Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Keirisons: ''Esmu laimīgs, tik ātri nokļūstot Barselonā''

Keirisons: ''Esmu laimīgs, tik ātri nokļūstot Barselonā''
Keirisons de Souza Karneiro
Foto: AP

Brazīliešu talantīgais uzbrucējs Keirisons, kurš vakar oficiāli pievienojies UEFA Čempionu līgas uzvarētājai ''Barcelona'', atklājis, ka nekad nav domājis jau 20 gadu vecumā pievienoties tādam lielam un uzvarām bagātam klubam.

Vakar jau vēstījām, ka viens no talantīgākajiem pasaules uzbrucējiem oficiāli noslēdzis piecu gadu līgumu ar spāņu ''Barcelona''. Par 20 gadus vecā brazīlieša iegādi kataloniešiem nācās šķirties no 14 miljoniem eiro, kas, atkarībā no uzbrucēja Barselonas komandā aizvadīto spēļu skaita, var paaugstināties līdz 16 miljoniem.

Jaunais futbolists atklājis, ka jūtas ļoti sajūsmināts un nekad nav gaidījis, ka jau tik agri pievienosies tāda mēroga klubam kā ''Barcelona''.
''Esmu vienmēr sekojis līdzi ''Barcelona'' spēlēm, kā arī brazīliešu spēlētāju gaitām, kuri pārstāvēja šo klubu. Esmu ļoti priecīgs un tajā pašā brīdi arī izbrīnīts, ka jau 20 gadu vecumā esmu pievienojies šim lieliskajam klubam. Domāju, ka man ir paveicies, ka jau tik agri esmu šeit, jo es noteikti iegūšu milzīgu pieredzi. Tagad man ir kā minimums pieci gadi, lai palīdzētu komandai izcīnīt vēl vairāk titulu. Ceru, ka man izdosies arī nostiprināties komandas pamatsastāvā un veiksmīgi spēlēt komandas labā,'' sacīja Keirisons.

Atgādināsim, ka komandas galvenais treneris Pepe Gvardiola jau paziņojis, ka nākošajā sezonā uz brazīlieti nerēķinās: "Viņš ir ļoti jauns, un viņam ir lieliska statistika. Atrast tādu vārtu gūšanas mašīnu nav viegli. Klubs ir nolēmis ar Keirisonu parakstīt līgumu, taču principā viņš nākamo sezonu pavadīs īrē, tāpēc es ar viņu gaidāmajā sezonā nerēķinos.
Klīst runas, ka, visdrīzāk, viņš tiks izīrēts Nīderlandes klubam ''Ajax'' vai Portugāļu klubam ''Porto'', lai vairāk uzkrātu pieredzi. Tiek lēsts, ka nopietnu interesi par jaunā talanta īri izrāda arī Itālijas ''Serie A'' klubs ''AS Roma''.

Izmantotie resursi:
fcbarcelona.com
skysports.com

  +2 [+] [-]

, 2009-07-24 20:43, pirms 15 gadiem
Manuprāt Barsai par daudz uzbrucēju - Gudjonsens, Messi, Krkičs, Anrī, Rodrigezs, Keirisons un iespējams arī Ibrahimovičs. Gudjonsens jau nepaliks, Rodrigezs spēlet dabūt maz, bet tik un tā daudz.

  +3 [+] [-]

, 2009-07-24 20:53, pirms 15 gadiem
Ka tik nedabon sildit solinu ... bet ta novelu visu to labako

  +4 [+] [-]

, 2009-07-24 20:55, pirms 15 gadiem
Nav jau nu gan par daudz!
3 pamatsastāvā un Bojans ar Pedro rezervē!
Gudijs spēlē tagad kā pussargs un Keirisons uz sezonu būs prom!
Domāju, ka tas ir normāli, ja tādam klubam rezervē ir tikai 2 uzbrucēji, kuri pietam ir vēl ĻOTI jauni!

