visilgāk - divarpus sezonas. Kurakina rēķinā šogad 25 spēles un vieni vārti.

Izmantotie resursi:
FK Ventspils

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2013-10-28 16:39, pirms 11 gadiem
Laikam vienīgais klubs ar garantētu budžetu un tādēļ var atļauties šādi darīt. Tikai cerams, ka Dubram nesanāks aizsēdēties Vpilī. Tā jau forši LV paspēlēt normāli pelnīt, taču vai sportiskā ziņā te ir kur vēl augt?

  +2 [+] [-]

, 2013-10-28 16:55, pirms 11 gadiem
Buda rakstīja: Laikam vienīgais klubs ar garantētu budžetu un tādēļ var atļauties šādi darīt. Tikai cerams, ka Dubram nesanāks aizsēdēties Vpilī. Tā jau forši LV paspēlēt normāli pelnīt, taču vai sportiskā ziņā te ir kur vēl augt?
Vai Lembis dod kadu naudu FK Ventspils? Respects kluba vadibai,ka var paturet tadus speletajus.

  +2 [+] [-]

, 2013-10-28 17:05, pirms 11 gadiem
super!

  +4 [+] [-]

, 2013-10-28 17:38, pirms 11 gadiem
OlafTheGreat rakstīja: Vai Lembis dod kadu naudu FK Ventspils? Respects kluba vadibai,ka var paturet tadus speletajus.
nezinu vai Lembis, bet ostas uzņēmumi dod. Ne vien var paturēt, bet pat piesolīt lielākas algas labākajiem.
katrā ziņā arī nakamgad nr1. pretendenti uz titulu

  +3 [+] [-]

, 2013-10-28 17:49, pirms 11 gadiem
Buda rakstīja: nezinu vai Lembis, bet ostas uzņēmumi dod. Ne vien var paturēt, bet pat piesolīt lielākas algas labākajiem.
Kādreiz deva vēl vairāk (sk. paziņojumu pirms 2007.g sezonas: FK Ventspils )

  +4 [+] [-]

, 2013-10-28 18:46, pirms 11 gadiem
pie objektīva izlases trenera Dubra un Žiga būtu izlases pamatsastāva veči. un vēl dažs labs no Ventspils cīnītos par vietu izlasē.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-28 19:01, pirms 11 gadiem
Meža_briesmonis rakstīja: pie objektīva izlases trenera Dubra un Žiga būtu izlases pamatsastāva veči. un vēl dažs labs no Ventspils cīnītos par vietu izlasē.
par Dubru nav daudz pretenzijas, bet pussargi mums tomēr ir labāki par žigajevu. neksatīsimies tikai uz viņa spilgtajiem vārtiem, bet pievērsīsim viņa aizsardzības spēlei pieredzi, kur nu viņš daudz slinko. plus augstākā līmenī ir maz pieredze. Tagad ir viņa labākie gadi, bet tos pavada te pat LV, kas ne par ko labu neliecina...

     [+] [-]

, 2013-10-28 19:52, pirms 11 gadiem
Buda rakstīja: nezinu vai Lembis, bet ostas uzņēmumi dod. Ne vien var paturēt, bet pat piesolīt lielākas algas labākajiem.
katrā ziņā arī nakamgad nr1. pretendenti uz titulu
Kadas ir algas ± Virsligas TOP speletajiem? Izdzivot var?

  +2 [+] [-]

, 2013-10-28 20:43, pirms 11 gadiem
Tas labi,jo pašreizējam virslīgas līmenim viņi ir labas klases spēlētāji.

  +1 [+] [-]

, 2013-10-28 21:31, pirms 11 gadiem
Dubra intervijā bija izteicies, ka vēlas palikt vēl Latvijā un nostabilizēties. Teorētiski jau nav kur dzīties, labāk droši spēlēt pamatsastāvā, palīdzēt klubam Eirokausos, iekļūt Pahara kandidātos un tad var domāt par spēlēšanu augstākā līmenī, citādi var ātri vien pazust. Arī Žigajevs Virslīgas līmenī ir zvaigzne un kāpēc gan to pazaudēt, ja izlases pamatsastāvs ir drīz vien rokas stiepiena attālumā? Veiksmi censoņiem.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja