Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Deko un Ronaldinjo nespēlēs

Kristaps Driķis

Deko un Ronaldinjo nespēlēs
Ronaldinjo un Deko trenējās individuāli.
Foto: Scanpix

Trešdien futbola klubs "Barcelona" aizvadīs Spānijas kausa ("Copa Del Rey") 1/16 fināla spēli pret "Sevilla" komandu, kurā nāksies iztikt bez vairākiem pamatsastāva spēlētājiem.

Svarīgajā spēle savainojumu dēļ nepiedalīsies divi "Barcelona" pussargi – Deko un Ronaldinjo, kā arī Jaja Turē.

"Barcelona" galvenais treneris Franks Rijkārds ir saņēmis komandas ārstu ziņojumu, tāpēc nav iekļāvis Deko komandas sastāvā mačā pret „Sevilla”. Spēlētājam ir problēmas ar kreisās kājas muskuli. Par Deko piedalīšanos nākamajās spēlēs varēs spriest pēc tā, kā risināsies atlabšanas process.

Arī Ronaldinjo joprojām atlabst pēc traumas. Komandas galvenais treneris konkretizēja: “Viņš trenējās pēc individuāla treniņu plāna, kas sevī ietver fizioterapijas nodarbības no rītiem un pēcpusdienas treniņiem futbola laukumā. Ronaldinjo joprojām ir problēmas ar kreisās kājas ceļgalu. Spēlētāja piedalīšanās turpmākajās spēlēs atkarīga no atveseļošanās procesa.” Atgādināsim, ka Ronaldinjo ir izlaidis jau divas iepriekšējās „Barcelona” spēles pret „Majorca” un „Alcoyano” komandām.

Spēlē nepiedalīsies arī pussargs Jaja Turē, kurš jau šobrīd atrodas Arābu Emirātos, kur pievienojies Kotdivuāras futbola izlasei, kas piedalās Āfrikas Nāciju kausa finālturnīrā.


Izmantotie resursi:
www.fcbarcelona.com

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: spur94

     [+] [-]

, 2008-01-08 20:09, pirms 16 gadiem
Eu juus lohi, ronaldinho nav formas jo kaa tad tad vinjsh atguus vinju, ja vinju nelaizh laukumaa, jovpik bumbinj!

  -1 [+] [-]

, 2008-01-08 20:55, pirms 16 gadiem
Zel ka taa, bet kaut ka jamegina cinities pat ar jebkadu sastavu!!
Jagaida un jacer!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2008-01-08 23:39, pirms 16 gadiem
Tieshi taa!! Vinji ir kaa atslegas speletaji Katalanju rindas, bet runajot par speli, tad aizsardziba paliek kaa paliek, videja linija noteikti bus tada pati kaa pret Maljorku un visticamak ari daudz uzspelet dabus jaunaa paaudze- Giovani Un Bojan!! Jacer uz labu un veiksmigu rezultatu, bet ja kas tad- Atbildes spele Nou Camp!!