Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Zaragoza'' zvaigžņu trio komandu neatstās

''Zaragoza'' zvaigžņu trio komandu neatstās
Pablo Aimars
Foto: AP

Spānijas futbola kluba ''Zaragoza'' spēlētāji Pablo Aimars, Roberto Ajala un Franselīno Matuzalems nolēmuši palikt komandā arī nākamajā sezonā, neskatoties uz to, ka klubs nākošajā sezonā spēlēs zemākā līgā.

Cik zināms, ''Zaragoza'' šajā sezonā Spānijas čempionātā ierindojās 18. vietā un izkrita spēlēt uz zemāku līgu. Daudzi prognozēja, ka vairāki komandas vadošie spēlētāji pametīs klubu, taču pagaidām notiek pretējais.

Argentīnieši Aimars un Ajala, kā arī brazīlietis Matuzalems nolēmuši palikt komandā un palīdzēt tai izcīnīt tiesības spēlēt Spānijas spēcīgākajā līgā arī pēc nākamās sezonas.

Klīst baumas, ka par Aimaru nopietnu interesi izrāda vairāki Anglijas Premjerlīgas klubi un, ka ''Zaragoza'' kluba vadība piedāvā iegādāties 28 gadus veco argentīnieti par 10 miljoniem eiro. Lielu interesi izrāda arī Itālijas klubs ''Lazio'', Argentīnas ''River Plate'', kā arī Grieķijas ''Panathinaikos''.

Tomēr Aimara un Ajalas pārstāvis Gustavo Maskardi apgalvo pretējo un ir pārliecināts, ka abi argentīnieši paliks ''Zaragoza''.
''Ja klubs vēlas paturēt abus spēlētājus un, ja arī paši spēlētāji tā vēlas, tad, kāpēc jānotiek savādāk? Tieši to arī vēlas abas puses'', pārliecināti sacīja Maskardi.

Pēdējais vārds tomēr piederēs ''Zaragoza'' jaunajam trenerim Marselīno, kurš arī izlems, vai augstākminētie spēlētāji būs vajadzīgi komandai.
Tas ir pašsaprotami, ka šo spēlētāju pieredze ir nenovērtējama un viņu palikšana varētu ļaut ''Zaragoza'' pēc viena gada atkal atgriezties spēlēt augstākā līmenī.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +7 [+] [-]

, 2008-06-03 16:27, pirms 16 gadiem
Kā šī komanda varēja izkrsist, nesaprotu Neapšaubāmi, lielakais pārsteiogums, negatīvā nozīmē..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2008-06-03 16:56, pirms 16 gadiem
Juves liktenis... A kā ar Rikardo Oliveiru, Diego Milito??? Tie drošvien iet prom ja?

  +1 [+] [-]

, 2008-06-03 17:15, pirms 16 gadiem
Hempo rakstīja: pa kuru laiku uz turieni aizgāja Matuzalems(ja tas vispār ir tas,kas bija "Šahtar")?


tas pats

  +1 [+] [-]

, 2008-06-03 17:45, pirms 16 gadiem
Piekritu! Kur tad Oliveira, Milito? Labi, bet nu Spanijas 2. liga nav vinju vieta.

  -1 [+] [-]

, 2008-06-03 18:34, pirms 16 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Juves liktenis... A kā ar Rikardo Oliveiru, Diego Milito??? Tie drošvien iet prom ja?

Juventus jau izlidoja citu iemeslu dēļ.....