Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

''Valencia'' iegādājas vārtsargu un aizsargu

''Valencia'' iegādājas vārtsargu un aizsargu
Migels Angels Moija
Foto: AFP

Spānijas futbola kluba ''Valencia'' vadība komandas sastāvu nākošajai sezonai pastiprinājusi ar diviem citu spāņu klubu futbolistiem – ''Mallorca'' vārtsargu Migelu Angelu Moiju un ''Almeria'' labo malējo aizsargu Bruno Saltoru.

25 gadus vecais Moija pēdējos piecus gadus sargājis ''Mallorca'' vārtus, kopumā komandas rindās aizvadot 99 spēles. ''Valencia'' klubam jaunais vārtsargs pievienojies par pieciem miljoniem eiro, parakstot līgumu uz pieciem gadiem. ''Esmu ļoti pārsteigts un sajūsmināts, ka turpmāk varēšu pārstāvēt ''Valencia'','' ar prieku sacīja Moija. ''''Valencia'' izrādīja interesi par mani arī pagājušajā sezonā, taču toreiz darījumam nebija lemts notikt. Esmu priecīgs, ka tagad sapnis ir kļuvis par realitāti. No šī brīža par visiem 100 procentiem es piederu Valensijai,'' piebilda spāņu vārtsargs.

28 gadus vecais Saltors pēdējos trīs gadus spēlējis ''Almeria'' vienībā. Pagājušajā sezonā komandas rindās aizsargs izcīnīja 11. vietu Spānijas čempionātā ''La Liga''. Saltors jau agrāk izteicies, ka labprāt strādātu kopā ar ''Valencia'' komandas galveno treneri Unaī Emeriju, ar kuru agrāk divus gadus (2006.-2008.g.) ir strādāts arī ''Almeria'' komandā. Emerija vadībā Saltors savulaik ''Almeria'' rindās aizvadīja 70 spēles. Par spāņu aizsargu, kurš parakstījis līgumu uz trijiem gadiem, Valensijas klubam nācās šķirties no 1,5 miljoniem eiro. ''Pārrunas bija ļoti ilgas un nogurdinošas, taču esmu priecīgs, ka viss beidzies šādi un es degu nepacietībā pēc iespējas ātrāk aizstāvēt ''Valencia'' komandas krāsas,'' sacīja Saltors.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  -1 [+] [-]

, 2009-07-02 14:50, pirms 15 gadiem
5miljoni..tas ir valencijas liimenis >_> nekur taalu vinji sitaa netiks...

     [+] [-]

, 2009-07-02 19:31, pirms 15 gadiem
bet vārtsargs gan laba līmeņa un Valensijai atmaksāsies.

     [+] [-]

, 2009-07-02 22:34, pirms 15 gadiem
BayernM rakstīja: 5miljoni..tas ir valencijas liimenis >_> nekur taalu vinji sitaa netiks...
Kā tu zini, kas ir Valensijas līmenis.
Vilju iegādājās, ja pareizi atceros, par 25 mio (bet tas laikam bija treknajos gados).