Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Ronaldu būs gatavs PK pirmajam mačam, Roisam bez futbola trīs mēneši

Rolands Eliņš

Ronaldu būs gatavs PK pirmajam mačam, Roisam bez futbola trīs mēneši
Krištianu Ronaldu
Foto: AFP/Scanpix

ESPN ziņo, ka Portugāles izlases vadībai zudušas šaubas par Krištianu Ronaldu dalību PK finālturnīra atklāšanas spēlē, savukārt Vācijas spēlētājs Marko Roisa trauma izrādījusies daudz nopietnāka nekā sākotnēji uzskatīts - viņam bez futbola nāksies iztikt vismaz trīs mēnešus un izlaist nākamās sezonas sākumu.

Pasaules labākais futbolists aizvadītajā gadā Krištianu Ronaldu izlaida iepriekšējo Portugāles pārbaudes spēli, kā arī treniņos darbojās pēc individuālas programmas. Vēl Portugālei paredzēta viena pārbaudes spēle ar Īriju (11. jūnijā), taču ESPN ziņo, ka jau šobrīd apstiprināta Ronaldu dalība PK pirmajā spēlē pret Vāciju.

Portugāle ir vienā apakšgrupā ar Vāciju, Ganu un ASV. Jau iepriekš ziņots, ka Vācijai nāksies iztikt bez Dortmundes "Borussia" līdera Marko Roisa palīdzības, kurš guva savainojumu pārbaudes spēlē pret Armēniju, taču papildus medicīniskās pārbaudes atklājušas, ka potītes savainojums ir nopietnāks nekā sākotnēji ziņots. Roisam bez futbola būs jāiztiek vismaz trīs mēnešus, kas nozīmē, ka nāksies izlaist arī nākamās sezonas sākumu.

25 gadus vecais Roiss aizvadītajā sezonā tika atzīts par labāko Vācijas spēlētāju Bundeslīgā un guva 23 vārtus 44 spēlēs, taču nu nevarēs spēlēt vismaz līdz septembrim.

Sastāva problēmas ir arī Nigērijas izlasē, tiesa, nedaudz kuriozākas. "Enugu Rangers", Nigērijas čempionāta komanda, aizliegusi savam spēlētājam Ežikem Uzoenji spēlēt izlasē, kamēr Nigērijas Futbola federācija nebūs par izsaukumu oficiāli paziņojusi klubam.

Uzoenji, kurš ir viens no "Rangers" līderiem, tika izsaukts uz izlasi kā aizvietotājs savainotajam Eldersonam Ečiejilem, taču izrādās, ka neviens nebija iedomājies par to painformēt klubu. "Rangers" komunikāciju daļas vadītājs Fosters Šime izteicies, ka Uzoenji joprojām atrodas Nigērijā un trenējas kopā ar komandu: "Esam ļoti priecīgi par Uzoenji, taču šādas lietas jānokārto pareizā veidā. Ļoti gaidām apstiprinājuma vēstuli no federācijas."

Izmantotie resursi:
Football News and Scores - ESPN FC
Goal.com
BVB.de - The official website of Borussia...

  +1 [+] [-]

, 2014-06-10 19:47, pirms 10 gadiem
Prieks par Ronaldo, bet zheel par Roisu

  -1 [+] [-]

, 2014-06-10 20:31, pirms 10 gadiem
nja,zeel Roisu,vareeja uzspiideet shajaa chempii un buut par Vaacijas izlases liideri,tagad jaagaida liidz Euro