Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Ar vārtu gūšanu nesokas

Ar vārtu gūšanu nesokas
Liepājas "Metalurgs"
gatavojas sezonai.

Gatavojoties jaunajai "LMT Virslīgas" sezonai, treniņnometnē saulainajā Turcijā, kur svētdien gaisa temperatūra sasniedza 20 grādu, Liepājas "Metalurga" futbolisti cīnījās 0:0 ar Kazahstānas augstākās līgas vienību "Atyrau".

Vārtus šoreiz sargāja Krucs, aizsardzībā sākuma sastāvā darbojās Kļava, Ivanovs, Fereira, Jemeļins, pussargu līnijā – Kamešs, Tamošausks, Soloņicins, Bleidelis, uzbrukumā – Kļimeks un uz pārbaudi esošais slovāku uzbrucējs.

Pirmajā puslaikā Latvijas vicečempioniem bija teritoriāls pārsvars, taču vārtus tā arī gūt neizdevās, kaut gan bija vismaz trīs labas izdevības to izdarīt. Divas reizes tās neizmantoja slovāks, kas esot ļoti centīgs un apņēmības pilns sevi labi apliecināt. Viņa liktenis, iespējams, varētu kļūt zināms pēc pārbaudes mača otrdien, kad liepājnieki spēlēs ar citu Kazahstānas komandu – "Irtysh" no Pavlodaras.

Spēles otrajā daļā laukumu atstājušo Kļimeka, slovāka un Fereiras vietā sacensībā iesaistījās Grebis, Žuravļovs un Surņins. Liepājnieku pārsvars bija jūtams arī otrajā puslaikā, taču bīstamu momentu pie kazahu vārtiem gandrīz nebija.

"Uzbrukuma problēma paliek," pēc spēles portālam liepajniekiem.lv atzinis Liepājas "Metalurga" menedžeris Jurijs Romaņenkovs.

Šogad aizvadītajās pārbaudes spēlēs Kiprā, Lietuvā un Turcijā ar vārtu gūšanu Jurija Andrejeva vadītajai komandai pagaidām nesokas – pusē spēļu palikuši sausā.

Izmantotie resursi:

www.liepajniekiem.lv

  +1 [+] [-]

, 2008-02-25 09:02, pirms 16 gadiem
Prieks, ka Liepājā atgriezies "pazudušais dēls" Kristaps Grebis! Viņš ir labs, gudrs uzbrucējs un spēj izcili nospēlēt spēles beigas!

     [+] [-]

, 2008-02-25 09:13, pirms 16 gadiem
Problēma tā pati, kas Andrejeva laikā izlasē. Kāds nevar atgādināt cik minūtes mums ar izlasi bija sauso spēļu viņa vadībā????
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-02-25 09:28, pirms 16 gadiem
> Demar

Un vārtsargu. Bet tā vel nav tik degoša problēma. Bet uzbrucēji tur pagaidām ir veselakaudze, bet galvenais ka jēga nav nekāda. Klimeks, Fernando, slovāks bez vārda, Grebis, Kamešs. Man liekas, ka 2 no šī bara var sūtīt prom, ja ne 3, un paņemt vienu riktīgu t.s. TARGET MAN uz ko var spēlēt uzbrukumā un kas liks bankas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-02-25 09:40, pirms 16 gadiem
bondža: Andrejeva/Starkova laikā izlasei bija 606 sausās minūtes.

Varbūt vārtus neizdodas gūt dēļ tā, ka tikai nezināmais slovāks ir ļoti centīgs un apņēmības pilns sevi labi apliecināt

     [+] [-]

, 2008-02-25 10:46, pirms 16 gadiem
Grebis Liepaajai ir bijis ljoti noderiigs speeleetaajs, un publika vinju par to miileeja, bet nezinu daudzus, kas vinju uzskatiitu par gudru. Taa - ciema muljkjiitis gan uz laukuma, gan dziivee.