Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Valladolid'' bez pamatvārtsarga divus mēnešus

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

''Valladolid'' bez pamatvārtsarga divus mēnešus
Serhio Asenjo
Foto: SCANPIX SWEDEN

Spānijas augstākās līgas futbola klubam ''Valladolid'' nākamos divus mēnešus savainojuma dēļ nevarēs palīdzēt talantīgais vārtsargs Serhio Asenjo.

Talantīgais vārtsargs, kas ''Valladolid'' komandā par pirmo numuru kļuva pagājušajā sezonā, pēdējā laikā paspējis piesaistīt dažu Eiropas vadošo klubu uzmanību. Par viņu interesi izrādot ''Barcelona'' un ''Manchester United''. Asenjo nupat kā guvis ceļgala savainojumu, un viņam tuvākajā laikā tiek plānota operācija.

19 gadus vecā Asenjo savainojums ir nopietns zaudējums ''Valladolid'' komandai, kura turnīra tabulā ir pacēlusies uz astoto vietu. ''Valladolid'' pēdējās spēlēs pārspējusi Madrides ''Real'', ''Sevilla'', ''Villarreal'' un ''Mallorca''. Bez veiksmīgā snieguma Spānijas čempionātā ''Valladolid'' ir iekļuvis arī Spānijas kausa astotdaļfinālā.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com

     [+] [-]

, 2008-12-07 17:23, pirms 16 gadiem
izskatās, ka labs vārtsargs nākotnē būs.

stulbais esports, pārpičkots ar stulbām reklāmām. kamēr atvērs labu... jebal.