Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Mourinju: ''Janvārī jaunus spēlētājus nepirksim''

Mourinju: ''Janvārī jaunus spēlētājus nepirksim''
Žozē Mourinju
Foto: AP/Scanpix

Spānijas futbola kluba Madrides ''Real'' galvenais treneris Žozē Mourinju paziņojis, ka janvārī, kad atvērsies ziemas transfēru periods, klubs nedomā papildināt komandas sastāvu ar jauniem spēlētājiem.

Kā zināms, pērnā gada vasarā karaliskais klubs jaunu spēlētāju (Alvaro Arbeloa, Rauls Albiols, Šabi Alonso, Krištianu Ronaldu, Kakā, Karims Benzemā,) iegādē iztērēja aptuveni 250 miljonus eiro, bet šovasar komandai pievienojās vēl seši jauni spēlētāji (Rikardu Karvalju, Serhio Kanaless, Pedro Leons, Anheld di Marija, Sami Kedira, Mesuts Ezils). Neskatoties uz to, vairāki mediji jau labu laiku vēsta, ka ''Real'' komandas rindas plāno papildināt arī ar Spānijas izlases un spāņu kluba ''Athletic Bilbao'' uzbrucēju Fernando Jorenti (25), ''Manchester United'' uzbrucēju Veinu Rūniju (24), kā arī Velsas izlases un ''Tottenham Hotspur'' aizsargu/pussargu Garetu Beilu (21).

Lai nu kā, portugāļu speciālists pilnībā noliedzis iespēju, ka janvārī komandai varētu pievienoties jauni spēlētāji, piebilstot, ka viņš pilnībā uzticas pašreizējiem futbolistiem. ''Madride ir Madride, un tas ir normāli, ka klīst runas par vairāku spēlētāju iespējamo saistību ar ''Real''. Pārsvarā tas ir tad, ja šie spēlētāji ir ar skaļu vārdu, nevis viduvējības. Kā trenerim man ir allaž jāsaka ne tikai tas, ko domāju pats, bet gan arī to, ko domā klubs,'' iesāk Mourinju, kura vadītā komanda sestdien izbraukumā tiksies ar ''Malaga'' vienību.

''Komandas sastāvs paliks nemainīgs līdz sezonas beigām. Šie ir spēlētāji, kuriem uzticamies. Protams, mūsu sastāvs nav perfekts, bet tāds arī neeksistē. Mums ir optimālais komandas sastāvs, par kuru esmu pārliecināts, tāpēc ziemas transfēru periodā nevēlos jaunus spēlētājus. Domāju, ka pašreiz ir pāragri runāt par šiem spēlētājiem (Jorente, Rūnijs, Beils), jo es un noteikti arī kluba direktors un prezidents atzīs, ka ''Real'' klubam tirgus ir slēgts, ja vienīgi nenotiek kaut kas ārkārtējs,'' piebilda 47 gadus vecais treneris, kura vadībā komanda joprojām cīnās bez zaudējumiem (astoņos mačos sešas uzvaras un divi neizšķirti).

Izmanotie resursi:
www.realmadrid.com

  +5 [+] [-]

, 2010-10-15 11:40, pirms 14 gadiem
Vai ta vēl ir kāds ko nopirkt?

  -4 [+] [-]

, 2010-10-15 11:44, pirms 14 gadiem
Piķis nav problēma! Tādas naudas apgrozās, pat Latvijas budžets nestāv klāt...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-15 13:21, pirms 14 gadiem
Līdz janvārim par šo jau būs aizmirsuši

  +1 [+] [-]

, 2010-10-15 13:41, pirms 14 gadiem
Jāgaida, kas sāks atlaist
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-10-15 16:27, pirms 14 gadiem
lkrnpk_2 rakstīja: N nevajag jau pārspīlēt, jebkura futbola kluba budžetam līdz Latvijas gada budžetam (5 miljardi GBP) ir kā lidz Mēnesim.. ja nu vienīgi Abramoviči u.t.t. uzreiz neiepludina klubā kādu 1/4 daļu no savas naudas...
No kurienes tādi skaitļi?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja