Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Šmits

Video: "Auda" otrā puslaika beigās gūst vārtus un pārspēj "Daugavpili"

2024.gada 4.augustā tika aizvadīta Tonybet Virslīgas 25.kārtas spēle starp FK "Auda" un BFC "Daugavpils". Cīņa izvērtās ļoti līdzīga un uz tablo ilgi dega divas nulles - līdz pat 82.minūtei, kad mājinieku komandas sastāvā ar vārtu guvumu izcēlās Abdulrahmans Taivo. Tie arī izrādījās uzvaru nesošie vārti un ar 1:0 šajā spēlē pārāki bija "Audas" futbolisti. Jūsu uzmanībai piedāvājam video apskatu no abu klubu dueļa.

Stefans Paničs. Foto: FK RFS
5

Paničs iesit dzimšanas dienā, Ikaunieks realizē pendeli, RFS pieveic "Liepāju"

Piektdienas vakarā vēl vienu soli tuvāk Latvijas futbola Virslīgas titulam spēra pašreizējā čempione RFS, kas savā laukumā ar 2:0 pieveica "Liepāju", pieliekot punktu kurzemnieku četru uzvaru sērijai.
Ivans Erkjaga Foto: Riga FC
22

"Riga" futbolisti pirmo reizi gada laikā uzveic "Valmieru"

“Riga” futbolisti ceturtdien, 19. septembrī, savā laukumā ar rezultātu 1:0 (1:0) uzveica “Valmieru, iesākot 'TonyBet'' futbola Virslīgas 30. kārtu.
Adams Marhijevs. Foto: Sanita Ieva Sparāne
6

Marhijevs iesit no tālienes, Ošs atgriežas, RFS pārceltajā spēlē droši apspēlē ''Daugavpili''

''TonyBet'' futbola Virslīgas 26. kārtas pārceltajā spēlē RFS futbolisti savā ''LNK Sporta parkā'' ar 4:1 sagrāva ''Daugavpils'' vienību.