Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Simau sapņo par spēlēšanu Anglijā

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Simau sapņo par spēlēšanu Anglijā
Simau
Foto: SCANPIX SWEDEN

Madrides ''Atletico'' portgāļu pussargs Simau intervijā Portugāles televīzijai atklāja, ka viņa mērķis nākotnē ir izmēģināt spēkus Anglijas Premjerlīgā.

2005. gadā Simau bija tuvu pārejai uz ''Liverpool''. Tobrīd portugālis pārstāvēja savas dzimtenes klubu ''Benfica'', taču pāreja nenotika. 2007. gadā Simau pārgāja uz Madrides ''Atletico''.

29 gadus vecais pussargs intervijā Portugāles televīzijas kanālam ''Sic Noticias'' atzinis, ka ir laimīgs Madridē, taču viņa mērķis ir spēlēt Anglijas Premjerlīgā: ''Kad beigsies mans līgums ar ''Atletico'', es vēlēšos pārcelties uz Premjerlīgu. Man patīk turienes spēles stils, pārpildītie stadioni un atmosfēra tajos.''

Izmantotie resursi:
skysports.com

  -3 [+] [-]

, 2008-11-13 11:21, pirms 16 gadiem
Jaa..kuram gan negribeetos uzspeleet premjerliigaaaa....(futbola MEKAA)

  -1 [+] [-]

, 2008-11-14 02:06, pirms 16 gadiem
vinegrets rakstīja: Jaa..kuram gan negribeetos uzspeleet premjerliigaaaa....(futbola MEKAA)
Daudzi argentīnieši un brazīļi dod priekšroku La Liga un Serie A - siltāks klimats, radniecīgāka valoda un tuvāka mentalitāte.

     [+] [-]

, 2008-11-14 16:25, pirms 16 gadiem
march_2k rakstīja: Daudzi argentīnieši un brazīļi dod priekšroku La Liga un Serie A - siltāks klimats, radniecīgāka valoda un tuvāka mentalitāte.
Lasi- Simao teica: "Man patīk turienes spēles stils, pārpildītie stadioni un atmosfēra tajos.''