Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

LFF: Rudņeva līgums ar "ZTE FC" ir spēkā neesošs

Andrejs Siliņš

LFF: Rudņeva līgums ar "ZTE FC" ir spēkā neesošs
Artjoms Rudņevs
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas Futbola federācija (LFF) šodien izsūtītajā vēstulē FIFA un Ungārijas Futbola federācijai informējusi abas organizācijas par Artjoma Rudņeva pašreizējo spēkā esošo profesionālo līgumu ar "FC Daugava" klubu līdz š.g. 15. novembrim.

Kā minēts vēstulē, Artjoms Rudņevs 2007. gada 1. aprīlī ir noslēdzis profesionālu līgumu ar Daugavpils "FC Daugava" klubu, kurš ir spēkā līdz 2009. gada 15. novembrim.

Ungārijas pusei pieejamā informācija par "FC Daugava" klubu ir nepatiesa. "FC Daugava" klubs nav bankrotējis, bet gan sakarā ar kluba finansiālajiem apstākļiem šogad nolēmis spēlēt Latvijas Pirmās līgas čempionātā.

Līgumā starp "FC Daugava" un A. Rudņevu ir skaidri minēti vairāki punkti, kuri nosaka to, ka A. Rudņevs nebija tiesīgs parakstīt līgumu ar Ungārijas klubu "ZTE FC" līdz esošā līguma darbības termiņa beigām.

Tādēļ, ņemot vērā visus apstākļus, Latvijas Futbola federācija paskaidro, ka noslēgtais līgums starp Ungārijas klubu "ZTE FC" un spēlētāju Artjomu Rudņevu ir spēkā neesošs.

Arī futbola kluba "Dinaburg" prezidents Oļegs Gavrilovs sarunā ar LETA apstiprinājis, ka Artjomam joprojām ir spēkā līgums ar "Daugavu" un viņš nekādā gadījumā nevarēs spēlēt Ungārijas čempionātā, kamēr netiks nokārtotas visas saistības ar Daugavpils klubu. Tāpat Gavrilovs arī pastāstīja, ka klubs par futbolistu vēlas saņemt kompensāciju, kura priekš tāda līmeņa kluba kā "ZTE" ir ļoti liela summa.

Informāciju sagatavoja
LFF Preses daļa

  +2 [+] [-]

, 2009-04-07 18:33, pirms 15 gadiem
sviests!

  +3 [+] [-]

, 2009-04-07 18:40, pirms 15 gadiem
tas ir psc..es it kaaa neesmu neviena puse-bet nu ja ir ligums tad pielauju ka liguma vajadzetu but kada limeni taisas spelet un ja paraksta par spelesanu LMT virsliga tad tur ari spele un ja klubs nokrit zemak tad vismaz normalos gadijumos ir iespeja laust ligumu....bet nu par cik LV futbola saimnieciba nekad nav bijusi normala...tad nu gadas ari kaa saka Zarinsh....sviests!

     [+] [-]

, 2009-04-07 19:38, pirms 15 gadiem
Atkal kaadam speeleetaajam jaaj karjeru,da zbal!

     [+] [-]

, 2009-04-07 19:40, pirms 15 gadiem
rainmaker rakstīja: tas ir psc..es it kaaa neesmu neviena puse-bet nu ja ir ligums tad pielauju ka liguma vajadzetu but kada limeni taisas spelet un ja paraksta par spelesanu LMT virsliga tad tur ari spele un ja klubs nokrit zemak tad vismaz normalos gadijumos ir iespeja laust ligumu....bet nu par cik LV futbola saimnieciba nekad nav bijusi normala...tad nu gadas ari kaa saka Zarinsh....sviests!
Normālos gadījumos, ja komanda izkrīt uz zemāku līgu, visiem spēlētājiem vienkārši tiek samazināta alga par līgumā minētu summu.

     [+] [-]

, 2009-04-07 20:06, pirms 15 gadiem
Iļja Poļakovs rakstīja: Normālos gadījumos, ja komanda izkrīt uz zemāku līgu, visiem spēlētājiem vienkārši tiek samazināta alga par līgumā minētu summu.
atceries Juventus gadijumu?tur tika dota iespeja speletajiem iet prom jo ir zemaks limenis utt un ligums bija par spelesanu augstakaja limeni...saja gadijuma klubs neizkrita bet naudas del pargaja uz leju
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-04-07 20:49, pirms 15 gadiem
Domāju, ka, ja čali savervētu Skonto vai tie paši Vpils, neviens brēku neceltu... Uz šiem klubiem dīvaini transfēri jau ir bijuši..

  -1 [+] [-]

, 2009-04-07 20:58, pirms 15 gadiem
Skudrinieks rakstīja: Pag pag, ko jūs te vaidat? Ungārijas ZTE FC! Jūs salīdzināt ar Juventus???

Tak tas ir pilnīgs miskastes klubs, nav nekāds MU vai Real Madrid, ka tagad būtu jāvaid par sabojātu karjeru.

Šaubos, ka tajā ZTE FC vispār treniņdarbs notiek.


Kas tu pajolis esi vai ari te aksties tagad, kads ir Ungarija futbola limenis un kads LV tas ir viens otrs kads ir tur virsliga slimenis salidzinajumu ar LV pirmo ligu ,,,, tur nenotiek trenindarbs tu ko....

  -1 [+] [-]

, 2009-04-07 21:10, pirms 15 gadiem
celefans rakstīja: Kas tu pajolis esi vai ari te aksties tagad, kads ir Ungarija futbola limenis un kads LV tas ir viens otrs kads ir tur virsliga slimenis salidzinajumu ar LV pirmo ligu ,,,, tur nenotiek trenindarbs tu ko....
Saliec pieturzīmes, lai var vismaz aptuveni saprast, jo tu tur esi uzrakstījis. Vai vismaz iemācies rakstīt sakarīgāk.
Jau iepriekš - Paldies.

     [+] [-]

, 2009-04-07 21:14, pirms 15 gadiem
Nauda arii Daugavpilii ir nauda un ja ir iespeeja pakert kaadu kompensaaciju, kaadeelj gan nepacensties.
Cerams nebuus Pelcja liktenis.

     [+] [-]

, 2009-04-08 09:35, pirms 15 gadiem
kaa parasti paprasa kkaadu nenormaalo kompensaaciju. Es ljoti ceru, ka vasaraa par Caunju nepaprasiis kkaadu astronomisku summu un vinjsh varees paariet pa visam uz angliju