Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Lapsa: "Ar attieksmi esmu ļoti apmierināts"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Lapsa: "Ar attieksmi esmu ļoti apmierināts"
Vindavas galvenais treneris Andrejs Lapsa

"Vindavas" galvenais treneris Andrejs Lapsa pēc uzvaras mačā ar "Jūrmalu" 2:1 sarunā ar eSports.lv atzina, ka pilnībā apmierināts ar komandas spēli pirmajā puslaikā, bet otrajā tā pajuka. Toties treneris ir pateicīgs spēlētājiem par attieksmi pret savu darbu.

"Patika pirmais puslaiks, jo svarīgi bija psiholoģiski noskaņoties cīņai ar Jūrmalu, kas mūs divas reizes apspēlējusi un vēl reizi spēle beigusies neizšķirti. Diemžēl otrajā puslaikā jau bija problēmas, sevišķi vidējā zonā. Turklāt, lai arī es lūdzu nespēlēt uz rezultāta noturēšanu, tomēr spēlētāji sāka darboties piesardzīgāk. Esmu priecīgs par to, ka spēlētāji parādīja cīnītāju īpašības un, izmantojot standartsituāciju, izrāva uzvaru. Apspēlējām laikam jau pašu neērtāko pretinieku," komentēja Lapsa.

Treneris atzina, ka pēdējos mačos sevišķi jādomā par to, kā noskaņot spēlētājus cīņai, jo galvenais uzdevums jau ir izpildīts. Tāpēc Lapsa ir ļoti gandarīts par spēlētāju attieksmi: "Jau spēlē ar Olimpu ļāvām sevi parādīt tiem, kam spēles laiks bijis mazāks, jo sezonas plāns ir izpildīts un vieta virslīgā saglabāta. Tāpēc it kā varētu būt problēmas ar motivāciju, tomēr spēlētāju attieksme ir ļoti saprotoša. Esmu ļoti apmierināts ar to, kā viņi strādā treniņus un spēlēs."

Lapsa uzskata, ka čempionāts kopumā sanācis veiksmīgs, vienīgi mieles palikušas pēc zaudējuma 0:7 FK Ventspils: "Par šo spēli nav labu atmiņu. Ātri ielaidām vārtus, tad it kā izlīdzinājām spēli, bet ielaidām vēl vienu vārtus... Tad devu iespēju jaunajiem spēlētājiem pārliecināties, kas ir FK Ventspils. Domāju, ka bijām gatavi gan psiholoģiski, gan funkcionāli, bet kļūdas liedza to parādīt. Pārējos mačos spēles ziņā noteikti neatpalikām no sāncenšiem, un tas vieš optimismu."

  +2 [+] [-]

, 2008-10-05 20:15, pirms 16 gadiem
Endo es ar tavējo gan nē.