Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Jelgava" sastāvu papildina ar Lietuvas jaunatnes izlases spēlētājiem

"Jelgava" sastāvu papildina ar Lietuvas jaunatnes izlases spēlētājiem
Lietuvas U – 19 izlases spēlētāji Deivis Lukošis un Mandaugs Grigaravičus pievienojas FK Jelgava.

Lai gan oficiāli gatavošanos jaunajai sezonai FK «Jelgava» uzsāks tikai 27. decembrī, darbs pie komandas komplektācijas jau notiek. Aizvadītās nedēļas nogalē līgumu ar klubu parakstījuši divi Lietuvas U – 19 izlases spēlētāji Deivis Lukošis un Mandaugs Grigaravičus.

FK «Jelgava» galvenais treneris Dainis Kazakēvičs norāda, ka abi spēlētāji ir reāli pretendenti uz vietu pamatsastāvā, jo iepriekš sevi labi apliecinājuši gan Klaipēdas klubā, gan Lietuvas izlasē. «Abi ir uzbrūkoša tipa spēlētāji, tādēļ dosim viņiem iespēju cīnīties par vietu pamatsastāvā un aizstāt tādus aizvadītās sezonas komandas līderus kā Vladislavs Kozlovs un Romans Bespalovs,» rezumē komandas galvenais treneris.

D.Lukošis ir 20 gadus jauns perspektīvs uzbrucējs, kurš spēlējies Lietuvas U- 19 izlasē Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra (kopā izlasē 7 oficiālās spēles - 2 gūti vārti). Pagājušajā sezonā spēlējis Lietuvas A līgas klubā Klaipedas FC un ar 20 spēles gūtajiem 7 vārtiem kļuva šīs komandas rezultatīvāko spēlētāju. Savukārt
M.Grigaravičus ir 19 gadus jauns pussargs. Lietuvas U- 19 izlasē Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra aizvadījis 5 oficiālās spēles, gūstot 2 vārtus. Arī viņš pagājušo sezonu aizvadīja Lietuvas A līgas klubā Klaipedas FC kur laukumā devās 15 spēlēs.
D.Kazakēvičs gan apstiprina, ka darbs pie komandas komplektācijas turpinās un jau janvārī kluba sastāvam varētu pievienoties arī citi spēlētāji. Sastāva komplektāciju lielā mērā ietekmēs tas, kā ar jaunu komandu meklējumiem veiksies ieprriekšējās sezonas līderiem.

Jau ziņots, ka 2012. gada virslīgas čempionāts sāksies 17. martā un tajā desmit komandas aizvadīs četru apļu turnīru, bet pirmo pārbaudes spēli jelgavnieki aizvadīs 22. janvārī pulksten 18, kad Rīgas olimpiskā centra futbola hallē tiksies ar virslīgas jaunpienācējiem FS «Metta/LU» komandu.

Izmantotie resursi:
Ziņas | Jelgavas Vēstnesis - portāls katram...
Futbola Klubs Jelgava

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2011-12-21 19:48, pirms 13 gadiem
Klaipēda pagājušajā sezonā palika pēdējā vietā, 33 spēlēs izcīnot 2 uzvaras. Audzinām leišus. Vai labāk viņu vietā nebūtu paņemt kādu vietējo jauno? Gaidu arī kādu pieredzējušo. Rimkus - spilgts piemērs Jūrmalai.

  -1 [+] [-]

, 2011-12-21 19:53, pirms 13 gadiem
anjo rakstīja: Klaipēda pagājušajā sezonā palika pēdējā vietā, 33 spēlēs izcīnot 2 uzvaras. Audzinām leišus. Vai labāk viņu vietā nebūtu paņemt kādu vietējo jauno? Gaidu arī kādu pieredzējušo. Rimkus - spilgts piemērs Jūrmalai.
vietējiem jau ir iestaigāta taciņa uz Olimpu, šaubos ka tos patiešām perspektīvos Skonto sistēma kādam atdos.

veterānus manā skatījumā nav jēgas ņemt, jo jaunos, ja labi sevi parāda, pēc tam var censties sakarīgi pārdot

  +2 [+] [-]

, 2011-12-21 19:57, pirms 13 gadiem
Kur tad devušies ir Jelgavas līderi? neviens nezina?

  +3 [+] [-]

, 2011-12-21 20:17, pirms 13 gadiem
Pro3nd rakstīja: Kur tad devušies ir Jelgavas līderi? neviens nezina?
Polijā atrādās Lazdiņš (Korona Kielce) un Kozlovs (Legia). Bet Bespalovs....Ventspils???

     [+] [-]

, 2011-12-21 20:19, pirms 13 gadiem
veterānus manā skatījumā nav jēgas ņemt, jo jaunos, ja labi sevi parāda, pēc tam var censties sakarīgi pārdot
Taisnība. Bet man kā līdzjutējam slinkums gaidīt un rezultātus gribās uzreiz

     [+] [-]

, 2011-12-22 00:16, pirms 13 gadiem
Nu pēc statistikas izskatās labi. Jauni, perspektīvi... Nekāda vaina leģionāriem. Nu, manuprāt, labāk nekā kaut kādas viduvējības no Krievijas, ar ko daudzkārt mūsu klubi papildina sastāvus. Lai veicas kaimiņiem Jelgavā.

     [+] [-]

, 2011-12-22 15:54, pirms 13 gadiem
Ponaberali na ss.lv....