Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pertija: "Ceturtā nav "Skonto" vieta"

Andrejs Siliņš

LMT Virslīgas čempionātā svētdien, 4. novembrī "Skonto" stadionā tikās "Skonto FC" un "FC Dinaburg" komadas. Ar rezultātu 2:0 uzvaru izcīnīja "Skonto" futbolisti. Piedāvājam iepazīties ar komandu galveno treneru komentāriem pēc spēles.

"Uzskatu, ka šodien nospēlējām labi, taču varētu vēlēties labāku vārtu gūšanas momentu realizāciju. Patika arī tas, kā spēlēja "Dinaburg" komanda. Varēja redzēt, ka puišiem ir liels cīņasspars. Ja "Dinaburg" būtu guvuši vārtus tajā momentā, kad bumba trāpīja pa vārtu pārliktni, tad noteikti spēle kļūtu spraigāka. Neskatoties uz gūtajiem vārtiem, man labāk patika tas futbols, kuru komanda rādīja otrajā puslaikā, " sacīja "Skonto" galvenais treneris Pols Ešvorts.

"Esmu apmierināts gan ar to, kā manis trenētie futbolisti šodien kustējās laukumā, gan ar piespēļu kvalitāti. Mums ir gados jauna komanda, kura ar katru spēli kļūst pieredzes bagātāka un rāda aizvien labāku sniegumu. Ne pārāk labi nospēlējām čempionāta pirmo riņķi, bet pēc tam sākām rādīt aizvien labāku sniegumu. Šīsdienas spēles beigās varēja redzēt, ka puiši ir noguruši, jo tikai pirms pāris dienām bija grūta spēle ar "Ventspili". Esmu apmierināts ar to, ka komanda cīnījās visu spēli."

"Mača otrais puslaiks "Dinaburg" komandas izpildījumā man patika krietni vien labāk, nekā pirmais. Skaidrs, ka "Skonto" ir spēcīga komanda, augstas klases komanda, kura turklāt spēlē ļoti ātru futbolu. Domāju, ka ceturtā vieta šīs sezonas čempionātā nav "Skonto" vieta," pēc spēles sacīja "Dinaburg" galvenais treneris Tamazs Pertija.

"Komanda ir pelnījusi augstāku vietu. Protams, nozīme ir tam, ka komandā šobrī notiek paaudžu maiņa. Neraugoties uz zaudējumu, saviem futbolistiem nevaru izvirzīt nekādas pretenzijas, jo puiši laukumā patiešām cīnījās. Šobrīd redzamas pozitīvas izmaiņas, salīdzinājumā ar to, kā bija kādu laiku iepriekš."

Informāciju sagatavoja
Andris Ondzulis
"Skonto FC" preses sekretārs

  +5 [+] [-]

, 2007-11-04 18:38, pirms 17 gadiem
tulin,, visi vinnu noliks,, man gan sis treneris simpatize,,un derretu uz naudu ka skonto jaunie futbolisti nakamaja gada bus 1 vieta vai 2

  +3 [+] [-]

, 2007-11-04 18:44, pirms 17 gadiem
aizdomas par Pertijas futbola izpratni .. Skonto vieta nav 4-ā, tad LM vēl vairāk nav 2-ā, droši vien arī Dina nav savā vietā .. Tāpēc jau medaļas dala par sezonas laikā kopā izcīnītajiem punktiem, nevis pa mēnešiem vai pēc "expertu" iedalījuma. neviensj au neapstrīd Skonto progresējušo spēli sezonas beigās, bet jāskatās kopumā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2007-11-04 18:47, pirms 17 gadiem
nu, ja klubs atrodas 4. vietā, tad tieši tur IR tā vieta.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2007-11-04 19:07, pirms 17 gadiem
nu ka ta nav...japaskatas tabula

     [+] [-]

, 2007-11-04 19:24, pirms 17 gadiem
Te viens otrs ar saviem komentiem gudrāks par visiem treneriem"viens ir licenzi
nopircis,otram ar futbola izpratni kaut kas nav kārtībā utt"Riktīgas anekdotes.

  +2 [+] [-]

, 2007-11-04 19:24, pirms 17 gadiem
Nākamajam gadam jābūt izšķirošajam. Ja Skonto nebūs panākumu, Ešvortam ir jāatkāpjas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2007-11-04 21:04, pirms 17 gadiem
Normāls treneris, sastāvs Skonto ir jauns un perspektīvs, sezonas sākumā biš kkas buksēja, bet tad spēle aizgāja. Kā izteicies pats A. Cauņa, tad Ešvorts ir tieši labs treneris prieksh jaunajiem spēlētājiem, un viņam patīk trenēties viņa vadībā.

  +1 [+] [-]

, 2007-11-04 22:16, pirms 17 gadiem
prieks par abaam komandaam!

  +1 [+] [-]

, 2007-11-04 22:17, pirms 17 gadiem
Gribētu uzslavet Dinaburg vartu vīru Māri Eltermani,glaba kas glabjas un labi nospelēja,tiesa nopelnija 11m soda sitienu,bet nu neko citu viņs tajā momentā nevarēja izdarīt,jo pasi dinaburg spēlētaji iedeva piespeli preti iekam un izgajiens viens pret vienu.

  +1 [+] [-]

, 2007-11-04 23:45, pirms 17 gadiem
...Pertija gribeja laikam pateikt ka4.vieta ir Dinas un vinja vieta. Piedod Tomaz bet ne sogad. un ja Gavrilova kungam bus tuepmaka tada atieksme pret futbolutad un tuvakajas gados lidz savai 4.vieta ka rak.. do Kitaja