Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Višņakovs: "Spēlētu mierīgāk, viss izdotos"

Latvijas "LMT" virslīgas kluba Rīgas "Skonto" un Latvijas nacionālās futbola izlases pussargs Aleksejs Višņakovs, savā blogā portālā rus.delfi.lv pastāstījis par gatavošanos sezonai, sastāvu un pirmo spēli Ventspilī.

Par sezonas sākumu pussargs izsākās apsveicami, jo sagatavošanās darbs aizvadīts godam, tāpat Višņakovs Baltijas futbola līgu (BFL) uzskata par labu treniņu un sagatavošanos virslīgas spēlēm. "Labi aizvadījām sagatavošanās posmu, kad gandrīz visās pārbaudes spēlēs izcīnījām uzvaras. Runājot par sagatavošanos, domāju, ka Baltijas līga (BFL), labi palīdzēs sagatavoties virslīgai un sezonas atklāšanas spēlei Ventspilī."

"Spēlei bijām pilnībā gatavi (ar "Ventspils" 5.aprīlī), sākām labi un aktīvi, labi pārvaldījām bumbu, taču uzbrukumu galotnēs kaut kas pietrūka." "Skonto" futbolists arī atzina, ja komanda spēlētu nedaudz mierīgāk viss arī izdotos. Par otro spēles puslaiku Aleksejs sacīja, ka daudz pie bumbas netika, nācās to meklēt pašam, taču izdevību gūt vārtus bija maz.

24 gadus vecais futbolists veltīja labus vārdus komandas jaunieguvumiem: "Šajā gadā labi pastiprinājām sastāvu ar uzbrucēju Marianu Paharu, tāpat komandai pievienojās brazīliešu aizsargs [Todeskato – aut.], gruzīnu uzbrucējs [Dvališvili - aut.] un vārtsargi."

Višņakovs sezonas sākšanos nosauca par svētkiem, taču šoreiz ar nožēlu atzina, ka virslīgas sezonas sākums nav izdevies kā cerēts -ar uzvaru.

Aleksejs Višņakovs Latvijas futbola virslīgā aizvadījis jau 140 spēles, kurās atzīmējies ar 30 gūtajiem vārtiem, valsts nacionālajā izlasē pussargs aizvadījis 28 mačus, kuros guvis četrus vārtus.

Izmantotie resursi:
rus.delfi.lv

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: tampax

  +1 [+] [-]

, 2008-04-07 16:38, pirms 17 gadiem
tampax rakstīja: skonto zaudeeja??

jaaa ne paaraak interesantaa speelee 0:1 ventspilij...

  -1 [+] [-]

, 2008-04-07 16:42, pirms 17 gadiem
O. Tagad jau '' Latvijas nacionālās futbola izlase''.

  +1 [+] [-]

, 2008-04-07 17:12, pirms 17 gadiem
nez cik pa visu virslīgu atrastos savu komandu paamtsastāvu futbolistu, kuri mācētu sakarīgā latviskiešu valodā blogu uzrakstīt? domāju, ka daudz vairāk par 10 nebūs...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2008-04-07 19:15, pirms 17 gadiem
2 virs manis, ko piesietanties atkal... Višņakovs runā latviski. Blogs bija krievu delfos, tāpēc arī puisis rakstījis krieviski. Besī arā šitādi.

Višņakovam veiksmīgu sezonu! Viemēr viņš ir paticis kā spēlētājs.

     [+] [-]

, 2008-04-07 19:24, pirms 17 gadiem
Atvainojos jau iepriekš, ka nav pa tēmu, bet gribu ļoti noskaidrot vienu lietu....!!! Man ir viasats ar vienu LNB galvinu...,bet tagad es gribu nopirkt vēl divas galvinas un pagrieszt uz sev vēlamajiem pavadoņiem...un tāpēc jautājums:Vai es varēšhu redzēt RTR sport kanālu (navis planeta sport)..!Skatijos,ka pa to kanaalu normaali raada fuuzi...krievijas chempi....italijas chempja dazas speeles...chepion liigu..uefa kausu.....utt....!!taads sakariigs kanaals peec programmas izskataas!
Jau iepriekš paldies!!!!!

     [+] [-]

, 2008-04-07 21:55, pirms 17 gadiem
Virsrakstā viņš pareizi pateica

     [+] [-]

, 2008-04-07 22:28, pirms 17 gadiem
gan jau buus labi