Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Dudeks cer uz jaunu līgumu

Dudeks cer uz jaunu līgumu
Jerži Dudeks
Foto: Digitale

Spānijas futbola kluba ''Real Madrid'' poļu vārtsargs Jerži Dudeks, par spīti faktam, ka pie spēlēšanas viņš tiek ļoti reti, paziņojis, ka vēlas parakstīt jaunu līgumu ar pašreizējiem Spānijas čempioniem.

Dudeks pievienojās ''Real'' 2007. gada vasarā, taču līdz šim brīdim komandas rindās ir paspējis aizvadīt tikai vienu spēli. Lai nu kā, izskatās, ka Dudeks ir laimīgs Madridē un Spānijas futbola grandu pamest negrasās.

Līgums ar klubu 35 gadus vecajam vārtsargam beigsies šīs sezonas beigās, taču viņš cer, ka bijušais kluba spēlētājs un tagadējais sporta direktors Predrags Mijatovičs piedāvās viņam līgumu pagarināt.

Kad Dudekam kādā intervijā laikrakstā ''Marca'' tika vaicāts par viņa nākotni, bijušais ''Liverpool'' kluba vārtsargs atbildēja: ''Es nezinu kā būs. Līgums man ir līdz sezonas beigām, sezona ir nesen sākusies, taču es nezinu, kas notiks tālāk. Esmu šeit ļoti laimīgs, arī man sieva un bērni. Šis ir labākais klubs pasaulē un man būtu ļoti bēdīgi, ja nāktos aiziet. Domāju, ka varu spēlēt vēl vismaz kādus trīs gadus. Iepriekšējās komandās esmu pavadījis vismaz piecus gadus un ceru, ka tā būs arī šoreiz,'' sacīja Dudeks.

Cik zināms, tad Dudekam arī Polijas izlasē vieta pēdējā laikā nav atrodama, jo treneris priekšroku spēlēt labāk dot Arturam Borucam (''Celtic'' - Skotija) vai Lukašam Fabianski (''Arsenal'' - Anglija). Ka izlases trešais vārtsargs tiek aicināts Vojčeks Kovaļevskis (''Iraklis'' – Grieķija).

Izmantotie resursi:
setantasports.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2008-10-31 23:34, pirms 16 gadiem
Jēgas jau nav nekādas. Nē nu ja pat, spēlējot kā 2. nr., ir laba alga, kāpēc gan nē. Polijai vispār laba vārtsargu skola.

  -1 [+] [-]

, 2008-11-01 00:08, pirms 16 gadiem
polijas vaartsargu vidusskolas absolvents!

Vispaar Dudeks ir nedaudz dumsh jo manupraat labaak aiztransfeeroties uz kaadu vaajaaku klubu un karjeru tur pabeigt uz augstas nots nevist zust aizmirstiibaa seezhot uz Real solinja! Bet nu laikam var redzeet kursh te miil speeli un kuram interesee tikai nauda!

     [+] [-]

, 2008-11-01 01:21, pirms 16 gadiem
Gudri jau juus esat

  +1 [+] [-]

, 2008-11-01 08:22, pirms 16 gadiem
Fubar rakstīja: Gudri jau juus esat
Es jā, bet tu nē!

Domāju, labāk viņam iet prom no Real un tos trīs, četrus gadus paspēlēt tur pat Polijā. Gan jau kāda poļu līgas komanda viņu ar prieku paņems par pirmo vārtsargu. Kā būtu ar Smirnova Gornik Zabrze? Man liekas, ka arī Wisla Krakow vai Legia Warsaw, viņu paņemtu. Labāk iet spēlēt nekāsēdēt un deldēt solu.

Bet kā jau tai dziesmā skan: "Money, money, money, always sunny in the rich man's world!"

  +1 [+] [-]

, 2008-11-01 10:51, pirms 16 gadiem
Manliekas vinjam wsp neintresee tawas domas un kaada jeega iet prom no MADRIDES REAL uz gornik zabrez pie kkada Smirnova ????????????????????????
Tu laikam pilniiig neko nejeedz !!!

     [+] [-]

, 2008-11-01 14:03, pirms 16 gadiem
Fubar rakstīja: Manliekas vinjam wsp neintresee tawas domas un kaada jeega iet prom no MADRIDES REAL uz gornik zabrez pie kkada Smirnova ????????????????????????
Tu laikam pilniiig neko nejeedz !!!
Lai spēlētu, tu muļķi!

Tu laikam esi pilnīgs l**s!@ Ak nē, pareizi, nevis laikam, bet pa īstam!

  +2 [+] [-]

, 2008-11-01 20:38, pirms 16 gadiem
lūdzu kārtīgāk izlasiet rakstu cilvēks saka, ka viņa ģimene tur jūtas laimīga, pats arī ir laimīgs, par naudu tur nav ne vārda, lai gan nenoliedzu, ka arī algai noteikti ir nozīme, galu galā nespēlēs jau viņš mūžigi un varu saderēt, ka liela daļa (varbūt pat visi komentētāji šajā rakstā) viņa vietā darītu tāpat...