Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Blackpool" treneris: "Otrie vārti bija lieliski"

Andrejs Siliņš

"Blackpool" treneris: "Otrie vārti bija lieliski"
Aians Halovejs un Dainis Kazakevičs
Foto: Ivars Veiliņš, www.jelgavasvestnesis.lv

Pēc ceturtdien Zemgales olimpiskā centra stadionā notikušās pārbaudes spēles futbolā pret "Jelgavu", kurā Latvijas klubs uzvarēja ar 2:1, "Blackpool" galvenais treneris Aians Halovejs neskopojās komplimentiem. Tāpat treneris dalījās pārdomās par Vitāliju Astafjevu, kuru savulaik trenēja "Bristol Rovers" vienībā.

"Esmu ļoti priecīgs, ka uzvarējām, bet jātur prātā, ka abām komandām šodien bija dažādas motivācijas. Ja "Blackpool" aizvadīja parastu draudzības spēli, mēs gribējām pierādīt, ka varam izskatīties labi spēlē ar Anglijas Premjerlīgas klubu, paradīt savu meistarību. Un mums tas izdevās, mēs guvām ļoti labas, pozitīvas emocijas," eiforijā neieslīgst Kazakevičs. "Vladislavs Kozlovs paliks vēsturē, gūstot pirmos vārtus šajā stadionā, un viņam to neviens vairs neatņems. Mums bija svarīgi izveidot uzvarētāju auru, jo mūsu komanda vel ir jauna un tai trūkst stabilitātes. Lūkojos nākotnē ar optimismu un gaidu jaunas uzvaras jaunajā stadionā."

"Mūs šovakar apspēlēja ļoti motivēta komanda. Mēs pieļāvām daudz kļūdu, kuras radās, jo jelgavnieki spēlēja ļoti aktīvi. Otrie vārti bija lieliski. Man ir kauns, ka tāda dienā mēs neparādījām savu labāko spēli. Jelgava pelnīti uzvarēja," maču komentēja Blekpūles kluba galvenais treneris Aians Halovejs. "Kad es trenēju "Bristol Rovers", atvedu uz Angliju Vitāliju Astafjevu, un varu droši teikt, ka viņš bija futbolists ar vislabāko tehniku, kādu man laimējies redzēt. Bet viņa sieva jutās nelaimīgi Anglijā, jo viņai nebija draugu jaunā valstī, un diemžēl Astafjevs neparādīja Anglijā visu, ko prot. Nākamajā reizē es pirkšu jau divus latviešu futbolistus, lai viņu sievas justos laimīgi."

Izmantotie resursi:
Jelgavnieki - Jelgavas ziņas

 +43 [+] [-]

, 2010-09-02 23:39, pirms 14 gadiem
pēdējais teikums
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

 +25 [+] [-]

, 2010-09-02 23:44, pirms 14 gadiem
Halovejs, cik esmu lasījis viņa teikto, vienmēr izklausās pēc tāda pozitīvā humora vecīša. Tāpat man patik viņa izteikums par Izraēlas aizsargu Keinanu - "[...]lai pievienotos mūsu klubam viņam būs jānokārto angļu valodas pārbaudījums, kurā es izkristu, bet viņš to izturēs.[...]".

  +5 [+] [-]

, 2010-09-02 23:48, pirms 14 gadiem
Cauņam nav sievas! varēja viņu vienu paņemt!

 +32 [+] [-]

, 2010-09-02 23:49, pirms 14 gadiem
Dzīve bez burn ir lieliska...

  +1 [+] [-]

, 2010-09-02 23:49, pirms 14 gadiem
Nu tur jāpiekrīt, otrie vārti bija lieliski!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-09-03 00:04, pirms 14 gadiem
gascoigne rakstīja: Džeks mazliet aizrunājās Labi, ka vēl par zooloģisko dārzu nesāka runāt
uzreiz kā burn vairs nedala, tā tu uzreiz esi mainījis savus komentārus
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Meric

  +3 [+] [-]

, 2010-09-03 00:16, pirms 14 gadiem
Meric rakstīja: Astafjevs un tehnika!?
Bristoles laikaa jau kaut kas tur bija, tagad palicis vecaaks un kokainaaks... bet nu tehnika prieksh LV speeleetaaja bija labu labaa!

  +4 [+] [-]

, 2010-09-03 00:16, pirms 14 gadiem
gascoigne rakstīja: Džeks mazliet aizrunājās Labi, ka vēl par zooloģisko dārzu nesāka runāt
ko esi pazaudējis, ka pēc burn laika esi atnācis mūs aplaimot ? Starp citu, ko darīs ar visiem viltus profiliem?

 +10 [+] [-]

, 2010-09-03 00:28, pirms 14 gadiem
Meric rakstīja: Astafjevs un tehnika!?
Kāpēc visi ar vārdu "tehnika" saprot tikai pārākos trikus, ko demonstrē visādas Kristīnes un co? Kur paliek vecā labā piespēļu kultūra, bumbas pieņemšana, spēle ar augumu, pretkustības, slēptās piespēles u.t.t.? Varbūt arī Astafjevs nekad nav spēlējis uz publiku, taču, it sevišķi jaunībā, Vitālijs spēlēja ļoti efektīvi, bez lieliem brāķiem.

