Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Rosi atvērts Premjerlīgas klubu piedāvājumiem

Rosi atvērts Premjerlīgas klubu piedāvājumiem
Džuzepe Rosi
Foto: AFP

Itāļu uzbrucējs Džuzepe Rosi, kurš pārstāv Spānijas futbola klubu ''Villarreal'' atklājis, ka labprāt atgrieztos spēlēt Anglijā, kur savulaik ''Manchester United'' komandas rindās uzsāka profesionālo karjeru.

ASV dzimušais itāļu futbolists atklājis, ka nopietnu interesi par viņu izrāda vairāki klubi no Anglijas Premjerlīgas. Pēc 22 gadus vecā uzbrucēja pakalpojumiem lūko ''Manchester City'' un Londonas ''Arsenal''. Tāpat interesi par jauno itāli izrāda ''Serie A'' klubi ''Genoa'' un pēdējo gadu Itālijas čempioni ''Inter''.

Karjeru Rosi uzsāka 2005. gadā ''Manchester United'' rindās, kur vietu komandas sastāvā jaunajam futbolistam iekarot neizdevās. Pēc vienas sezonas tika izīrēts ''Newcastle United'', bet jau nākošajā – itāļu klubam ''Parma''. Tieši ''Parma'' bija tā vieta, kur Rosi sevi pilnībā atklāja, 19 spēlēs gūstot deviņus vārtus. 2007. gada vasarā jaunais futbolists tika pārdots spāņu ''Villarreal'', kur spēlē vēl šodien. Divu sezonu laikā Rosi licis par sevi manīt arī citiem klubiem, tāpēc nav brīnums, ka šobrīd par viņu interesējas lielie klubi.

''Pagaidām man ir līgums ar ''Villarreal'', taču saprotu, ka var visādi notikt. Protams, neizslēdzu iespēju atgriezties Anglijā, jo, cik zinu, tad interese par mani patiešām pastāv,'' sacīja Itālijas izlases spēlētājs.

Izmantotie resursi:
tribalfootball.com
skysports.com

  +2 [+] [-]

, 2009-06-09 23:41, pirms 15 gadiem
es jau domaju ka ta bez MC ....paliek jau pa daudz speletaji viniem ne kadi 3 sakum sastavi sanak
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2009-06-09 23:56, pirms 15 gadiem
Pēc 22 gadus vecā uzbrucēja pakalpojumiem lūko ''Manchester City'' un Londonas ''Arsenal''.

Kopsh kura laika? Pirmaa dzirdeeshana, neapniik jau klubam shuut praktiski visus speeleetaajus peec kaartas klaat?