Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Vicečempionei RFS pievienosies bijušais Ziemeļmaķedonijas U21 izlases spēlētājs

Agris Suveizda

Vicečempionei RFS pievienosies bijušais Ziemeļmaķedonijas U21 izlases spēlētājs
Jovans Popzlatanovs. Foto: Vardar

Latvijas otrais spēcīgākais futbola klubs RFS ir panācis vienošanos ar 24 gadus veco malējo pussargu Jovanu Popzlatanovu no Ziemeļmaķedonijas.

Ziemeļmaķedonijas mediji vēstīja, ka Popzlatanovs, par kuru interesējās arī Ziemeļmaķedonijas klubi "Shkupi" un "Shkendija", kā arī vairāki Albānijas klubi, grasās ar RFS parakstīt trīs gadu līgumu. Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka "Vardar" spēlētājs tiešām karjeru turpinās Latvijas galvaspilsētas klubā RFS.

Labās malas pussargs visu līdzšinējo karjeru pavadīja dzimtenē, bet valsts grandam "Vardar" viņš pievienojās pirms trim gadiem. Popzlatanovs "Vardar" rindās Ziemeļmaķedonijas čempionātā aizvadīja 76 spēles un guva 10 vārtus, bet šosezon 16 spēlēs viņa rēķinā bija divi precīzi sitieni. Labā spārna, kurš var spēlēt arī malējā aizsarga pozīcijā, kontā ir sešas spēles Ziemeļmaķedonijas U21 izlasē.

Popzlatanovs ar "Vardar" tika pie diviem sudrabiem un arī zelta, "Vardar" tiekot pasludinātai par iepriekšējās nepabeigtās sezonas uzvarētāju, taču Eirokausos viņš ir aizvadījis tikai vienu maču – 2019. gada vasarā "Vardar" nespēlēja Eiropas līgā, jo tā tika diskvalificēta par Financial Fair Play pārkāpumiem, bet pagājušajā vasarā Čempionu līgas kampaņa gāja secen nenokārtotas UEFA licences dēļ. Šosezon "Vardar" Ziemeļmaķedonijas čempionātā ieņem tikai piekto vietu

Izmantotie resursi:
https://sportmedia.mk/2020/12/30/%D...
https://twitter.com/LV_futbols/stat...

     [+] [-]

, 2021-01-03 10:58, pirms 3 gadiem
RFS šī pozīcija ir viena no stabilākajām,Savļnieka un Solovjova kvalitātes ir atbilstošas kluba prasībām. Tāpēc jādomā ,ka vai nu briest kāds transfērs , vai čali var paņemt pa lēto ,varbūt izšauj .

     [+] [-]

, 2021-01-03 15:39, pirms 3 gadiem
Varbūt Rfs tomēr taisās atbrīvoties nokāda no pussargiem ?

     [+] [-]

, 2021-01-03 16:01, pirms 3 gadiem
Jawa rakstīja: RFS šī pozīcija ir viena no stabilākajām,Savļnieka un Solovjova kvalitātes ir atbilstošas kluba prasībām. Tāpēc jādomā ,ka vai nu briest kāds transfērs , vai čali var paņemt pa lēto ,varbūt izšauj .
Popzlatanovam pamatpozīcija ir labās malas pussargs. Viņš drīzāk ir paņemts kā uzbrukuma grupas pastiprinājums. Ar malējiem aizsargiem RFS arī nav nemaz tik gludi: Solovjovam, pa lielam, kreisajā malā alternatīvas nav, bet viņam šogad jau 33 būs.