Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Jelgava" gūst četrus vārtus un uzvar Lietuvas "Kruoja"

Agris Suveizda

"Jelgava" gūst četrus vārtus un uzvar Lietuvas "Kruoja"
Divu vārtu autors Igors Lapkovskis
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Kamēr SMScredit.lv Virslīgā izlašu spēļu dēļ ir pārtraukums, "Jelgava" vakar viesojās netālajā Lietuvas pilsētiņā Pakrojā, kur tikās ar Lietuvas čempionāta komandu "Kruoja". Jelgavniekiem divus vārtus guva Igors Lapkovskis, vienreiz precīzi sita Pāvels Hohlovs, bet 82.minūtē uzvaru izrāva Dmitrijs Medeckis (4:3).

"Jelgava" pēc pirmā SMScredit.lv Virslīgas apļa ar pieciem punktiem deviņās spēlēs ieņem astoto vietu desmit komandu konkurencē. Tikmēr Lietuvā jau ir aizvadīts krietni vairāk spēļu, un "Kruoja" ar 16 punktiem 14 mačos ierindojas septītajā pozīcijā deviņu vienību konkurencē. Pēdējo deviņu spēļu laikā "Kruoja" Lietuvas "A Līgā" ir tikusi tikai pie četriem punktiem - četri neizšķirti un pieci zaudējumi.

"Kruoja" laukumā nedevās iespējami spēcīgākajā sastāvā - tika pārbaudīti četri futbolisti, bet vārtos pirmā numura Māra Eltermaņa vietā stājās Mindaugs Malinausks, kurš gan sāka arī iepriekšējo spēli Lietuvas čempionātā. Kā vēsta "Jelgavas" kluba mājaslapa, spēli klātienē noskatījās aptuveni 100 skatītāji, tostarp arī desmit jelgavnieku atbalstītāji.

"Jelgavas" labā ar diviem precīziem sitieniem izcēlās Igors Lapkovskis, kurš sezonas sākumu izlaida futzāla čempionāta dēļ. Vieni vārti arī 23 gadus vecā Pāvela Hohlova kontā, kuru "Jelgava" iepriekšējās sezonās vairākkārt ir īrējusi no "Ventspils" un kurš tagad laukumā devās pārbaudāmā spēlētāja statusā. Nākamo spēli SMScredit.lv Virslīgā "Jelgava" aizvadīs nākamsestdien, kad uzņems "Ventspili".

Izmantotie resursi:
Futbola Klubs Jelgava
FK Kruoja - Titulinis

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2013-06-09 16:46, pirms 11 gadiem
krissholt31 rakstīja: "Ļoti" Svarīgi ziņa
Kaa kuram...

  +2 [+] [-]

, 2013-06-09 18:04, pirms 11 gadiem
Labāk būtu Ilūksti uzvarējuši

     [+] [-]

, 2013-06-10 08:36, pirms 11 gadiem
Loti laicīgs brīdinājums Ventspilij,lai neatslābinās pirms mača ar Jelgavu.