Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Leverkūzene kausā divreiz atspēlējas, izrauj uzvaru un turpina sezonu perfekti

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Leverkūzene kausā divreiz atspēlējas, izrauj uzvaru un turpina sezonu perfekti
Foto: AP/Scanpix

Vācijas kausa jeb ''DFB Pokal'' ceturtdaļfinālā uzvaru svinēja Leverkūzenes ''Bayer'', kas divreiz atspēlējās un pieveica ''Stuttgart'' – 3:2.

• Viesus 11. minūtē vadībā izvirzīja Valdemārs Antons. Otrā puslaika ievadā Roberts Andrihs prata izlīdzināt, bet jau 58. minūtē štutgartieši atjaunoja pārsvaru, precīzi sitot Krisam Fīriham.

• Spēles izšķirošajā nogrieznī dominēja ''Bayer''. 66. minūtē Amins Adlī izlīdzināja, bet pamatlaika pēdējā minūtē Džonatans Tā pēc centrējuma ar galvu izrāva uzvaru un pusfinālu Leverkūzenei.

• Leverkūzenieši 30 aizvadītajās spēlēs visu turnīru ietvaros šajā sezonā vēl nav izjutuši zaudējuma garšu.

• Rīt norisināsies pēdējais ceturtdaļfināls, kurā Menhengladbahas ''Borussia'' viesosies pie trešās līgas kluba ''Saarbrucken''.

Vācijas kauss, ceturtdaļfināls

PārisRezultāts
Saarbrucken – Borussia M07.02.
Hertha Berlin – Kaiserslautern1:3
Bayer Leverkusen – Stuttgart3:2
St. Pauli – Dusseldorf2:3

     [+] [-]

, 2024-02-07 00:02, pirms 3 mēnešiem
Sen nav bijis tā, ka top 5 līgas klubs vienā sezonā triumfē UEFA kausā/Eiropas līgā,kā arī triumfē nacionālajā čempionātā. Iepriekšējais klubs, kas to paveicis, ir Valensija 2003./04. Sosezon tas var atkal notikt, jo Bayer un Liverpool ir nopietni pretendenti.