Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Atletico'' pagarina līgumus ar Reijesu, Ujfaluši un Asunsau

''Atletico'' pagarina līgumus ar Reijesu, Ujfaluši un Asunsau
Hosē Antonio Reijess (vidū) un Tomāšs Ujfaluši (pa labi) apsveic komandas biedru ar gūtajiem vārtiem
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas klubs Madrides ''Atletico'' pagarinājis līgumus ar trīs komandas pamatsastāva spēlētājiem – čehu aizsargu Tomāšu Ujfaluši, brazīliešu pussargu Paulu Asunsau un spāņu uzbrūkošā tipa pussargu Hosē Antonio Reijesu.

Visi augstāk minētie spēlētāji pagājušajā sezonā palīdzēja komandai kaldināt uzvaru Eiropas līgā, kur finālā tika pārspēts Anglijas Premjerlīgas klubs ''Fulham'', kā arī iekļūt Spānijas kausa izcīņas (''Cop del Rey'') finālā, kur tika zaudēts ''Sevilla''.

27 gadus vecais spāņu uzbrūkošā tipa pussargs Hosē Antonio Reijess, kurš augustā guva pirmos vārtus Eiropas Superkausa uzvarā ar 2:0 pret Milānas ''Inter'', parakstījis jaunu līgumu, kurš būs spēkā līdz 2014. gadam. Bijušais ''Sevilla'', Londonas ''Arsenal'', Madrides ''Real'' un ''Benfica'' spēlētājs ''Atletico'' rindās pārstāv kopš 2007. gada.

Savukārt čehu aizsargs Tomāšs Ujfaluši (32) un brazīliešu pussargs Paulu Asunsau (30) pagarinājuši līgumus līdz 2013. gadam. Ujfaluši Spānijas galvaspilsētas kluba rindās spēlē kopš 2008. gada, pirms tam pārstāvot ''Fiorentina'', Hamburger SV'' un čehu klubu ''Sigma Olomouc''. Arī Asunsau Madridē spēlē kopš 2008. gada, pirms tam spēlējot grieķu ''AEK'', portugāļu ''Porto'' un ''Nacional'', kā arī brazīliešu klubā ''Palmeiras''.

Tāpat jāpiemin, ka novembrī klubs uzsāks pārrunas par līguma pagarināšanu ar Argentīnas izlases uzbrucēju Serhio Aguero, kurš komandu pārstāv kopš 2006. gada. Tiek lēsts, ka ''Atletico'' vēlas parakstīt līgumu, kurš būtu spēkā līdz 2015. gadam. Pašreizējais līgums ar klubu 22 gadus vecajam futbolistam beidzas 2012. gadā. Jāatzīmē, ka drīzumā, pēc piecu gadu pavadīšanas Madridē, Aguero kļūs par Spānijas pilsoni, tādējādi tas ļaus ''Atletico'' iegādāties vēl kādu spēlētāju, kurš nav no Eiropas.

Izmantotie resursi:
www.skysports.com
www.as.com

  +1 [+] [-]

, 2010-10-05 18:32, pirms 14 gadiem
Visi trīs šie spēlētāji ir svarīgi Atletico komandai, bet, manuprāt, noteikti vajadzētu mēģināt noturēt komandā galvenos spēkus - Djego Forlanu un Luisu Suaresu, kas nebūs viegli. Tas pats attiecas uz jauno talantīgo vārtsargu Dāvidu de Hea.