Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Čempioni sāks 19.decembrī

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Čempioni sāks 19.decembrī
FK Ventspils spēlētāji.
Foto: Romualds Vambuts, eSports.lv

Trīskārtējie Latvijas čempionu FK "Ventspils" futbolistu atvaļinājums beigsies jau 19.decembrī, kad klubs sāks gatavoties jaunajai sezonai un tradicionālajai Sadraudzības kausa izcīņai.

Gatavošanos jaunajai sezonai ventspilnieki sāks decembra trešajā piektdienā Ventspilī, bet uz pirmo treniņnometni dosies drīz vien pēc gadumijas. 7. janvārī FK "Ventspils" sāks nedēļu garu nometni Lietuvas pilsētās Mariampolē, pēc kuras jau sekos pirmie oficiālie mači. 16.janvārī Maskavā startēs tradicionālā Sadraudzības kausa izcīņa, uz kuru trešo gadu pēc kārtas dosies arī dzeltenzilie. Turnīrs risināsies līdz 26.janvārim, bet tas, cik ilgi tajā spēlēs FK "Ventspils", jau būs atkarīgs no pašiem futbolistiem.

Turpmākā gatavošanās sezonai tradicionāli notiks treniņnometnē Turcijā, taču pagaidām vēl nav zināms, kad tieši ventspilnieki dosies uz siltajām zemēm.

Izmantotie resursi
fkventspils.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-11-27 18:54, pirms 16 gadiem
Ta ir gatavosanas sezonai! atradisanos,parbaude,selekcijas darbs!Ja,varbut prestizs sim turniram ir mazinajies,tomer tas ir lietderigs,ar ipasu auru.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-11-28 19:02, pirms 16 gadiem
Vai būs spēle par Livonijas kausu?

     [+] [-]

, 2008-11-29 10:50, pirms 16 gadiem
umkaaa rakstīja: Nu pamēģina viņi tur neko nedabūt.
Un interesanti zinat,KAS VINIEM TUR BUTU JADABU?!