Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

''Riga'' uzsāk sadarbību ar Latvijas spēcīgāko pludmales futbola komandu

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

''Riga'' uzsāk sadarbību ar Latvijas spēcīgāko pludmales futbola komandu
Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC

''Optibet'' futbola Virslīgas līdervienība ''Riga'' pavēstījusi par sadarbības uzsākšanu ar Latvijas spēcīgāko pludmales futbola klubu ''Linden City'', kas turpmāk sacensībās piedalīsies kā ''Riga Beach Soccer Club'', paziņojis galvaspilsētas klubs.

''Riga Beach Soccer Club'', kas tolaik vēl bija zināma kā ''Linden City'', 2018., 2019. un 2022. gadā triumfēja Latvijas meistarsacīkstēs. Tāpat pagājušajā gadā komanda uzvarēja arī Skandināvijas līgā.

Šajā gadā ''Riga Beach Soccer Club'' startēs četros turnīros – Eiropas un Pasaules Čempionu līgā, Baltijas meistarsacīkstēs un Skandināvijas čempionātā.

Izmantotie resursi:
https://rigafc.lv/lv/post/885

     [+] [-]

, 2023-05-18 15:26, pirms gada
Nu jā normālam cilvēkam šito nesaprast - kluba īpašnieks iekļauts sankciju sarakstā, liegta iebraukšana lielā daļā pasaules, bet viņš turpina grūst milzu naudu projektos kuriem nekad nebūs atdeves.

     [+] [-]

, 2023-05-18 16:38, pirms gada
Liela daļa no Latvijas futbola ir atkarīga no viena Krievijas uzņēmēja, kurš kādu dienu var notīties.