Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Ukrainas valstsvienības pirmais numurs Luņins palikšot Madrides ''Real'' rindās

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Ukrainas valstsvienības pirmais numurs Luņins palikšot Madrides ''Real'' rindās
Andrijs Luņins. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Ukrainas izlases vārtsargs Andrijs Luņins nepametīšot Madrides ''Real'' un turpināšot pārstāvēt Karalisko klubu, raksta ''The Athletic''.

Kā ziņo ''The Athletic'', Madrides kluba vadība paziņojusi Luņinam, ka vēlas viņa palikšanu ''Real'' rindās.

Ukrainas vārtsargam pēc šīs sezonas noslēgsies pašreizējais līgums. Ziņots, ka ''Real'' lūkos to pagarināt. Starpsezonā par Luņina pakalpojumiem interesi izrādīja Londonas klubi – ''Arsenal'' un ''Chelsea''.

Aizvadītajā sezonā 25 gadus vecais Luņins bija madridiešu pamatvārtsargs, traumētam esot Tibo Kurtuā. Luņins 2023./2024. gada sezonā ''Real'' vārtos visu turnīru ietvaros stājās 31 reizi, aizvadot 12 sausās spēles.

Uz Madridi ukrainis pārcēlās 2018. gadā astoņarpus miljonu eiro vērtā transfērā no ''Zorya Luhansk''. Pārstāvot ''Real'', viņš ticis izīrēts arī uz ''Leganes'', ''Valladolid'' un ''Real Oviedo''.

Sezonas pirmajās divās spēlēs Luņins palika uz soliņa, vārtos stājoties Kurtuā – ''La Liga'' duelī pret Maļorku un UEFA Superkausā pret Bergamo ''Atalanta''.

Izmantotie resursi:
https://www.nytimes.com/athletic/57...