Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1600, Did:0, useCase: 3

Mesi gūst vārtus, Argentīna uzvar Slovēniju

Mesi gūst vārtus, Argentīna uzvar Slovēniju
Lionels Mesi
Foto: AP/Scanpix

Kamerūnas izlase pārbaudes spēlē ar 1:0 pārspēja Moldovu, savukārt Argentīna ar 2:0 uzvarēja Slovēniju.

Gatavojoties Pasaules kausa izcīņas finālturnīram, Kamerūnas futbolisti aizvadīja jau ceturto pārbaudes spēli. Pirms tam kamerūnieši uzvarēja Maķedoniju (2:0), cīnījās neizšķirti ar Vāciju (2:2) un piekāpās Paragvajai (1:2), bet šoreiz savā laukumā ar minimālo 1:0 uzveica Moldovu.

Vienīgos vārtus 30.minūtē guva franču "Lens" uzbrucējs Edgars Salli. Jāpiebilst, ka kamerūnieši šodien ļāva atpūsties uzbrucējiem Semjuelam Eto'o ("Chelsea") un Ērikam Čupo-Motingam ("Mainz 05"). Kamerūna finālturnīrā spēlēs vienā grupā ar Brazīliju, Horvātiju un Meksiku.

Tikmēr Argentīna Buenosairesā ar 2:0 pārspēja Slovēniju. 12.minūtē rezultātu atklāja Rikardo Alvaress, bet 76.minūtē mājinieku pārsvaru dubultoja Lionels Mesi, kurš otrajā puslaikā nāca uz maiņu. Argentīna finālturnīrā sacentīsies ar Irānu, Nigēriju un Bosniju un Hercegovinu.

Latvijas pretiniece Euro2016 atlases grupā Kazahstāna Budapeštā ar 0:3 piekāpās Ungārijai. Pirmajā puslaikā Tamass Priskins atklāja rezultātu, 63.minūtē Rolands Varga dubultoja ungāru pārsvaru, bet mača kompensācijas laikā bumba no Konstantīna Engela trešo reizi nokļuva Kazahstānas vārtos.

Tikmēr Tallinā Igaunijas izlase mača beigās izglābās no zaudējuma Tadžikistānai. Dilšods Vasijevs 61.minūtē izvirzīja vadībā viesus, bet Sīms Lucs (89.min.) un Hanness Anjērs (92.min.) trīs minūšu laikā spēles beigās izrāva uzvaru Igaunijai.

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...
The Official Website of the FIFA World Cup™ -...

  +4 [+] [-]

, 2014-06-08 00:40, pirms 10 gadiem
Messi iesita vaartus,tas ir ikdieniskjsh notikums,vot ieprieksheejaa speelee Masherano iesita vaartus peec 4.gadu paartraukuma skaitot ar klubu speeles un peec 9.gadu paartraukuma skaitot tikai izlashu speeles,vot tas bija notikums

  +3 [+] [-]

, 2014-06-08 00:48, pirms 10 gadiem
Cerams Mesi aizvedīs Argentīnu līdz kausam. Labākas izdevības var arī nebūt, jo čempionāts notiek Dienvidamerikā + nākamais čempionāts iespējams notiks Krievijā, bet Mesi ar katru dienu paliek vecāks. Ronaldu jau vispār būs pensionārs nākamajā PK. Liekas, ka tikko sāka karjeru. Gadi nemanot paskrien.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-06-08 10:20, pirms 10 gadiem
Jociigs esi? Nu jau pundura gols ir kkas ipash