     [+] [-]

, 2010-09-03 01:34, pirms 14 gadiem
OO burn akcija beigusies ? tad jau var ari sakt komentus lasit savadak zb lasit cik masalskis ir lielisks vai par jebkuru citu sporta veidu ka tik burn!! .. p.s varat nemaz nepiekasities nevienu tadu nepelniju un nemaz necentos bet ja reali ta ir taisniba ka taisa viltus profilus lai dabutu kkadu **** burn tas jau ir limenis es gan domaju ka blackpolu pa tiesam laida mulkji bet jebkura gadijuma jelgavnieki uzslavu ir pelnijusi !

  +2 [+] [-]

, 2010-09-03 05:06, pirms 14 gadiem
super gols

  +1 [+] [-]

, 2010-09-03 05:35, pirms 14 gadiem
piekritu.

  +5 [+] [-]

, 2010-09-03 07:03, pirms 14 gadiem
par tām sievām super un mani vēl abām sievām bērnus vāk palīgos, kamēr vīri futbolu spēlē...

  +2 [+] [-]

, 2010-09-03 08:30, pirms 14 gadiem
aaaa cik labi pateica nu cerams, ka kadreiz vins tiesham panjems divus fubtolistus! iespejams, ka vinjsh jau kaadu noskatiijis, vel jau izlasee var ariii kaadu noskatiit

  +2 [+] [-]

, 2010-09-03 08:54, pirms 14 gadiem
Ceru ka Blekpūlē vairāk parādīsies pa kādam latvietim

  +3 [+] [-]

, 2010-09-03 08:56, pirms 14 gadiem
Malashenoku uz Blackpool!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-09-03 11:14, pirms 14 gadiem
spoT rakstīja: Kāpēc visi ar vārdu "tehnika" saprot tikai pārākos trikus, ko demonstrē visādas Kristīnes un co? Kur paliek vecā labā piespēļu kultūra, bumbas pieņemšana, spēle ar augumu, pretkustības, slēptās piespēles u.t.t.? Varbūt arī Astafjevs nekad nav spēlējis uz publiku, taču, it sevišķi jaunībā, Vitālijs spēlēja ļoti efektīvi, bez lieliem brāķiem.
Kā kulaks uz acs. LV maz tādu treneru, kas liek akcentu uz spēles kultūru.

  +3 [+] [-]

, 2010-09-03 12:09, pirms 14 gadiem
Man kaut kā liekas, ka Jelgavas futbola dzīvē kaut kas pēc kāda laika krasi mainīsies, protams, labā nozīmē! Paskaidrošu, kāpēc man tā liekas. Proti, Jelgava ļoti daudz simpātijas ieguva jau pirmajā līgā spēlējot. Komanda bija un ir jauna, latviska, kā tiekt, jau ar savu mazu kultūras devu. Fani ir patriotiski un skaļi, kas dod arī ļoti pozitiīvu devu Latvijas fanu kultūras kopskatā vispār. Jelgava, kā pilsēta no Padomju laikiem bija palikusi, kā tāds industriālais apvidus. Un pēc neatkarības atjaunošanas un RAF bērēm pilsēta būtībā tāda nekāda arī palika. Ar ļoti labām un senām tradīcijām, bet ar PSRS laika milzīgām paliekām. (Bloka mājas, bakrotējuši kantori)

Palēnām, palēnām, bet pilsēta kļuvusi par vienu no simpātiskākajām Latvijā. Un nu arī beidzot sporta dzīvē viss palēnām iet uz augšu. Ir fantastisks OC un ir beidzot pēc daudzu gadu pārtaukuma un, atceroties visas senās tradīcijas, Virslīgas komanda! Komanda labi un cienīgi nospēlēja Eirokausos, komanda ieguva ar pirmo Virslīgas piegājienu Latvijas kausu, izsitot ārā LM(!) un Skonto (!). Komanda parāda, ka ar pagaidām tik mazu budžētu un ne tiem labākajiem spēlētāju resursiem spēj uzveikt Anglijas Premjerlīgas komandu!!!! (man vienalga, ka tur 6 spēlētāji nespēlēja! Arī premjerlīgā var tā būt)

Kā man gribētos, kad šis būtu tas laiks, kas kāds bagāts investors redzētu nākotni ieguldot šajā klubā naudiņu un padarot to par vienu no stiprākajiem valstī! Būtu forši, ja kāds LMT vai tamlīdzīga tipa lielbudžeta organizācijas kļūtu šai simpātiskajai komandai par sponsoru. Jo ko gan mums deva treknajos gados lielās ASK un Barons (ok, šie vēl tomēr pateicoties leģionāriem dabūja Eirokausu) basketbola afēras, kad jāklausās pa kauna malām, kā mūsu basketa stāri uzvedās!

Iesaku investoriem par šo padomāt!

p.s. Es ne tuvu neesmu jelgavnieks!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-09-03 23:47, pirms 14 gadiem
Holoveja komentāri labie. It īpaši par Astafjevu un, protams, pēdējais teikums. Laiks ķerties pie darbiem...