Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Tiberkanins: "Latvijā pavadīju lielisku laiku"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Tiberkanins: "Latvijā pavadīju lielisku laiku"
Rašīds Tiberkanins savā pirmajā spēlē
"Levski" sastāvā
Foto: www.levski.bg

Bijušais futbola kluba Daugavpils "Daugava" marokāņu pussargs Rašīds Tiberkanins nesen parakstīja līgumu ar Bulgārijas titulēto komandu Sofijas "Levski". eSports.lv sazinājās ar futbolistu, lai uzzinātu par viņa gūtajiem iespaidiem, spēlējot Latvijā.

Beļģijā dzimušais marokānis Rašīds Tiberkanins Latvijā ieradās pērnās sezonas vidū, pastiprinot Daugavpils "Daugavas" spēli. Viņš Latvijā palika arī, sākoties šai sezonai, tomēr spēlēja retāk - gan savainojuma, gan citu iemeslu dēļ. Pirms pāris dienām Tiberkanins parakstīja trīs gadu līgumu ar titulēto Bulgārijas komandu Sofijas "Levski" - tik augstu pēc spēlēšanas Virslīgā uzreiz uzlido tikai retais. Kā ziņo bulgāru plašsaziņas līdzekļi, pārejas summa bijusi tikai 85 tūkstoši eiro.

eSports.lv sazinājās ar pašu futbolistu, lai uzzinātu par viņa gūtajiem iespaidiem, spēlējot Latvijā, kā arī nākotnes plāniem.

"Jā, esmu parakstījis trīs gadu līgumu ar Sofijas "Levski". Esmu ļoti apmierināts ar savu pāreju, jo "Levski" ir liels klubs ar labu sastāva komplektāciju. Protams, Bulgārijā ir arī labāks līmenis nekā Latvijā. Skatīsimies, kā viss notiks tālāk!" sarunas sākumā optimistisks ir Tiberkanins.

"Esmu pavadījis skaistu laiku kopā ar "Daugavu", taču tagad jādomā par savu karjeru tālāk. Latvijā ieguvu daudz draugus, "Daugavā" pavadītais laiks bija lielisks. Vēlos pateikties klubam, ceru, ka kādreiz pilsētā atgriezīšos - tur ir manas otrās mājas.

Ļoti skaisti, ka uzvarējām Latvijas kausa izcīņā, ieguvām trofeju, kas klubam bija super sasniegums. Domāju, ka līgā "Daugava" spēlē labi, jau nākamajās sezonās viņi var iespēt daudz, jo ļoti svarīgi ir tas, ka vadībā ir pareizie cilvēki. Domāju, ka arī kluba mērķis - izcīnīt Latvijas čempionu titulu pēc pāris gadiem - ir sasniedzams. Ja tu dabū labus futbolistus, izveido komandu un ir arī nauda, par ko to izdarīt, tad arī izcīnīt čempionu titulu ir iespējams.

Pagājušā sezona man bija lieliska, jo spēlēju daudz, savukārt šosezon bija problēmas - varbūt ar treneri vai direktoru, es pat nezinu... Tomēr šogad daudz netiku laukumā, kas man nebija iepriecinoši - pagaidām šo sezonu nepārprotami varu uzskatīt par sliktu. Tagad esmu atpakaļ uz ceļa. Mans aģents vaicāja, vai vajadzētu meklēt jaunu komandu, un es atbildēju - jā, ja vien vari atrast kaut ko labu!

Esmu Bulgārijā vienu nedēļu, šeit ir lieliski! Liels klubs, kā jau teicu, ļoti meistarīgi komandas biedri utt. Man gan vēl vajadzīgs laiks, lai iejustos, jo šeit neesmu ilgi, taču domāju, ka ar to nebūs problēmu. "Levski" galvenais treneris [Velislavs Vucovs] sacīja, ka viņam patīk mana spēle, ka esmu labs spēlētājs, taču nepieciešams vēl daudz strādāt treniņos uz laukuma. Ja būs liela pašatdeve un daudz strādāsi, vienmēr būs rezultāti!"