     [+] [-]

, 2009-07-24 20:58, pirms 15 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: Manuprāt Barsai par daudz uzbrucēju - Gudjonsens, Messi, Krkičs, Anrī, Rodrigezs, Keirisons un iespējams arī Ibrahimovičs. Gudjonsens jau nepaliks, Rodrigezs spēlet dabūt maz, bet tik un tā daudz.
Gudjonsens tiks pārdots, visticamāk jau šogad, Anrī jau ir diezgan daudz gadi tā kā 1, maksimums 2 sezonas visticamāk vēl tikai spēlēs, nu tad paliek nākotnes stāri - Krikičš, Messi, Rodrigezs (tik talantīgs nav savā vecumā kā bija Messi un Krikičš) un Keirisons - 4 spēlētāji uz 3 vietām + visticamāk Ibra

     [+] [-]

, 2009-07-24 22:54, pirms 15 gadiem
ma4o rakstīja: Gudjonsens tiks pārdots, visticamāk jau šogad, Anrī jau ir diezgan daudz gadi tā kā 1, maksimums 2 sezonas visticamāk vēl tikai spēlēs, nu tad paliek nākotnes stāri - Krikičš, Messi, Rodrigezs (tik talantīgs nav savā vecumā kā bija Messi un Krikičš) un Keirisons - 4 spēlētāji uz 3 vietām + visticamāk Ibra
Jā... Anrī jau atzina, ka pēc līguma beigām 9 (gadi vēl laikam) varētu MLS uzspēlēt!

p.s
Pedro jau tik mēnesi vecāks par Messi!

  -1 [+] [-]

, 2009-07-24 23:22, pirms 15 gadiem
karo4 juus visi esat lohi peedeejie, ja reiz domaajaat, ka barelona ir par daudz uzbruceeju!!! vinji regulaari speelee ar trijiem uzbruukosha tipa speeleetaajiem, kas naakaamajaa sezonaa buus messi, ibrahimovichs un henry!!! Bojans ir drosha mainjaa, kuuraa ir jeega ieguuldiit naudu un laiku!!!Keirisons, Rodrigezs, Pedrito un Gundjonhsons ir tikai no dariijuma puses komandaa!!!!

     [+] [-]

, 2009-07-24 23:33, pirms 15 gadiem
reaali var piekrist makaweli!!!!!
Var redzeet ka dzjekam galva reaali straadaa!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-24 23:52, pirms 15 gadiem
makaweli rakstīja: karo4 juus visi esat lohi peedeejie, ja reiz domaajaat, ka barelona ir par daudz uzbruceeju!!! vinji regulaari speelee ar trijiem uzbruukosha tipa speeleetaajiem, kas naakaamajaa sezonaa buus messi, ibrahimovichs un henry!!! Bojans ir drosha mainjaa, kuuraa ir jeega ieguuldiit naudu un laiku!!!Keirisons, Rodrigezs, Pedrito un Gundjonhsons ir tikai no dariijuma puses komandaa!!!!
Rodrigez un Pedrito nav viens un tas pats?

     [+] [-]

, 2009-07-24 23:55, pirms 15 gadiem
barca0078 rakstīja: reaali var piekrist makaweli!!!!!
Var redzeet ka dzjekam galva reaali straadaa!!!
Jā kātad ...un Pedrito (īstenībā jau Pedro) un Rodrigezs IR viens un tas pats!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-25 00:04, pirms 15 gadiem
nu labi, bet tas nemaina faktu, ka viss ir kaartiibaa ar uzbruceejiem pie barcelonas speelees stila!!!

  +1 [+] [-]

, 2009-07-25 00:17, pirms 15 gadiem
Varbūt offtop, bet Šahtar treneris apgalvo, ka Barcelona tomēr iegādāsies Čigrinski..

     [+] [-]

, 2009-07-25 00:43, pirms 15 gadiem
barca0078 rakstīja: nu labi, bet tas nemaina faktu, ka viss ir kaartiibaa ar uzbruceejiem pie barcelonas speelees stila!!!
Aha, es to pašu saku!

     [+] [-]

, 2009-07-25 01:34, pirms 15 gadiem
ronnijs15 rakstīja: Jā... Anrī jau atzina, ka pēc līguma beigām 9 (gadi vēl laikam) varētu MLS uzspēlēt!

p.s
Pedro jau tik mēnesi vecāks par Messi!
2 gadi anrī vēl barca līgums! nu un tad viņš uz asv!