Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

"Real Betis" atbalstītāji pret kluba īpašnieku Loperu

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

"Real Betis" atbalstītāji pret kluba īpašnieku Loperu
"Real Betis" līdzjutēji pauž savu attieksmi pret kluba īpašnieku
Foto: marca

Savdabīgu masveida protesta gājienu šo pirmdien realizēja 60000 Spānijas futbola kluba "Real Betis" atbalstītāji, kuri pēcpusdienā izgāja Seviļas pilsētas ielās, lai pieprasītu kluba īpašnieka Manuela Ruiza de Loperas demisiju.

Atgādinām, ka Seviļas "Real Betis" šosezon Spānijas "La Liga" čempionāta noslēgumā turnīra tabulā ierindojās 18. vietā, kopā ar "Numancia" un "Recreativo" zaudējot vietu spēcīgāko Spānijas klubu sabiedrībā un izkrītot uz "Liga Adelante".

Šo pirmdien vairāk nekā 60000 (!) "Betis" kluba atbalstītāju, to skaitā vairāki pazīstami Spānijas politiķi, mākslinieki un kluba bijušie futbolisti (Ipolito Rinkons, Rafaels Grodiljo un Hulio Kardenosa), devās protesta gājienā pa Seviļas pilsētas ielām, kura galamērķis bija kluba 64 gadus vecā īpašnieka Manuela Ruiza de Loperas māja. Līdzjutēji esot neapmierināti ar to, kas notiek kluba iekšienē. Proti, pēdējos četros gados komandā nav redzams progress un vēlamie rezultāti, un neizskatās, ka kluba īpašnieks darīt visu, lai ievirzītu "Betis" pareizajās sliedēs.

Lopera par "Real Betis" īpašnieku kļuva 1992. gadā, un kopš tā laika klubs ir izcīnijis Spānijas Karaļa kausu (2005. gadā) un piedalījies arī UEFA Čempionu līgā. Tiesa, šajā laika periodā šī ir jau otrā reize, kad Seviļas klubs izlido no Spānijas spēcīgākā čempionāta. Atšķirībā no pirmā gadījuma (2000. gadā), šoreiz sadusmotie līdzjutēji ir ieinteresēti, lai Lopera pārdotu savu kluba akciju daļu un aizietu no "Betis" uz visiem laikiem.

"Marca" videomateriāls

Izmantotie resursi:
marca.com

  +3 [+] [-]

, 2009-06-16 09:17, pirms 15 gadiem
atceros kā šajā komandā mirdzēja Hoakins

     [+] [-]

, 2009-06-16 09:34, pirms 15 gadiem
kādreiz tiešām arī visa komanda mirdzēja žēl ka jākrīt bija
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja