Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Bayern" negrasās pārdot Levandovski

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Bayern" negrasās pārdot Levandovski
Roberts Levandovskis
Foto: SIPA/Scanpix

Pirms Pasaules kausa izcīņas daudz ticis runāts par poļu uzbrucēja Roberta Levandovska vēlmi pamest Minhenes "Bayern", tomēr Vācijas čempiones prezidents Uli Hēness baumas kategoriski noliedzis.

Vasaras ievadā parādījās runas, ka Minhenes "Bayern" būtu gatava pārdot Robertu Levandovski, par kuru interesi izrāda Anglijas bagātākie klubi un Madrides "Real", ja vien saņemtu vismaz 200 miljonus eiro lielu piedāvājumu. Tomēr kluba prezidents Uli Hēness šādas runas noliedzis.

"Baumas par 200 miljonu cenu – tas ir neprāts. Roberts netiek pārdots un nākamo sezonu pavadīs pie mums. Viss, kas bija jāpasaka, jau ir pateikts iepriekš," baumas noraidīja Hēness. Aizvadītajā sezonā Levandovskis 30 spēlēs guva 29 vārtus, trešo reizi karjerā kļūstot par Bundeslīgas labāko snaiperi. Uzbrucējam ir spēkā līgums ar Minhenes "Bayern" līdz 2021. gadam.

"Faniem nevajadzētu satraukties par Levandovski un viņa attiecībām ar "Bayern", jo tās ir ļoti labas. Zinām, uz ko viņš ir spējīgs, tāpēc esmu ļoti priecīgs, ka esam noslēguši ilgtermiņa līgumu. Satraukumam nav pamata," iepriekš teica Minhenes klubu pārstāvošais Karls Heincs Rummenige.

Tomēr eļļu ugunij pielēja Levandovska aģents, sakot, ka poļu uzbrucējs labprāt pieņemtu jaunus izaicinājumus un pamēģinātu spēkus ārpus Vācijas Bundeslīgas. Tāpat pēc iepriekšējās sezonas mediji vēstīja, ka Levandovskis bijis neapmierināts ar komandas biedriem, kuri, pēc viņa domām, nav palīdzējuši uzbrucējam gūt vārtus, lai kļūtu par līgas labāko snaiperi.

29 gadus vecais Levandovskis gatavojas savam pirmajam Pasaules kausam, un Polijas izlase spēlēs vienā grupā ar Kolumbiju, Japānu un Senegālu. Polija Pasaules kausā iepriekšējoreiz spēlēja 2006. gadā, kad nespēja izkļūt no apakšgrupas.

Izmantotie resursi:
Bayern Munich transfer news: 'Lewandowski...