Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Koņevs: "Tas palīdzēs psiholoģiski"

Koņevs: "Tas palīdzēs psiholoģiski"
"Olimps" šodien parādīja labu sniegumu
1. puslaikā.
Foto: Ingus Ozoliņš

Pēc šīsdienas Latvijas futbola "LMT" virslīgas spēles starp "Olimps/ASK" un "Jūrmalas" klubiem, kas beidzās ar jauno rīdzinieku uzvaru, abi komandu galvenie treneri pastāstīja par spēli.

"Olimps/ASK" galvenais treneris Mihails Koņevs atzinās, ka pirms spēles tika veikts skautings, un komanda zinājusi kā spēlēt. "Pirms spēles labi zinājām, kāda ir situācija komandās un kā jāspēlē, jo labi zinu "Jūrmalas" aizsargus. Jau no pirmās minūtes sākām presingu, kas arī atmaksājās. Vārtus guvām no standartsituācijām, taču veiksme bija mūsu sabiedrotā abās reizēs." Tāpat Koņevs bija ļoti gandarīts, ka izcīnīta pirmā uzvara šosezon: "Prieks, ka izcīnījām pirmos punktus šosezon, jo komanda ir gados jauna, un tas palīdzēs psiholoģiski. Varu piebilst, ka komanda vēl nemāk uzvarēt, tādēļ šādas spēles daudz nozīmē, kad bijām vadībā jau ar 2:0 sākās sava veida panika, kas nenorima līdz pat mača beigām. Nevaram pat salīdzināt kā nospēlējām pirmo puslaikā un kā otro. Esam jauna komanda un vēl daudz jāstrādā."

Savukārt zaudētāju galvenais treneris Vladimirs Babičevs pastāstīja, ka vēl joprojām turpinās pirmssezonas sagatavošanās darbs, tādēļ par rezultātiem runāt ir nedaudz pāragri. "Jautājumu par uzvaru nav. Vienīgie jautājumi no manas puses varētu rasties manai komandai. Varu pateikt, ka komandā turpinās sagatavošanās posms, pieļāvām kļūdas, tāpēc arī zaudējām vārtus. "
Tāpat Babičevs pastāstīja, ka komandas vārtu vīrs Andrejs Piedels pēc pirmajām 45 minūtēm ticis nomainīts, jo pieredzējušajam futbolistam ir mikrotrauma, un uz spēli Piedels ieradies negatavs.

Saistītie raksti
"Jūrmalai" pirmais zaudējums

     [+] [-]

, 2008-04-20 22:25, pirms 16 gadiem
mhm* vieniigaa speele,kas man totalizatoraa sakrita! MALACHI OLIMPS!


Prieks par Jums,liksh uarii turpmaak!

     [+] [-]

, 2008-04-20 22:28, pirms 16 gadiem
nja, mana prognozu spele piedalas pari pa 60 cilvekiem un uz Olimpu bija likusi tikai 2, nu tiem viens es

  +1 [+] [-]

, 2008-04-20 22:59, pirms 16 gadiem
jau pirmajā spēlē izskatījās, ka Olimps nekādi peramie puikas nebūs. Un tā arī ir. Lai gan vairāk esmu par Jūrmalu,m par Olimpu tiešām prieks. Un varat salikt cik mīnusus gribat, bet manuprāt starp 4 vājākajām komandām mēs varēšim redzēt gan Jūrmalu, gan Rīgu./
Rīgu žēl, jo komanda forša, bet vadību personīgi var'ētu uzvilkt uz mīšļa- paņem normālu treneri nomaina ar kaut kādu pajoli. Nu tad saņemiet!

     [+] [-]

, 2008-04-20 23:04, pirms 16 gadiem
Johhny_English! rakstīja: jau pirmajā spēlē izskatījās, ka Olimps nekādi peramie puikas nebūs. Un tā arī ir. Lai gan vairāk esmu par Jūrmalu,m par Olimpu tiešām prieks. Un varat salikt cik mīnusus gribat, bet manuprāt starp 4 vājākajām komandām mēs varēšim redzēt gan Jūrmalu, gan Rīgu./
Rīgu žēl, jo komanda forša, bet vadību personīgi var'ētu uzvilkt uz mīšļa- paņem normālu treneri nomaina ar kaut kādu pajoli. Nu tad saņemiet!


gan jau ari Riga iespelesies... ka ari ticu, ka visi klubi, kvai ta pati Vindava un Daugava kas ir pedejas ar punktinu dabus savu tiesu!!!! punktus zaudes visi.. tik jautajums, kurs mazak!!!

  +1 [+] [-]

, 2008-04-20 23:22, pirms 16 gadiem
bez šāubām. Rīga vēl parādīs savu spēku, un arī citi dabūs punktus. Un citi zaudēs...
Johaidī, man šī gada 'čempionāts patīk!!!!

     [+] [-]

, 2008-04-21 07:58, pirms 16 gadiem
Cempis sogad bus riktigi interesants.