Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Grieķijas izlases treneris: "Rezultāts neatbilda komandu sniegumam"

Grieķijas izlases treneris: "Rezultāts neatbilda komandu sniegumam"
Fernandu Santušs
Foto: AP/Scanpix

Kolumbijas futbola valstsvienība šodien ar 3:0 uzveica Grieķiju. Pārliecinošais rezultāts gan pavisam precīzi neatspoguļoja spēles gaitu, norādīja Grieķijas izlases galvenais treneris Fernandu Santušs.

"Grieķu aizsardzība bija stipra, tomēr mēs bijām pārliecinoši un pacietīgi iespēju meklēšanā. Mums ļoti palīdzēja arī ātri gūtie vārti," sacīja Kolumbijas trešo vārtu autors Hamess Rodrigess. "Domāju, ka ir pāragri teikt, ka mēs esam kandidāti uz izkļūšanu no grupas. Mums priekšā ir vēl divas sarežģītas spēles, pret kurām izturēsimies ļoti nopietni," piebilda Rodrigess.

Grieķijas izlases galvenais treneris Fernandu Santušs norādīja: "Viņi bija labāki. Pirmajās minūtēs Kolumbija mums radīja daudz problēmu. Mēs nebijām pietiekami koncentrējušies. Pirms tam saviem spēlētājiem teicu, ka Kolumbija ir sarežģīta komanda. Sākumā mums gāja grūti, bet pēc tam spēlējām labāk. Pirms puslaika pārtraukuma varējām izlīdzināt rezultātu. Rezultāts gan neatbilst abu komandu sniegumam laukumā."

"Kad zaudē ar 0:3, ir jāapsveic pretinieks – Kolumbija spēlēja labi un uzvarēja. Viņi spēlēja ierasto futbolu un daudz uzbruka pa labo malu. Šādas spēlēs uzvarētājiem tiek visi nopelni, tomēr arī mēs pieļāvām kļūdas un tik lielu rezultātu. Daži spēlētāji beigās necentās, kas ļāva Kolumbijai gūt trešos vārtus un pamatīgi sarežģīt mūsu nākotni," piebilda Santušs.

"Mēs spējām veidot savu spēli un radīt vārtu gūšanas iespējas. Tā ir labā ziņa. Ir būtiski, ka ikviens laukumā dara savu darbu. Komanda izmantoja savas iespējas un spēlēja kā vienots veselums. Grieķijai ir komanda ar bagātīgu Pasaules kausa pieredzi. Esmu ļoti apmierināts gan par uzvaru, gan par rezultātu. Turpmākajā turnīra norisē mums tas būs svarīgi," atzina Kolumbijas galvenais treneris Hosē Pekermans.

Izmantotie resursi:
France Football , toute l'actualité du football
Football Italia - Serie A news, fixtures,...

  +5 [+] [-]

, 2014-06-15 00:25, pirms 10 gadiem
Grieķija un Spānija ar savu anti-futbola tika brutāli piesmietas.

  +2 [+] [-]

, 2014-06-15 01:57, pirms 10 gadiem
Pilnigi piekritu uz 3-0 varbut nevilka pec speles satura, 2-0 gan stabili.

lai iet senot ar savu bimbambolu, viena no top-5 hated komandam mana saraksta, zel ka Samarasam jaspele tada klaunu bara
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja