Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Honda: "Ar Kolumbiju būs dzīvības vai nāves mačs"

Honda: "Ar Kolumbiju būs dzīvības vai nāves mačs"
Keisuke Honda
Foto: AFP/Scanpix

Pasaules kausa finālturnīra mačs starp Japānas un Grieķijas izlasēm vakar noslēdzās ar bezvārtu neizšķirtu (0:0), lai gan japāņiem bija diezgan ievērojams pārsvars. Arī abu komandu pārstāvju komentāri pamatā skāra atšķirīgo izlašu sniegumu, kā arī komandu izredzes iekļūt nākamajā kārtā.

Japānas galvenais treneris Alberto Zakeroni: "Mums vajadzēja uzvaru par katru cenu, un tieši ar tādu mērķi mēs visu nedēļu trenējāmies. Beigās spēlētāji bieži mainījās vietām. Tādā veidā cerējām gūt pārsvaru gan uzbrukumā, gan aizsardzībā pret mazākuma palikušajiem grieķiem. Papildus tam, daudz uzbrukām pa malām. Daļēji spējām piepildīt spēles plānu, tomēr mums vajadzēja būt nekaunīgākiem vārtu priekšā. Otrajā puslaikā mums bija ap 70% bumbas kontroles un arī vārtu gūšanas iespējas, taču diemžēl nespējām pielikt pēdējo punktu. Mums jāturpina labi spēlēt un jāuzvar nākamais mačs."

Grieķijas izlases galvenais treneris Fernandu Santušs: "Mēs tikai ar lielām grūtībām spējām aizkļūt līdz japāņu soda laukumam, īpaši smagi bija pirmajā puslaikā. Tāpēc domāju, ka otrajā puslaikā spēlējām labi. Pieļāvām, ka Japāna var pārslēgties no īsajām uz garajām piespēlēm. Tagad mums noteikti jāuzvar nākamā spēle pret Kotdivuāru, jo viņiem ir trīs punkti, bet mums tikai viens. Mums jāatrod veids, kā izdarīt spiedienu uz Kotdivuāru. Ceru, ka viss izdosies tāpat kā 2004.gada Eiropas čempionātā, kad Grieķijai arī vajadzēja uzvaru pēdējā grupu turnīra spēlē – beigās grieķi iekļuva tālāk."

Japānas izlases pussargs Keisuke Honda: "Neskatoties uz to, ka Kolumbija jau ir kvalificējusies, mums nākamais būs dzīvības vai nāves mačs. Šodien radījām daudz iespēju – pietiekami, lai gūtu vārtus un spēli noslēgtu ar trim punktiem, kas mūs noliktu krietni labākā situācijā. Diemžēl nedaudz pietrūka."

Izmantotie resursi:
The Official Website of the FIFA World Cup™ -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja