Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Ventspils un Daugavpils treneriem atšķirīgas domas par neizšķirtu

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Ventspils un Daugavpils treneriem atšķirīgas domas par neizšķirtu
Jurģis Pučinsks
Foto: M.Jankovskis, Spotacentrs.com

Pēc Latvijas futbola virslīgas mača starp FK "Ventspils" un Daugavpils "Daugavu", kas noslēdzās neizšķirti 0:0, komandu treneri bija dažādās domās par šādu iznākumu - ventspilniekiem tas tomēr lika vilties, kamēr daugavpiliešus apmierināja arī izcīnītais punkts.

"Pirmajā puslaikā cīņa vēl bija kaut cik līdzīga, lai gan arī tajā izveidojām diezgan daudz labu momentu. Pēc pārtraukuma jau pilnībā dominējām. Esmu priecīgs par komandas rādīto futbolu, bet rezultāts gan varēja būt citādāks. Šoreiz nedaudz pietrūka, taču ar šo nedaudz pietika, lai galu galā zaudētu diezgan daudz. Nepaveicās. Protams, gribējās tikt pie trim punktiem, tomēr nekas arī neizšķirti nelabojami nav sabojāts. Cīnāmies tālāk," pēc mača sprieda FK "Ventspils" galvenais treneris Jurģis Pučinsks.

Citādākās domās par maču un tā iznākumu bija Vladimirs Žavaronkovs, kurš šajā mačā pildīja Daugavpils komandas galvenā trenera pienākumus: "Labi zinot, ka ventspilnieki ir sevišķi spēcīgi savā laukumā, apzināti iniciatīvu atdevām mājiniekiem, vairāk uzmanības cenšoties pievērst aizsardzībai. Šāds solis pilnībā attaisnojās, lai gan, protams, uz katru maču dodamies pēc uzvaras. Punktus vajag abām komandām, taču par neizšķirtu neesmu sarūgtināts. Jā, varēja vēlēties vairāk palīdzību uzbrukumā no aizsargiem un pussargiem, par ko ir spēlētājiem ko pārmest, taču arī mēs izveidojām pietiekošu daudzumu pusmomentu. Problēma ir tāda, ka nespējam no šiem pusmomentiem izveidot momentus un no momentiem pēc tam arī vārtu guvumus."

     [+] [-]

, 2013-09-15 17:58, pirms 11 gadiem
VEntspils slauka asaras!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2013-09-16 19:07, pirms 11 gadiem
barakuda21 rakstīja: VEntspils slauka asaras!!
skonta skonta!