Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:122, Did:0, useCase: 3

Pellegrini - Madrides "Real" galvenais treneris

Niklāvs Švēde
Niklāvs Švēde

Pellegrini - Madrides "Real" galvenais treneris
Manuels Pellegrini
Foto: AFP

Šodien Spānijas futbola gigants Madrides "Real" komandas galvenā trenera amatā apstiprināja Čīles speciālistu Manuelu Pellegrini, kurš kopš 2004. gada strādāja citā Spānijas klubā "Villarreal".

55 gadus vecais Čīles speciālists, kurš iepriekš strādājis tādos slavenos klubos kā "Villarreal", "River Plate", "San Lorenzo" un citos, Madrides "Real" galvenā trenera amatā nomainīs spāņu speciālistu Huandi Ramosu, kurš pie karaliskā kluba vadības stūres stājās pagājušā gada decembrī. Jau šo otrdien Pellegrini "Santiago Bernabeu" stadionā medijiem tiks oficiāli stādīts priekšā kā jaunais "Real" galvenais treneris.

Jau ziņojām, ka šodien par Spānijas "Primera Liga" futbola kluba Madrides "Real" jauno prezidentu tika apstiprināts bijušais (2000.-2006. g.) kluba prezidents Florentino Perezs, kura vadībā Madridē savulaik tika piekopta zvaigžņu masveida iepirkšanas politika, un karaliskajam klubam pievienojās tādi slaveni kājbumbas meistari kā Ronaldo, Luišs Figu, Deivids Bekhems, Zinedins Zidāns, Maikls Ouvens un citi. Kā vienu no primārajiem mērķiem Perezs izvirzīja Pellegrini iecelšanu kluba galvenā trenera amatā.

Kā ziņo Spānijas sporta ziņu portāls "Marca", Madrides "Real" kluba vadība par Čīles futbola speciālista līguma izpirkšanu dzeltenajām zemūdenēm samaksājusi četrus miljonus eiro. Līgums paredz, ka Pellegrini Madridē paliks līdz 2011. gada vasarai.

Izmantotie resursi:
skysports.com
marca.com

  +6 [+] [-]

, 2009-06-01 23:55, pirms 15 gadiem
Nja. Villarreal pamatīgs zaudējums. Cerams, varēs atrast sakarīgu aizstājēju un klubam nesekos sāpīgs kritums.
Real lielisks ieguvums. Ar ierobežotiem līdzekļiem spēja no maza provinces kluba izveidot ČL 1/4 fināla komandu, kas spēlē arī skatāmu futbolu. No viņa Realā noteikti tiks prasīti panākumi, un ar Real resursiem viņš tos arī būs spējīgs sasniegt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-06-02 00:01, pirms 15 gadiem
keisx rakstīja: Kaut kas līdzīgs Šusteram? Prognozēju, ka vairāk par 2 sezonām neizvilks - kā jau ierasts...
Kopš del Boskes katru sezonu ir mainījušies treneri, tas gan.
Slēpts komentārs: Novicki

  -2 [+] [-]

, 2009-06-02 00:09, pirms 15 gadiem
Nav man ticiibas Realam, domaaju ka naakamgad taalaak pa 1/8 CL netiks!

  -1 [+] [-]

, 2009-06-02 00:26, pirms 15 gadiem
man jau sāk apnikt, kad pie katra raksta par Perez tiek visu laiku pieminēt vieni un tie paši spēlētāji...kas man viņi no galvas jāiemācas...

  -2 [+] [-]

, 2009-06-02 00:32, pirms 15 gadiem
Varbūt uzrīkojam totalizatoru cik ilgi viņš noturēsies ? Es teiktu, ka maksimums sezonu. Un vaina NAV trenerī, gadu gaitā tas pierādījies.

  -1 [+] [-]

, 2009-06-02 00:56, pirms 15 gadiem
Apšaubu vai "Real" nākamgad kaut ko paveiks, jo kā jau Jānis Bērziņš minēja, vaina nav trenerī. Esmu visai pārliecināts, ka arī pēc trenera maiņas un arī pēc C. Ronaldu iegādes (kas gan arī vel ir visai apšaubāma) "Real" nākamgad nedabūs nevienu trofeju, tieši tā pat kā šajā sezonā.

  +2 [+] [-]

, 2009-06-02 02:31, pirms 15 gadiem
-Skoufilds- rakstīja: Apšaubu vai "Real" nākamgad kaut ko paveiks, jo kā jau Jānis Bērziņš minēja, vaina nav trenerī. Esmu visai pārliecināts, ka arī pēc trenera maiņas un arī pēc C. Ronaldu iegādes (kas gan arī vel ir visai apšaubāma) "Real" nākamgad nedabūs nevienu trofeju, tieši tā pat kā šajā sezonā.
Sezona knapi beigusies, tāpēc izteikt prognozes par nākamo sezonu vēl ir pāragri. Vēl pat transfēru periods nav sācies.
Ja godīgi, tad nesaprotu Real apmātību ar CRonu, jo par to naudu, ko izdotu par viņu, var dabūt vairākus spēlētājus. Pie tam viņiem laukuma centrs ir pašķidrs, Gago un Lass varbūt ir daudzsološi, bet ar to ir par maz, lai konkurētu ar Barcelonu, tur viņiem drīzāk trūkst kāds Esjēna tipa/līmeņa spēlētājs. Nezinu, vai tāds varētu būt M. Diarra, bet viņš jau traumas dēļ arī nepaspēja sevi apliecināt. Guti arī jau gadi.
Tad jau redzēs, kā būs nākamajā sezonā. Kaut ko prognozēt varēs tikai pēc pirmajām spēlēm, un arī tad visai nosacīti, jo sezona ir gara.

     [+] [-]

, 2009-06-02 10:10, pirms 15 gadiem
te ir neliels ieskats peresa plaanos -
guillembalague.com: Guillem Balague Football Website |

izskataas, ka naakamaa sezona buus ljoti interesanta

  -1 [+] [-]

, 2009-06-02 11:52, pirms 15 gadiem
un cik ilgi?
pusgads?

  -1 [+] [-]

, 2009-06-02 11:53, pirms 15 gadiem
nedodu vairāk par 6 mēnešiem, Reālam apniks treneris

     [+] [-]

, 2009-06-02 13:52, pirms 15 gadiem
Johaidi - ja RM gribētu kaut ko tuvākā nākotnē sasniegt, tad vajadzēja atklātā tekstā pateikt, ka komanda tiks pārbūvēta un jaunajam trenerim ir dota vairāk par vienu sezona , lai sasniegtu rezultātu (1. vieta La liga, un ČL tituls), tad arī rezultāts neizpaliks. Un necelt traģēdiju, ja nākamo sezonu Real neizcīna visas trofejas, jo teicamu komandu uzbliest 1 sezonā var tikai ar pamatīgu veiksmes palīdzību. Nevis kā Fabio Capello , dabū 1. vietu La liga, bet izlido ČL , un dabū kājas spērienu pa pēcpusi.

     [+] [-]

, 2009-06-02 13:52, pirms 15 gadiem
Maksimums 1 sezona galvenā trenera amatā