Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Tolu pārstāvētā "Koln" revanšējas par zaudējumu 1. spēlē un saglabā vietu Bundeslīgā

Toms Jēkabs Bērziņš
Toms Jēkabs Bērziņš

Tolu pārstāvētā "Koln" revanšējas par zaudējumu 1. spēlē un saglabā vietu Bundeslīgā
Foto: imago images/Nordphoto/Scanpix.ee

Vācijas Bundeslīgā vietu arī nākamajā sezonā saglabāja "Koln", kas, pēc pirmajā spēlē piedzīvotā zaudējuma ar 0:1, šovakar ar 5:1 pārspēja Ķīles "Holstein" un divu spēļu summā uzvarēja ar 5:2

Pirmajā abu komandu tikšanās reizē 26. maijā Ķelnē "Holstein" izcīnija uzvaru ar 1:0, pateicoties Simona Lorensa vārtu guvumam 59. minūtē. "Koln" izbraukumā obligāti vajadzēja gūt vārtus, un tas šovakar izdevās jau trešajā minūtē - Jonass Hektors panāca 1:0. Jau nākamajā minūtē "Holstein" rezultātu izlīdzināja, bet sestajā minūtē Ķelne jau izvirzījās vadībā divu spēļu summā, pateicoties precīzam zviedru uzbrucēja Sebastiana Andersona sitienam.

Vārtu birums turpinājās - 13. minūtē tas pats Andersons panāca jau 3:1, bet puslaika beigās Rafaels Čīčoss rezultātu padarīja graujošu - 4:1. Mača otrajā puslaikā "Holstein" bumbu kontrolēja vairāk, taču izdarīja vien četrus sitienus, kamēr Ķelne - 13, un pašās beigās panāca arī 5:1 pēc Eljesa Skhiri sitiena.

Bijušais "Valmieras" futbolists Tolu Arokodare nevienā no abām spēlēm nebija iekļauts Ķelnes pieteikumā. Jāatgādina, ka Bundeslīgu pametīs Gelzenkirhenes "Schalke" un Brēmenes "Werder", kamēr to vietā nākamsezon spēlēs "Bochum" un Firtas "Greuther"

  +2 [+] [-]

, 2021-05-29 22:02, pirms 3 gadiem
Tolu atpakaļ uz Valmieru? Īres līgums beidzās

  +1 [+] [-]

, 2021-05-29 23:29, pirms 3 gadiem
Tolu trīs spēlēs uz 15 minūtēm devās laukuma ,pēdējās septiņas vispar nebija pieteikumā.Drīz būs atpakļaļ Wolmaar ,ja neizdosies kadam citam klubam iesmērēt.

  +1 [+] [-]

, 2021-05-30 00:03, pirms 3 gadiem
rivaldo rakstīja: Tolu trīs spēlēs uz 15 minūtēm devās laukuma ,pēdējās septiņas vispar nebija pieteikumā.Drīz būs atpakļaļ Wolmaar ,ja neizdosies kadam citam klubam iesmērēt.
Tad Valmiera ceļ Virslīgu!

     [+] [-]

, 2021-05-30 13:50, pirms 3 gadiem
Kiel pēdējā kārtā sačakarēja savu iespēju uzreiz kvalificēties, tagad vēl zaudēja izšķirošajā spēlē