Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Torress 55 miljonus eiro vērtā transfērā pievienojas "Barcelona"

Rolands Eliņš

Oficiāli: Torress 55 miljonus eiro vērtā transfērā pievienojas "Barcelona"
Ferrāns. Torress. Foto: AFP/Scanpix

Spānijas futbola klubs "Barcelona" apstiprinājis spāņu uzbrucēja Ferrāna Torresa iegādi no Mančestras "City". Ārzemju mediji vēsta, ka transfēra summa bija 55 miljoni eiro, turklāt dažādu bonusu rezultātā tā var pieaugt līdz 65 miljoniem.

Mančestras "City" iegādājās Ferrānu Torresu tikai pirms pusotra gada, kad viņš atstāja "Valencia", taču tagad Torress atgriezies Spānijā. Viņš pievienojies "Barcelona", ar kuru noslēdzis līgumu līdz 2027. gada vasarai.

Līdzīgi kā ar citiem jaunajiem futbolistiem, ar kuriem "Barcelona" nesen noslēdza jaunus līgumus, arī ar Torresu noslēgts līgums, kurā iekļauts punkts par izpirkšanas maksu viena miljarda eiro apmērā.

Ne "City", ne "Barcelona" nav publicējušās transfēra summu, taču tiek vēstīts, ka tā bijusi 55 miljoni eiro, un dažādu piemaksu un bonusu izpildīšanas gadījumā tā var pieaugt līdz 65 miljoniem.

21 gadu vecais Torress jau spēlē Spānijas izlasē un "City" rindās aizvadīja 43 spēles, kurās iesita 16 vārtus. Viņš sezonas sākumā bija "City" sākumsastāva regulārs dalībnieks, taču pēc tam tika atstāts rezervē, turklāt pēc Spānijas izlases rindās gūtās traumas kluba sastāvā vairs nav spēlējis.

Nesen "Barcelona" jau ieguva uzbrucēju no "City", taču Serhio Agvero veselības problēmu dēļ bija spiests noslēgt karjeru.

"Barcelona" šogad cīnās ne tikai ar sportiskajām problēmām, bet arī ar savu finansiālo situāciju. BBC vēsta, ka "Barcelona" Torresa transfēru varēja atļauties nesen iegūta bankas aizdevuma dēļ, turklāt klubam nāksies pārdot dažus savus spēlētājus, lai izpildītu "La Liga" finansiālos noteikumus.

     [+] [-]

, 2021-12-28 16:45, pirms 2 gadiem
Tāda sajūta, ka šis būs viens no transfēriem, kas tiešām atmaksāsies un būs bijis sekmīgs Barselonai.

     [+] [-]

, 2021-12-28 17:02, pirms 2 gadiem
Dabūja pat peļņu no tā flopa

     [+] [-]

, 2021-12-28 19:18, pirms 2 gadiem
Ja pareizi saprotu,tad jau vasarā šis transfērs būs gandrīz dzēsts no kluba izdevumu sadaļas,jo Atletico droši ka aktivizēs Grizmana pāreju par 40mil.

     [+] [-]

, 2021-12-29 12:27, pirms 2 gadiem
NilsK rakstīja: Ja pareizi saprotu,tad jau vasarā šis transfērs būs gandrīz dzēsts no kluba izdevumu sadaļas,jo Atletico droši ka aktivizēs Grizmana pāreju par 40mil.
Nebūs. Raksta, ka klubs vienojies ar City transfēra summu maksāt 2 maksājumos, kur pirmais visticamāk būs vasarā, bet nākamais gadu vēlāk. Ja runājam par Grīzmana pāreju, tad tā ir gandrīz jau garantēta. Noteikumi tur tādi, ja Grīzmans iziet laukumā 50% no spēlēm, kurām viņš var tikt pieteikts šajā vai nākamajā sezonā (jo šo īri ir iespējams pagarināt vēl par gadu), tad Atlētiem viņš ir jāizpērk obligāti.