Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Vairāki Latvijas klubi jau uzsākuši gatavoties

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Vairāki Latvijas klubi jau uzsākuši gatavoties
"Dinaburg" un "Olimps" jau gatavojas...
Foto: R.Vambuts (eSports.lv)

'"LMT Virslīgas" septītais spēcīgākais aizvadītās sezonas klubs Daugavpils "Dinaburg" trenera Tamaza Pertijas vadībā jau sācis gatavoties jaunajai futbola sezonai.

"Dinaburg".
Pirmais treniņš tika aizvadīts 20. decembrī. Protams, ka šobrīd treniņi nav smagi - visi tikai pamazām ieskriesies. Pertijas un vārtsargu trenera Vjačeslava Dusmanova vadībā pagaidām trenējas vietējie futbolisti Krjauklis, Skvorcovs, Laizāns, Logins, Simonovs, Koroļovs, Denisevičs, kā arī jaunie Daugavpils futbola skolas audzēkņi Murdasovs, Abdulajevs un Kokins. 2007. gada "Dinaburg" modelī spēlējušie leģionāri sakarā ar gaidāmajiem Ziemassvētkiem un Jauno gadu Daugavpilī ieradīsies 3./4. janvārī. Tāpat janvāra sākumā uz pārbaudēm tiek gaidīti astoņi deviņi citi ārzemju futbolisti. Janvāra beigās "Dinaburg" piedalīsies starptautiskā turnīrā Somijā. Savukārt 10. februārī sāksies treniņnometne Turcijā.

"Liepājas metalurgs".
Vēl pirms "Dinaburg" treniņus uzsākuši arī "Liepājas metalurga" un "Olimpa" klubi. Tāpat kā daugavpilieši, liepājnieki pagaidām aizvada vieglus treniņus, bet nopietnāks darbs sāksies 3. janvārī. Pirmo treniņnometni "Liepājas metalurgs" sāks 14. janvārī Kiprā.

"Olimps".
"Olimps" pirmo treniņu aizvadīja jau 19. decembrī. Trenera Mihaila Koņeva rīcībā bija 17 futbolisti. Vēl trīs - uzbrucējs Daniels Turkovs un pussargi Aleksejs Kostjuks un Iličs Kandovs - komandai pievienosies pēc Jaunā gada. Savukārt vārtsargs Hermanis Māliņš, pussargs Aleksandrs Fertovs un uzbrucējs Ivans Lukjanovs gatavošanos jaunajai sezonai sāks ”Skonto” sastāvā. "Olimpa" sastāvā vairāk neredzēsim Ediju Ivaško, Viktoru Šekovu un Maksimu Zaborovu. Visticamāk arī Andreju Štolceru, kurš tika izīrēts no "Skonto" un kuram beidzies līgums ar klubu. Toties komandu papildinājuši "Skonto" dublieri Kaspars Dubra, Sergejs Šutovs un Iļja Žurins. Koņevs: "Līdz Jaunajam gadam trenēsimies reizi dienā – skriesim krosus un apmeklēsim trenažieru zāli. Janvārī nodarbības notiks jau divas reizes dienā. Esam vienojušies ar Daugavpils "Daugavu", ka 19. janvārī Ķeizarmežā aizvadīsim pārbaudes spēli. Janvāra un februāra beigās esam iecerējuši aizvadīt treniņnometni Rīgā, bet martā doties uz Vāciju, kur trenētos uz laukumiem ar dabīgo segumu."

FK "Ventspils".
FK "Ventspils" treniņus uzsāks šodien, taču to darīs nopietnāk, jo otro gadu pēc kārtas ventspilniekiem jāaizstāv Latvijas gods Sadraudzības kausa izcīņā. Uz šo turnīru FK "Ventspils" dosies 17. janvārī, bet pirms tam Rīgā aizvadīs pārbaudes mačus pret Daugavpils "Daugavu" (8. janvārī), Daugavpils "Dinaburg", Igaunijas "Levadia" (12. janvārī) un Lietuvas "Šiauliai" (15. janvārī).

Izmantotie resursi:
www.dinaburg.com
www.lff.lv

  +5 [+] [-]

, 2007-12-23 11:19, pirms 16 gadiem
noveelu veiksmi un lai kaartiigi satreneejas buus veel inchiigaaka sezona(cerams)

     [+] [-]

, 2007-12-23 14:14, pirms 16 gadiem
Pēc virsraksta nodomāju, ka Z-svētkiem sākuši gatavoties kopīgi..

     [+] [-]

, 2007-12-23 14:18, pirms 16 gadiem
Jaacer uz tikpat interesantu sezonu kaa iepriekshejo!!