Rašīds Tiberkanins ar "Levski" ir kopš 2. jūlija. Savu neoficiālo debiju marokāņu futbolists aizvadīja 5. jūlijā pārbaudes spēlē pret "Spartak Pleven", kuru Sofijas klubs uzvarēja ar 5:0.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: sebs
Slēpts komentārs: fans365
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +8 [+] [-]

, 2008-07-07 15:20, pirms 16 gadiem
tā neko lēciens
Slēpts komentārs: Namejs latgaļu karotājs

  +3 [+] [-]

, 2008-07-07 15:24, pirms 16 gadiem
oiiii...kā cilvēks melo, es izlasīju Beļģijas sporta portālā, ka viņam dzīve Daugavspilī neapmierināja un, ka vislabāk atgrieztos Beļģijā viņam Daugavspilī bija garlaicīgi, bet pieminēja gan , ka Rīga esot skaista pilsēta, bet problēma tāda, ka tā ir tālu no Daugavspili

  +1 [+] [-]

, 2008-07-07 15:25, pirms 16 gadiem
Rašīds ir labākais!

     [+] [-]

, 2008-07-07 15:34, pirms 16 gadiem
M.Abdul-Rakim rakstīja: oiiii...kā cilvēks melo, es izlasīju Beļģijas sporta portālā, ka viņam dzīve Daugavspilī neapmierināja un, ka vislabāk atgrieztos Beļģijā viņam Daugavspilī bija garlaicīgi, bet pieminēja gan , ka Rīga esot skaista pilsēta, bet problēma tāda, ka tā ir tālu no Daugavspili

Atsauci uz portaalu iedod! Jeb arii... tu melo?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-07-07 16:19, pirms 16 gadiem
Жаль Землинский не рассмотрел в парне игрока. Так бы еще не раз помог "Даугаве".

  +1 [+] [-]

, 2008-07-07 16:30, pirms 16 gadiem
nez kas bija tie citi iemesli???

  -4 [+] [-]

, 2008-07-07 17:44, pirms 16 gadiem
M.Abdul-Rakim rakstīja: oiiii...kā cilvēks melo, es izlasīju Beļģijas sporta portālā, ka viņam dzīve Daugavspilī neapmierināja un, ka vislabāk atgrieztos Beļģijā viņam Daugavspilī bija garlaicīgi, bet pieminēja gan , ka Rīga esot skaista pilsēta, bet problēma tāda, ka tā ir tālu no Daugavspili


харош гнать удод,за свои слов надо отвечать,чтобы через 10 минут ссылка на бельгийский портал где ты это прочитал лежала бы тут

  +2 [+] [-]

, 2008-07-07 18:15, pirms 16 gadiem
Yurchix rakstīja: Atsauci uz portaalu iedod! Jeb arii... tu melo?

Nu. es nemeloju, jo nav iemesls par to melot! reku būs stāsts par viņu sportwereld.be tikai nezinu vai kautko sapratīsi no tā kas tur sakstīts

  +1 [+] [-]

, 2008-07-07 19:21, pirms 16 gadiem
tas priecee, ja varam lasiit flamu valodaa

  -2 [+] [-]

, 2008-07-07 22:11, pirms 16 gadiem
check rakstīja: Жаль Землинский не рассмотрел в парне игрока. Так бы еще не раз помог "Даугаве".

Ej citēt krievu valodā iekš sports.kz

  +1 [+] [-]

, 2008-07-07 23:28, pirms 16 gadiem
sebs rakstīja: Kuras pilsētas DAUGAVA klubā šamais spēlēja???

tu nemaaaki lassiiit???sviesta var sajuks ar sitiem te -.-
Daugavpils "Daugava" !!!!!!!!!!!!!!!

     [+] [-]

, 2008-07-08 12:04, pirms 16 gadiem
vai Daugava ko nopelnija no transffeera? par cik nopirka no Belgijas?

     [+] [-]

, 2008-07-08 15:10, pirms 16 gadiem
personiigi paziistu Rašīdu Tiberkanini, vinjsh Daugavpils DAUGAVU atstaaja kluba vadiibas deelj (neiedereejaas) taktiskajaa ziimolaa....))))
Nu i labi, ir savi perspektiivi LV jaunie talanti!!!

     [+] [-]

, 2008-07-08 18:36, pirms 16 gadiem
chesis rakstīja: vai Daugava ko nopelnija no transffeera? par cik nopirka no Belgijas?

Kā ziņo bulgāru plašsaziņas līdzekļi, pārejas summa bijusi tikai 85 tūkstoši eiro.

Rakstā viss ir pateikts