Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Gongadze atgriežas "Daugavas" rindās

Gongadze atgriežas "Daugavas" rindās
Mamuka Gongadze
Foto: Ivars Račko, Sportacentrs.com

Iepriekšējās sezonas Latvijas futbola Virslīgas labākais bombardieris Mamuka Gongadze turpinās spēlēt Daugavpils "Daugavas" rindās. Līgums ar viņu ir spēkā līdz sezonas noslēgumam.

27 gadus vecais gruzīnu futbolists Mamuka Gongadze pēdējās sezonās bijis ne tikai vadošais "Daugavas" snaiperis, bet arī divus gadus pēc kārtas bija labākais vārtu guvējs visā līgā. Ja 2011. gadā viņš šo titulu dalīja ar "Skonto" uzbrucēju Natanu Žunioru (brazīlietim bija priekšroka, jo viņš mazāk iesita no 11 metru atzīmes), iepriekšējā gadā tieši viņš vienpersoniski ieguva labākā bombardiera titulu.

Starpsezonā Gongadze bija devies meklēt klubu ārzemēs. Viņš pat tika uzaicināts uz Krievijas Premjerlīgas komandas Vladikaukāzas "Alania" treniņnometni (guva arī vārtus), tomēr šajā vienībā nepalika. Klīda runas par iespējamo pievienošanos kādam Ukrainas klubam, tomēr galu galā Mamuka ir atgriezies Daugavpilī.

Viņš jau uzsācis treniņus ar Latvijas čempioniem, tādēļ jau 16. martā varētu iziet laukumā kausa spēlē pret "Jūrmalu". Kolorītajam gruzīnam tā būs ceturtā sezona Latvijā.


, 2013-03-11 21:51, pirms 11 gadiem
Pozitīvi Daugavpilij.....
, 2013-03-11 21:52, pirms 11 gadiem
Stiprs sastāvs arī uz šo gadu būs Daugavai!Tas mani priecē,jo esmu no Daugavpils!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-03-11 21:56, pirms 11 gadiem
Tik žēl , ka Mamuka sildīs beņķi. Diez vai Tabanovs spēlēs ar 2 uzbrucējiem , Ibe ir daudz labāks par Mamuku. Nu nekas , komandai ir vajadzīgs arī labs uzbrucējs , kas uznāk uz maiņu. Biju jau domājis , ka šosezon vairāk Kokinu iespēlēs
, 2013-03-11 22:19, pirms 11 gadiem
Taisnība sietiņam, Ibe jau pērn izspieda Mamuku no sastāva. Būs Mamukam vai nu jāspēlē flangā vai jāapmierinās ar rezervista lomu. Bet, tā kā Latvijas līmenim viņš tomēr ir labs, jācer, ka Tabanovs atradīs iespēju Mamuku izmantot.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-03-12 00:19, pirms 11 gadiem
Nu leģionāri Daugavai vienkārši fantastiski šosezon būs. Bet tā tam arī jābūt - leģionāriem galvas tiesu pārākiem par vietējiem spēlētājiem. Nigērieši Ola, Ibe, Enekarhire, Babatunde un nu arī gruzīns Gongadze atpakaļ. Leģionāru plejādi uz pieci. Šaubos, ka kāds cits klubs vēl spēs sapulcināt tik lieliskus viesspēlētājus. Vēl jau Nauris Superkausa fināla laikā minēja par iespējamu japāņu pievienošanos, bet nu tad leģionāru limits būs pārsniegts un kādam būs jāsilda beņķis pavisam noteikti. Dzīvosim - redzēsim!
, 2013-03-12 08:45, pirms 11 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: Tik žēl , ka Mamuka sildīs beņķi. Diez vai Tabanovs spēlēs ar 2 uzbrucējiem , Ibe ir daudz labāks par Mamuku. Nu nekas , komandai ir vajadzīgs arī labs uzbrucējs , kas uznāk uz maiņu. Biju jau domājis , ka šosezon vairāk Kokinu iespēlēs
Nu ja viņš būtu galīgi nevajadzīgs Tabanovam, tad viņu pieteiktu ''Ilūkstes'' vai ''Gulbenes'' sastāvā.
, 2013-03-12 09:50, pirms 11 gadiem
Gluzi manas domas, jo nigerieshi ir loti speciigi, Mamukam bus ko pasvist lai tiktu laukuma.
Zelta sietiņš rakstīja: Tik žēl , ka Mamuka sildīs beņķi. Diez vai Tabanovs spēlēs ar 2 uzbrucējiem , Ibe ir daudz labāks par Mamuku. Nu nekas , komandai ir vajadzīgs arī labs uzbrucējs , kas uznāk uz maiņu. Biju jau domājis , ka šosezon vairāk Kokinu iespēlēs
"Liepāja" pret "Audu". Foto: FK Liepāja
6

"Auda" neizmanto iespējas, "Liepāja" turpina krāt pa punktiņam

Kopš aprīļa bez uzvarām cīnās "Audas" un "Liepājas" komandas, šodien Mežaparkā abām spēkojoties 1:1. "Audai" piecu neuzvarēto spēļu virkne, bet "Liepājai" – jau astoņu.
Marko Regža. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
1

''Riga'' iesit piecus un pārliecinoši uzvar Jelgavā

Šodien Latvijas futbola Virslīgā pārliecinošu panākumu svinēja ''Riga'', kas izbraukumā ar 5:1 apspēlēja ''Jelgavu''. Uzvarētājiem vārtus guva pieci dažādi futbolisti.
Marko Regža un "Riga" futbolisti. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
6

''Riga'' viesosies Jelgavā, Mežaparkā vēlajā cīņā ''Auda'' uzņems ''Liepāju''

''TonyBet'' futbola Virslīgā šovakar tiks aizvadītas divas spēles. 18.00 ''Riga'' viesosies pie ''Jelgavas'' futbolistiem, bet trīs stundas vēlāk ''Auda'' Mežaparkā uzņems liepājniekus. Abu spēļu translācijas kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.