Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Podpalijs: ″Noskaņojot cīņai, minēju arī ″Manchester United″ piemēru″

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Podpalijs: ″Noskaņojot cīņai, minēju arī ″Manchester United″ piemēru″
Sergejs Podpalijs.
Foto: Romāns Kokšarovs, f64

FK ″Ventspils″ galvenais treneris Sergejs Podpalijs pēc komandas uzvaras mačā ar ″Jūrmalu V.V.” (4:1), atzina, ka svarīgākais bija labi noskaņoties cīņai, bet jūrmalnieku treneris Jurijs Popkovs izteica gandarījumu, ka komandai izdevies nospēlēt cienījami.

″Sākām labi, ātri gūstot vārtus, taču tad ielaidām paši, turklāt uzdāvinot pretiniekiem šo vārtu gūšanas iespēju. Tas izsita komandu no līdzsvara, bet otrajā puslaikā puiši visu nokārtoja, un esmu pateicīgs viņiem par to. Šādā mačā ir ļoti svarīgi koncentrēties cīņai no pirmās līdz pēdējai minūtei, lai nesanāktu pārsteigumu. Kopumā tas arī izdevās, tāpēc ar maču esmu apmierināts. Pirms spēles centos noskaņot komandu, pieminot arī otrdienas Čempionu līgas maču starp Manchester United un Basel, kur nenokoncentrēšanās cīņai varēja dārgi maksāt,″ Sergejs Podpalijs bija apmierināts ar komandas sniegumu un attieksmi.

″Grūti komentēt kaut ko pēc šāda mača. Man priecē jau vien tas, kas pret līderkomandām manā vadībā esam guvuši četrus vārtus. Ar sastāvu, kas ir mūsu rīcībā, grūti konkurēt ar šādām komandām. Spēle, kas pirms kāda laika notika Jūrmalā, bija kaut kāda dīvaina, bet šajā jau ventspilnieki izskatījās ļoti spēcīgi, tāpēc rezultāts ir tikai likumsakarīgs. Dažbrīd vienkārši varēju sēdēt un priecāties, kā ″Ventspils″ spēlēja. Kaut ko īpaši pārmest savai komandai nevaru, jo puiši darīja, ko varēja. Vārti sanāca pēc ventspilnieka rezultatīvās piespēles, bet tā futbolā dažkārt gadās, turklāt arī spēja sodīt sāncenšus par šādām kļūdām ir vērtīga īpašība. Bija iespēja izcelties arī, kad jau zaudējām ar 1:3. Mūsu uzdevums ir cienījami izskatīties katrā mačā, un šodien mums tas kopumā izdevās,” spēli komentēja ″Jūrmala V.V.” galvenais treneris Jurijs Popkovs.

Popkovs ilgāku laiku nebija manīts Latvijas klubu futbolā, bet jautāts par kopējo iespaidu par virslīgu, atzina, ka krīzes sekas noteikti jūtams arī valsts čempionātā: ″Līmenis noteikti ir krities, kas gan ir pilnīgi saprotas, ņemot vērā, kāds ir valsts ekonomiskais stāvoklis. Latvijā futbola problēmas risina 6-8 biznesmeņi, bet, protams, valsts ekonomikas problēmas ietekmē arī viņu rūpalu. Vēl pirms dažiem gadiem pie mums spēlēja vairāki futbolisti, kas arī tikai aicināti uz savām nacionālajām komandām. Tagad šāda situācija nav iedomājama. Visu cieņu šai FK ″Ventspils″ komandai, taču iepriekšējās sezonās sastāvs noteikti bijis arī spēcīgāks. Nedomāju, ka virslīgas labākajos gados šī komanda pretendētu uz zeltu vai vispār medaļām. Arī čempionāta kalendārs nav normāls – kad trenēties? Mēs neesam bagāti ar talantiem, tie ir jālolo un ar viņiem jāstrādā, bet, kad to darīt, ja visu laiku ir spēles? Arī ″Jūrmalā” ir U21 izlases spēlētāji, ar kuriem nav laika strādāt, bet es redzu, ka darba ir daudz. Tomēr es vienmēr esmu bijis optimists, un arī tagad ceru, ka kļūs labāk.″

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2011-09-28 21:13, pirms 13 gadiem
jurij paldies ka atgriezies sakarto to jurmala vv klubu.

  -3 [+] [-]

, 2011-09-29 08:24, pirms 13 gadiem
aleksandro rakstīja: jurij paldies ka atgriezies sakarto to jurmala vv klubu.
jā, jā, sakārtos un ČL kapās