Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Bayern" izpirks "Juventus" piederošo Komanu un negrasās pārdot Kimmihu

Agris Suveizda

"Bayern" izpirks "Juventus" piederošo Komanu un negrasās pārdot Kimmihu
Jozuā Kimmihs un Kingslē Komans pēc "Euro 2016" pusfināla
Foto: AFP/Scanpix

Vācijas Bundeslīgas futbola kluba Minhenes "Bayern" galvenais treneris Karlo Ančeloti šodien paziņoja, ka gan Jozuā Kimmihs, gan Kingslē Komans bavāriešu rindās būs arī nākamsezon.

Šosezon Jozuā Kimmihs Bundeslīgā aizvadījis 19 spēles, desmit sācis pamatsastāvā un guvis četrus vārtus, un talantīgais spēlētājs nesen publiski pauda neapmierinātību ar lomu komandā un atvēlēto minūšu skaitu. Lai arī par 22 gadus veco futbolistu, kurš var spēlēt gan kā centra pussargs, gan labās malas aizsargs, interesējas kā Anglijas, tā Spānijas grandi, "Bayern" viņu pārdot negrasās. "Kimmiha aiziešana nav iespējama. Nekādā gadījumā!" kategorisks bija Ančeloti.

"Kimmihs tiek izskatīts kā viena no vidējās līnijas izvēles iespējām rītdienas spēlē pret "Augsburg", taču to, vai viņš spēlēs, izlemšu tikai rīt," itāliešu speciālists turpināja. Štutgartes kluba audzēknis karjeru sāka Vācijas pēc spēka trešajā un otrajā līgā, pārstāvot "Leipzig", bet 2015. gadā "Bayern" viņu iegādājās par astoņarpus miljoniem eiro. Debijas sezonā Bundeslīgā Kimmihs piedalījās 23 mačos, 15 reizes ejot starta vienpadsmitniekā.

Minhenē acīmredzot paliks arī 20 gadus vecais franču malējais uzbrucējs Kingslē Komans - viņš "Bayern" pārstāv kopš 2015. gada vasaras, kad bavārieši par divu gadu īri samaksāja septiņus miljonus eiro. "Bayern" un Turīnas "Juventus" noslēgtā vienošanās paredz, ka bavāriešiem līdz īres beigām ir iespēja PSG audzēkni izpirkt par vēl 21 miljonu eiro. "Komans mums ir svarīgs spēlētājs gan šobrīd, gan arī nākotnē. Viņš paliks," bilda Ančeloti.

Iepriekšējā sezonā Komans Bundeslīgā aizvadīja 23 spēles, 20 sāka pamatsastāvā un guva četrus vārtus, bet šosezon francūzis piedalījies 13 spēlēs, piecas reizes gājis sākumsastāvā un guvis divus vārtus. Francijas izlasē Komans 11 spēlēs guvis vienus vārtus, bet Kimmiha rēķinā Vācijas izlasē ir 13 spēles un arī vieni vārti.

Izmantotie resursi:
Top-Klubs jagen Bayern-Star | Ancelotti:...

     [+] [-]

, 2017-03-31 15:49, pirms 7 gadiem
Tas arī ir Bayern lielākais klupšanas akmens - par daudz talanta vienuviet. Lai gan tas nav slikti no sportiskā viedokļa, bet nedomāju, ka tas nāk par labu komandas gaisotnei, kad savā starpā ir tik milzīga konkurence par minūtēm laukumā.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-31 15:57, pirms 7 gadiem
rihardilio rakstīja: Tas arī ir Bayern lielākais klupšanas akmens - par daudz talanta vienuviet. Lai gan tas nav slikti no sportiskā viedokļa, bet nedomāju, ka tas nāk par labu komandas gaisotnei, kad savā starpā ir tik milzīga konkurence par minūtēm laukumā.
Vecīt ,visos grandos ir pārprodukcija ,bet tapēc viņi(klubi), izkrītot dažiem spēlētājiem arī pa kādam līderim var noturēt +/- vienādu līmeni.