Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

RFS pastiprinās ar pussargu no Serbijas augstākās līgas

Rolands Eliņš

RFS pastiprinās ar pussargu no Serbijas augstākās līgas
Stefans Cvetkovičs. Foto: RFS

Par Latvijas čempionvienības RFS jaunāko sastāva papildinājumu kļuvis 24 gadus vecais serbu pussargs Stefans Cvetkovičs, kurš iepriekš kopā ar Jovanu Vlalukinu pārstāvēja Serbijas Superlīgas klubu „Metalac“.

Stefans Cvetkovičs kļuvis jau par trešo RFS sastāvā papildinājumu vasarā. Iepriekš komandai pievienojās jau pieminētais labās malas aizsargs J. Vlalukins, kā arī uzbrucējs no Brazīlijas Leu Gaušu.

Visu savu līdzšinējo karjeru pussargs pavadīja dzimtenē, kur veiksmīgi spēlēja „Grafičar“ un „Metalac“ klubos. Kopumā Serbijas Superlīgā viņam 13 gūtie vārti un piecas rezultatīvas piespēles 49 mačos.

Aizvadītajā sezonā S. Cvetkovičs bija stabila „Metalac“ pamatsastāva vērtība, visos turnīros kopā dodoties laukumā 37 spēlēs un nospēlējot vairāk kā 2 600 minūtes.

"RFS jaunpienācējs vislabāk jūtas spēlējot par kreisās malas uzbrūkošo pussargu, taču var veiksmīgi darboties arī labajā malā," norādīts kluba paziņojumā.

RFS šobrīd ieņem otro vietu Virslīgā, kur nākamo spēli aizvadīs 18. jūnijā pret "Liepāju", kas turnīra tabulā atpaliek tikai par trim punktiem.

Izmantotie resursi:
https://fkrfs.lv/rfs-pastiprina-ser...

  +2 [+] [-]

, 2022-06-14 20:02, pirms 2 gadiem
Jautājums vai kāds no leģiem ir arī devies prom jo savādāk pārāk daudz viņu?

  +1 [+] [-]

, 2022-06-14 22:30, pirms 2 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Jautājums vai kāds no leģiem ir arī devies prom jo savādāk pārāk daudz viņu?
no LV klubiem šī info bez maz vai ar knaiblēm jādabū ārā, pa lielam ziņo tikai tad, ja kāds tiek izdevīgi pārdots

  -1 [+] [-]

, 2022-06-14 23:37, pirms 2 gadiem
Jautāums - kāda jēga spēlētājam no Serbijas līgas nākt uz virslīgu? Līmenis noteikti nav motivācija. Tātad labāa alga. Tātad caur RFS tiek atmazgāta nauda, bet tas jau, šķiet, kādu laiku nevuienam, izņemot varas iestādes, nav noslēpums.

  +1 [+] [-]

, 2022-06-15 00:35, pirms 2 gadiem
Pandora rakstīja: Jautāums - kāda jēga spēlētājam no Serbijas līgas nākt uz virslīgu? Līmenis noteikti nav motivācija. Tātad labāa alga. Tātad caur RFS tiek atmazgāta nauda, bet tas jau, šķiet, kādu laiku nevuienam, izņemot varas iestādes, nav noslēpums.
Bet kā ar tādu motivāciju, kā iespēja izcīnīt kādas Eiropas valsts līgas trofeju + iespēju uzspēlēt CL, vai EL kvalifikācijas spēlēs? Cik atceros, tad bija tabula ar Eiropas līgām - Top pieci bija EPL, Bundesliga, Serie A, La Liga un Ligue 1. Un tagad man lūdzu atbildi - vai Somijas futbola līga Veikkausliiga ir diži spēcīgāka par Virslīgu?

     [+] [-]

, 2022-06-16 14:01, pirms 2 gadiem
Kopumā Serbijas Superlīgā viņam 13 gūtie vārti un piecas rezultatīvas piespēles 49 mačos

Super liga Relegation round arī skaitās, ja tajā nespēlē D2 klubi.