Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Zemļinskis: "Neesmu apmierināts ne ar sniegumu, ne ar rezultātu"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Zemļinskis: "Neesmu apmierināts ne ar sniegumu, ne ar rezultātu"
Mihails Zemļinskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze

Daugavpils "Daugava" treneris Mihails Zemļinskis pēc savas komandas neizšķirta pret "Jūrmalu" 0:0 eSports.lv atklāja, ka nav apmierināts ne ar spēlētāju sniegumu, ne ar rezultātu.

"Daugavas" treneris Mihails Zemļinskis: "Neesmu apmierināts ne ar komandas sniegumu, ne ar rezultātu. Uz Jūrmalu braucām tikai pēc uzvaras, taču nemaz nespējām izveidot daudz iespēju iesist."

Uz jautājumu, vai treneris atcerējās par apstākli, ka zaudējuma gadījumā tiktu apdraudēta "Daugavas" vieta labāko sešniekā, Zemļinskis sacīja: "Nē, par šādiem stratēģiskiem mērķiem mēs nemaz nedomājām. Gribējām tikai un vienīgi uzvarēt, un neizšķirtu galīgi neplānojām."

Jautāts, kuru spēlētāju sniegums apmierināja, Zemļinskis sacīja: "Savā līmenī nospēlēja Daņiļins, varu uzslavēt arī Afanasjevu. Tāpat aizsardzības līniju - lai gan daudz darba tai nebija, negadās pārāk bieži, ka mēs neielaižam nevienus vārtus."

Nobeidza Zemļinskis uz pozitīvas nots: "Šodien laukumā pirmo reizi iznāca līdz tam ilgu laiku savainotais Jaškins. Varu viņu ar to apsveikt un ceru, ka viņš pēc iespējas ātrāk ieies vajadzīgajā ritmā un uzņems formu."

Saistītais raksts:
Jūrmalā pa nullēm

  -2 [+] [-]

, 2008-07-27 21:08, pirms 16 gadiem
nu nekas,galvenais ir piedalīties

     [+] [-]

, 2008-07-27 21:35, pirms 16 gadiem
Vienmēr var gribēties labāk.. Bet Jūrmala ir apmēram Daugavas līmenī.. un otrādi!

     [+] [-]

, 2008-07-27 22:25, pirms 16 gadiem
nu Miwa pora uze Rindjuka v osnovu stavitj...ja ne ponimaju 4to takoe proishodit