Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Šnaiders pagarina līgumu ar ''Bayer''

Šnaiders pagarina līgumu ar ''Bayer''
Bernds Šnaiders
Foto: AFP

Vācijas Bundeslīgas futbola klubs ''Bayer Leverkusen'' pagarinājis līgumu ar ilggadējo komandas pussargu Berndu Šnaideru vēl par vienu gadu, kas paredz futbolista palikšanu komandā vismaz līdz 2010. gada sezonas beigām.

34 gadus vecais pussargs pievienojās ''Bayer'' 1999. gadā, pirms tam spēlējot ''FC Carl Zeiss Jena'' (1993.-1998. g.) un ''Eintracht Frankfurt'' (1998.-1999.g.) komandās.

Šajā sezonā Šnaiders vēl nav aizvadījis nevienu spēli komandas sastāvā, jo šī gada sākumā viņš guva mugurkaula kakla daļas skriemeļa savainojumu, kas izrādījās pietiekami nopietns. Lai gan veiktā operācija aizritēja veiksmīgi, tomēr pieredzējušais futbolists bija spiests izlaist arī 2008. gada Eiropas čempionātu.

''Pagarinot līgumu ar Berndu, mēs parādam, ka ļoti viņu cienām un atbalstām,'' kluba oficiālajā mājaslapā internetā sacīja ''Bayer'' komandas galvenais treneris Bruno Labadija. ''Tā nav tikai formalitāte, jo mēs zinām, ka viņš atgriezīsies labā sportiskajā formā un joprojām spēs mums palīdzēt ar savu pieredzi,'' piebilda Labadija.

Leverkūzenes klubā Šnaiders aizvada jau 10 sezonu un komandas rindās aizvadījis 262 spēles.

Izmantotie resursi:
bayer04.de