Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Marselinju pamet Bundeslīgu

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Marselinju pamet Bundeslīgu
Marselinju
Foto: AFP

Vācijas futbola kluba "Wolfsburg" kapteinis - brazīliešu futbolists Marselinju - pāris dienas pirms Bundeslīgas sākuma nolēmis pārcelties uz dzimteni, kur spēlēs "Flamengo" klubā.

Līdz pat vakardienas vakaram nebija dzirdamas nekādas runas par to, ka viens no "Wolfsburg" atslēgas spēlētājiem - Marselinju - varētu pamest Vāciju un doties spēlēt uz dzimteni Brazīliju. Gada sākumā futbolists pat izteica vēlmi Volfsburgā beigt karjeru [viņam šobrīd ir 33 gadi - aut.]. Tomēr vakar starp "Wolfsburg" galveno treneri un sporta direktoru vienā personā - Fēliksu Magatu -, kā arī brazīliešu kluba "Flamengo" amatpersonām norisinājās pirmās sarunas, kas noslēgušās visai ātri - tikai četras dienas pirms Bundeslīgas sākuma klubi vienojušies, ka Volfsburgas kapteinis, standartsituāciju meistars un saspēles veidotājs Marselinju jau rīt lidos uz Riodežaneiro, kur parakstīs līgumu ar "Flamengo" uz divarpus gadiem.

Marselinju Bundeslīgā spēlējis Berlīnes "Hertha" un "Wolfsburg" komandās, kopā aizvadot 205 mačus un gūstot 77 vārtus. Viņa līgums ar "Wolfsburg" bija spēkā vēl uz nākamo sezonu. "Marselinju pārsteidzošā šķiršanās ir liels zaudējums mums un visai Bundeslīgai. Viņš bija mūsu kapteinis un komandas labā daudz izdarīja arī ārpus laukuma. Bez Marselinju mēs nebūtu izcīnījuši vietu UEFA kausā. Viņš aizvadīja lielisku pērno sezonu. Man bija radies iespaids, ka futbolists labprāt vēlētos tikt pārdots, un nevēlējos likt šķēršļus viņa ceļā," sava kapteiņa izvēli doties uz dzimteni komentēja Magats.

Pats Marselinju, kurš šovakar oficiāli atvadās no Volfsburgas pārbaudes mačā pret "Palermo" (mačs jau ir sācies), ir priecīgs par Bundeslīgā pavadītajiem gadiem: "Es šeit pavadīju lielisku laiku, "Wolfsburg" man bija kā ģimene. Vācijā jutos ļoti labi. Izcīnīt vietu Eirokausos ar "Wolfsburg" bija lielisks piedzīvojums. Vēlu klubam visu labāko." Savukārt par savu jauno komandu viņš ir visaugstākajās domās: ""Flamengo" ir lielākais pasaules klubs. Ir liels izaicinājums ar šo komandu cīnīties par čempionu titulu. Man un ģimenei tagad sāksies jauns dzīves posms."

Izmantotie resursi:
vflwolfsburg.de

  +2 [+] [-]

, 2008-08-12 19:30, pirms 16 gadiem
Kluba legjenda. Lai veicas Brazilijaa!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2008-08-12 20:18, pirms 16 gadiem
RealMadrid2009 rakstīja: es vinju FIFA datorspele pirku prikoleeja vinja mati xD


Viņam bija arī labs Overall!

  +1 [+] [-]

, 2008-08-12 20:20, pirms 16 gadiem
Vinjsh vienmer ir izcelies ar savu matu krasu !

  +2 [+] [-]

, 2008-08-12 20:45, pirms 16 gadiem
Hertha rindās viņš bija monstrs

  +3 [+] [-]

, 2008-08-12 21:19, pirms 16 gadiem
Patiešām liels pārsteigums man.
Nedomāju, ka viņš pametīs Volfsburgu tik ātri, nemaz nerunājot par to, ka tūlīt jau sāksies Bundeslīgas sezona.
Tiešam viņš bija Wolfsburg atslēgas spēlētājs.

  -1 [+] [-]

, 2008-08-12 21:44, pirms 16 gadiem
Zaudējums visai bundeslīgai!

  +3 [+] [-]

, 2008-08-12 22:36, pirms 16 gadiem
nja žēl.. viens no Wolfsburgas sejam un lideriem.