Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

A. Silagailis: "Liels paldies līdzjutējiem!"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

A. Silagailis: "Liels paldies līdzjutējiem!"
Artūrs Silagailis
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

Pēc vakardien LMT Virslīgā futbolā aizvadītās spēles starp Rēzeknes "Blāzmu" un Rīgas "Skonto" (0:2) domās par maču un jaunumiem komandā eSports.lv dalījās rēzekniešu aizsargs Artūrs Silagailis.

- Kā Tu vērtē savu un savas komandas sniegumu pret "Skonto"?
- It kā kopumā nospēlējam labi. Gan ar savu, gan ar komandas sniegumu esmu apmierināts. Šodien visa komanda vēlējās gūt uzvaru, cīnījās līdz pēdējai minūtei. Abus vārtus ielaidām puslaiku beigās - varbūt pietrūka koncentrēšanās. Filigrāni izpildīts soda sitiens - pašā augšējā stūrī, vārtsargs bija bezspēcīgs. Gribētu lielu paldies pateikt skatītājiem par atbalstu, paldies, ka nāk un cer uz labu mūsu sniegumu, un atbalsta mūs grūtos brīžos!

- Kas pietrūka, lai uzvarētu "Skonto"?
- Pietrūka, kā saka futbolā, pēdējās piespēles. Mēs aizsardzībā nesēdējām, centāmies uzbrukt, bija pāris ļoti labu momentu, bet pietrūka uzbrukuma noslēguma.

- Vai vari izcelt kādu pēc šī mača?
- Šodienas spēlē gribētu atzīmēt visu komandu - bija redzams ka visi noskaņojušies uz cīņu, katrs cīnījās, netaupot spēkus. Protams, līderiem jābūt, taču komanda ir viens vesels, un katrs ir atkarīgs no kāda cita.

- Kā komanda jūtas pēc Popkova aiziešanas, vai kaut kas ir mainies taktiskajā ziņā?
- Vienmēr trenera maiņa rada citu sniegumu - vienalga, vai tas ir pozitīvs vai negatīvs. Nebaidīšos pateikt, ka šodienas spēlē visiem dega acis! Taktikas ziņā nevarētu pateikt, ka kaut kas ir mainījies, jo šosezon esam izmēģinājuši gandrīz visas taktikas, meklējot labāko. Prieks, ka [Žanis] Ārmanis uzticas spēlētājiem un kopīgi meklējam labāko variantu. Uzskatu, ka starp spēlētāju un treneri jābūt normālām attiecībām. Ar Ārmani vairākums spēlētāju jau ir kopā vairākus gadus, un par viņu var pateikt tikai pozitīvus vārdus. Cik atceros Ārmani, vienmēr viņu varēja uzskatīt, ja tā varētu teikt, par otro tēvu, vienmēr grūtos brīžos sniedza palīdzības roku, nekad nevienam neatteica, vienmēr uzklausīja mūs. Gribētos novēlēt viņam veiksmi darbā, jo uzskatu viņu par profesionālu treneri ar lielu pieredzi. Protams, visas komandas vārdā gribētos pateikt arī lielu paldies Popkovam par ieguldīto darbu, disciplīnu un fizisko sagatavotību, mēs esam viņam pateicīgi un atcerēsimies viņu tikai ar labu!

Informāciju sagatavoja Andrejs Hadejevs

  +7 [+] [-]

, 2008-08-11 10:17, pirms 16 gadiem
sanemas veci
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2008-08-11 12:32, pirms 16 gadiem
A. Silgailis: "Liels paldies līdzjutējiem!"
___ Silagailis ___

  +1 [+] [-]

, 2008-08-11 16:45, pirms 16 gadiem
Brīnums ka nepaprasija par nākotnes plāniem! runā jau daudz ko

  +1 [+] [-]

, 2008-08-11 16:56, pirms 16 gadiem
Namejs latgaļu karotājs rakstīja: Brīnums ka nepaprasija par nākotnes plāniem! runā jau daudz ko

Lasi rakstu "Blāzma" jaunu treneri nemeklēs!!!! Tur būs par nākotnes plāniem!!!