Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Lazdiņš: ''''Breidablik'' nav par mums labāka komanda''

Krišs Upenieks

Lazdiņš: ''''Breidablik'' nav par mums labāka komanda''
Artis Lazdiņš
Foto: Austris Auziņš, www.jelgavasvestnesis.lv

Futbola kluba ''Jelgava'' pussargs Artis Lazdiņš sarunā ar Sportacentrs.com pirms Eiropas līgas atbildes spēles pret Islandes komandu ''Breidablik'' jelgavnieku cerības uz iekļūšanu kvalifikācijas turnīra 2. kārtā vērtēja augstu, atzīmējot, ka pirmā spēle ir jāaizmirst.

''Islandes komanda ir spēlējoša. Var redzēt, ka piekopj Eiropas futbolu. Cenšas turēt bumbu. Maina malas visu laiku, nesit par katru cenu bumbu vienkārši uz priekšu, spēlē pozicionālu futbolu. Vismaz pret mums tā bija. Māk arī pietiekami labi izmantot pretuzbrukumus,'' pirms šīvakara atbildes spēles ''Breidablik'' komandu raksturoja viens no ''Jelgavas'' līderiem Artis Lazdiņš.

''Ar ko mēs uzvarējām? Viennozīmīgi ar labiem pretuzbrukumiem. Varbūt arī gribējām vairāk. Ir viņiem brīvās zonas, ko varam izmantot. Cik esam analizējuši, malējie aizsargi aiziet spēlēt ļoti augstu, tāpēc tur ir jāmet bumba iekšā un jāskrien tajās zonās. Arī pie standartsituācijām viņiem ir problēmas. Pirmajā spēlē to arī izmantojām.''

''Treneris pēc pirmās spēles uzreiz atzīmēja, ka šeit būs pilnīga cita spēle. Uzvarētā spēle ir jāaizmirst. Jāspēlē no 0:0 rezultāta. Treniņš pirms spēles bija ierastais. Uzspēlējām, emocijas nedaudz uzsitām uz augšu, nedaudz arī pasmējāmies, bet, protams, viss ir nopietni. Galvenais spēlēt uz nullēm, tad arī ejam tālāk. Jāmēģina kontrolēt bumbu.

Domāju, ka spēlē būs dažādi nogriežņi. Gan viņi kontrolēs bumbu, gan mēs. Ja spēsim savus vārtus nosargāt, tad, domāju, ka viņiem sāksies nervozitāte. Ātrāk centīsies spēlēt, parādīsies kļūdas un jābūt iespējām mums. Spēlēt noteikti varam ar viņiem. Līmenis ir labs, bet nedomāju, ka labāks par mūsu,'' tā Latvijas izlases pussargs Lazdiņš.

Koupavogurā Jelgavas vienība ''Breidablik'' spēja uzvarēt ar 3:2. Pirms nedēļas ar vārtiem un divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Mindaugs Grigarāvičs. Visticamāk, ''Jelgavas'' starta sastāvs būs tieši tāds pats kā spēlē Islandē.

Mača sākums šovakar Zemgales Olimpiskajā centrā Jelgavā pulksten 18:30. Tiešraidē spēle būs vērojama portālā Sportacentrs.com. Jau pulksten 18:00 sāksies tiešraide, kuras ievadā šo rindu autors kopā ar kādu futbola ekspertu pārspriedīs Latvijas klubu sekmes pirmajās spēlēs un iespējas šīvakara atbildes mačos, ievadot Eiropas līgas vakaru.

  -2 [+] [-]

, 2016-07-07 09:21, pirms 8 gadiem
nevis gudrimuldet labaka jeb sliktaka, bet laukuma tas japarada

     [+] [-]

, 2016-07-07 12:34, pirms 8 gadiem
Ceru ka Jelgava uzvares!!